Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Küldetésünk

Fejlett bőrápolás tudományos támogatással

Küldetésünk a bőr egészségének javítása. A cél elérése érdekében egy egyszerű ígéretet teszünk – tudományos alapokon nyugvó, fejlett bőrápolást biztosítunk.

Az antioxidánsok terén kulcsfontosságú áttörést eredményező több évtizedes bőrrákkutatás eredményeképpen nagy hatásfokú formuláink tiszta hatóanyagokat tartalmaznak, és optimális behatolásuk a bőrbe.

Az USA-ban készült klinikai bőrápolónkat bőrgyógyászok, plasztikai sebészek és gyógyfürdők használják mindennapi otthoni ápolásra és az esztétikai eljárások kiegészítésére. Célunk az öregedés jeleinek korrigálása, az egészséges bőr védelme és a jövőbeni károsodások megelőzése.

Történetünk

A SkinCeuticals története jóval a cég 1994-es alapítása előtt kezdődött, Dr. Sheldon Pinnell kulcsfontosságú kutatásának köszönhetően. Az azóta eltelt években továbbra is egyengettük az utat a bőrápolás tudományát megváltoztató áttörő felfedezésekkel.

Mérföldkövek

  • 1997: A SkinCeuticals piacra dobja a Serum 10-et és a Serum 15-öt.
  • 1999: Az E-vitamin hozzáadása növeli a SkinCeuticals antioxidáns készítményeinek hatékonyságát a fényvédelem megduplázásával.
  • 2002: A SkinCeuticals bemutatja az első 100%-os fizikai fényvédőt, a Physical UV Defense SPF 30-at.
  • 2005: A C- és E-vitaminnal kombinált ferulinsav piacra kerülése C E Ferulic néven.
  • 2008: A Phloretin CF bevezetése létrehozza az antioxidánsok új kategóriáját.
  • 2011: A Phloretin CF Gel piacra dobása egy teljesen új antioxidáns adagoló rendszerrel.

További mérföldkövek a SkinCeuticals idővonalán>

Cosmeceuticals

Az orvosok és a bőrgyógyász szakértők a cosmeceuticals termékeket a kozmetikumok és a bőrgyógyász szerek közötti határesetként sorolják be. A cosmeceutical kozmetikai termékek hatóanyagai klinikailag bizonyított jótékony hatással bírnak a bőrre. A SkinCeuticals-nál termékeink tudományosan bizonyított bőrjavítást nyújtanak elegáns formulákban, testreszabott bőrápolási eljárásokhoz.

Szeretnék többet tudni>

Skinceuticals és a közösségi felelősség

A SkinCeuticalsnál elköteleztük magunkat az olyan kezdeményezések támogatása mellett, amelyek javítják a betegek környezetét és életétkörülményeit.

SEGÍTSEN VÁLTOZTATNI A NŐI SEBÉSZEK JÖVŐJÉN

A SkinCeuticals és a ReSurge International, a globális non-profit szervezet, amely a fejlődő országokban a rekonstrukciós sebészeti ellátáshoz való hozzáférés javításával foglalkozik, létrehozta a Pioneering Women in Reconstructive Surgery nevű mozgalmat, hogy segítse a fejlődő országokban élő helyi rekonstrukciós sebészek első generációjának oktatását és továbbképzését, mert gyakran szembesülnek szakterületükön való érvényesüléseket jelentős módon hátráltató technikai és kulturális akadályokkal.

Szeretnék többet tudni>

Gyakran ismételt kérdések

Milyen szakértői bőrápoló kezeléseket és kezelési protokollokat kínál a SkinCeuticals?

A SkinCeuticals orvosi minoségu professzionális hámlasztást és arcápoló kezeléseket kínál, amelyeket a SkinCeuticals borápoló szakemberei végeznek orvosi rendelokben és gyógyfürdokben. Ha ezeket a célzott borápoló megoldásokat kombinálja a személyre szabott SkinCeuticals otthoni kezeléssel, az eredmény egészségesebb bor, látható borminoség és borbetegség javulás.

Milyen szabványokat alapján készülnek a SkinCeuticals termékek?

A SkinCeuticals csak a legjobb, orvosi minőségű és gyógyszerész szabványoknak megfelelő összetevőket használ. Készítményeinket kiterjedt klinikai hatékonysági tesztelésnek vetjük alá. Termékeinket kis tételekben állítjuk elő, és szorosan ellenőrzött, steril körülmények között csomagoljuk az optimális hatékonyság és frissesség biztosítása érdekében.

Miért jó az antioxidáns a bőrömnek?

Az antioxidánsok védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen, amelyek mélyen károsítják a bőrt. A bőrt az UV-sugárzástól védő fényvédőkkel ellentétben az antioxidánsok megakadályozzák az egyéb környezeti agresszorok, például a szennyezés, a cigarettafüst, az alkohol és más külső hatások által okozott bőrkárosodást. A SkinCeuticals antioxidánsairól is bebizonyosodott, hogy visszafordítják a bőrkárosodást, beleértve a finom vonalak megjelenését, a ráncokat és a hiperpigmentációs elszíneződéseket.

Szeretnék többet tudni>

Ki Dr. Sheldon Pinnell ?

Dr. Sheldon Pinnell tudós ötlete volt a SkinCeuticals megalapítása, ahol főorvosi tanácsadóként működik. A SkinCeuticals vezető szerepet tölt be az antioxidáns bőrápoló iparban. Az idő előtti boröregedés és borrák megelőzését segítő technológiák kutatásában és fejlesztésében szerzett közel 40 éves tapasztalatával Dr. Pinnell munkája megerősítette a SkinCeuticals vezető pozícióját a tudományos alapokon nyugvó bőrápolás terén.

Szeretnék többet tudni Dr. Pinnell munkásságáról>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer