Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Garantált minőség

ÍGÉRETÜNK

SkinCeuticalsnál küldetésünk a bőr egészségének javítása. Ennek a célnak szentelve egyetlen egyszerű ígéretet teszünk - fejlett bőrápolási termékeket nyújtunk, amelyek mögött a tudomány áll. Nagy hatékonyságú bőrápolási termékeinket a legmodernebb létesítményekben gyártjuk, amelyek orvosi és professzionális bőrápolási készítmények előállítására szakosodtak. A szigorú minőségellenőrzési szabványok betartásával ezek a létesítmények széles körben elismertek a minőségi termékgyártás iparági mércéinek túlteljesítéséért.


A KÉSZÍTMÉNY MIN​ŐSÉGE

SkinCeuticals kutatócsoportjai úttörők a kozmetikai termékek terén, amelyek tudományosan bizonyított eredményeket hoznak a bőrben. A tiszta hatóanyagok magas koncentrációjával történő formulázás során kutatás-fejlesztésünk jelentős áttörést ért el a hatóanyagok, például a C-vitamin kozmetikai szempontból elegáns formulákban történő stabilizálásában. A fejlett hatékonyság iránti elkötelezettségünkkel és a Duke Egyetem C-vitamin szabadalmának paramétereit követve a SkinCeuticals kizárólag tiszta L-aszkorbinsavval állítja elő antioxidáns szérumait. Tudományosságunk bebizonyította, hogy a C-vitamin-származékok, bár természetüknél fogva stabilabbak és könnyebben formulázhatók, nem rendelkeznek ugyanolyan bizonyítottan jótékony hatással a bőrre. Kiemelkedő antioxidáns képességei miatt gyakori, hogy az L-aszkorbinsav idővel sötétedik, de továbbra is hatékony marad. Ez igaz lehet más nagy hatékonyságú professzionális formulákra is, ahol a hatóanyagok tisztasága és koncentrációja miatt a formulázási szempontok idővel megváltozhatnak.


ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Bár termékeink szállítása és tárolása során nagy gondossággal járunk el, időnként váratlan események miatt termékeinket szélsőséges körülményeknek, például hőségnek vagy napsütésnek teszik ki. Ezekben a ritka esetekben termékeink stabilitása, különösen a tiszta C-vitamint tartalmazó termékeké, sérülhet, ami csomagolási komplikációkhoz, például szivárgáshoz vezethet. Bár ezek a termékek biztonságosak és hatékonyak a fogyasztói felhasználás szempontjából, elismerjük, hogy ez kellemetlen az Ön páciense/fogyasztója számára. Amennyiben Ön vagy valamelyik páciense bármilyen minőségi problémát tapasztal, ügyfélszolgálatunk vagy ügyfélkapcsolati vezetőink szívesen segítenek Önnek. A termék eredetiségének biztosítása érdekében a SkinCeuticals termékeket mindig hivatalos értékesítési ponton keresztül kell megvásárolni. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

Hivatalos viszonteladók>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer