Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

elkötelezett a Science of
Healthy Skin iránt

A SkinCeuticalsnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy márkánk minden aspektusában a legmagasabb színvonalat tartsuk fenn. A SkinCeuticals alapítása óta rendíthetetlenül elkötelezettek vagyunk orvosaink és betegeink, a klinikailag igazolt kutatások és a hatékony készítmények kifejlesztése iránt. Emellett szigorú klinikai vizsgálatokat végzünk, és arra törekszünk, hogy a fogyasztóknak páratlan termékminőséget biztosítsunk. Alapszabályaink felvázolják azokat a konkrét célokat, küldetéseket, ígéreteket és szabványokat, amelyekről a SkinCeuticals ismerté vált.

KUTATÁS ÉS FORMULÁZÁS

A SkinCeuticals az első klinikailag bevált helyi C-vitamin-készítménnyel járult hozzá a kozmetikai termékek fejlődéséhez. Ma is vezető szerepet töltünk be az iparágban azzal, hogy azok közé a cégek közé tartozunk, amelyek tudományos bizonyítékokkal támasztják alá termékeik hatékonyságát.

Ha többet szeretne megtudni, töltse le Formulázási szabványunkat>

MINŐSÉGELLENŐRZÉSI SZABVÁNY

A bőr egészségének eléréséhez elengedhetetlen, hogy a legszigorúbb minőségellenőrzési szabványokat tartsuk be. Ezért a SkinCeuticals termékeket a legfinomabb, leghatékonyabb, legmagasabb minőségű összetevőkből állítják össze, és olyan létesítményekben gyártják, amelyek elismerten meghaladják az iparági referenciaértékeket.

Ha többet szeretne megtudni, töltse le Minőségellenőrzési szabályzatunkat>

KLINIKAI VIZSGÁLATOK SZABÁLYAI

A SkinCeuticals úgy véli, hogy a klinikai tesztelés elengedhetetlen a termék forgalomba hozatala előtt. A laboratóriumban kezdjük, mielőtt valódi betegeken értékelnénk az eredményeket, és megfigyeljük, hogy a világ különböző részein élő betegek hogyan használják és hogyan reagálnak a készítményeinkre. Klinikai tesztelési szabályzatunk elmagyarázza, hogyan teszteljük termékeinket, és miért lépjük túl az iparági szabványokat.

Ha többet szeretne megtudni, töltse le Klinikai Vizsgálati Szabályzatunkat>

ETIKAI SZABÁLYZAT

A SkinCeuticalsnál a pácienseink iránti elkötelezettségünk ugyanolyan fontos, mint a tudomány által támogatott fejlett bőrápolás biztosítása. Mindig a legjobb összetevők, kutatási és tesztelési szabványok útján haladunk, hogy elérjük küldetésünk célját, a bőr egészségének optimalizálását.

További információért töltse le az Etikai Szabályzatunkat>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer