Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

BŐRÁPOLÓ ÖSSZETEVŐK SZÓTÁRA

Áfonyakivonat

Az áfonyakivonat mint természetes eredetű antioxidáns segít megerősíteni a bőr támogató fehérjemátrixát, és megelőzi a ráncok és a bőr lazaságának kialakulását

Összetevő

A.G.E. Advanced Eye

ALFA-TOKOFEROL

Az E-vitamin legdúsabb, legtisztább formájaként létező erős antioxidáns, amely szintetikus vagy természetes úton nyerhető különféle élelmiszerekből, ideértve a növényi olajokat is. Az alfa-tokoferol fontos szerepet játszik a szabad gyökök semlegesítésében, a bőr hidratálásában és a bőröregedés látható jeleinek csökkentésében.

Összetevő

C E Ferulic ® | Resveratrol B E | Daily Moisture

Algakivonatok

Az algakivonatok olyan vízi organizmusok, amelyek képesek a fotoszintézisre. A bőrápolásban egyes algakivonatokról kimutatták, hogy bőrpuhító és nyugtató összetevőként képesek a különféle tápanyagok bőrbe juttatására.

Összetevő

Daily Moisture

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Naturally occurring in aloe vera, this potent leaf extract has cooling and refreshing properties that are linked to its rich, moisturizing gel. It is known to have a synergistic effect when used in conjunction with other soothing ingredients.

Összetevő

CLARIFYING CLAY MASQUE

Artemia Salina

Ez a planktonkivonat növeli a bőr természetes védekezőképességét, ellenáll az UV-sugárzásnak és a hő okozta stressznek.

Összetevő

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

ÁTLÁTSZÓ SZÍNGÖMBÖK

Ez a vas-oxid gömbökből álló színezett technológia fokozza a bőr természetes tónusát és növeli ragyogását, miközben univerzális árnyalatot nyújt számos bőrszínnek.

Összetevő

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 | Mineral Eye UV Defense SPF 30

Baicalin vagy baikalin

A bajkáli csucsóka gyökereiből származó flavonoid egy hatékony antioxidáns, amely bőrnyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, és bizonyítottan segít megvédeni a bőrt a környezeti káros hatásoktól.

Összetevő

Resveratrol B E

Bentonite clays

These natural Earth clays help clarify the skin, absorb excess oil and reduce shine.

Összetevő

CLARIFYING CLAY MASQUE

Bisabolol

Ez a kamillanövényből származó összetevő segít megnyugtatni és simítani a bőrt.

Összetevő

Redness Neutralizer

Ceramidok

A ceramidok a stratum corneumban természetesen előforduló viaszos lipidmolekulák, amelyek kulcsszerepet játszanak a bőr lipidgátjának működésében. Helyileg alkalmazva a ceramidok szinergikusan működnek, elősegítve a bőr hidratáltságát és támogatva az optimális gátfunkciót. A SkinCeuticals ceramidokat szintetikusan állítják elő, hogy bioidentikusak legyenek a bőr természetes ceramidjaival.

Összetevő

Mineral Eye UV Defense SPF 30 | Triple Lipid Restore 2:4:2

Citromsav

Ez a citrusfélékben természetesen megtalálható alfa-hidroxisav elősegíti a sejtek megújulását a bőr hámlasztása és simítása érdekében.Tartósítószerként is hat a készítmény stabilitásának megőrzése érdekében.

Összetevő

Blemish + Age Defense

DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT (ÉDESGYÖKÉRKIVONAT)

A dikálium-glicirrizát az édesgyökér fő összetevője. Ez a hatásos összetevő bizonyítottan képes a bőrszín kiegyenlítésére, és kimutatták, hogy segít megőrizni a bőr hialuronsav-tartalmát

Összetevő

H.A. Intensifer

Dionsav

A különféle állati és növényi eredetű zsírokban és olajokban természetes módon megtalálható diénsav segít csökkenteni a faggyúfelesleget, miközben csökkenti a P. acnes baktériumokat. Ez az összetevő bizonyítottan javítja a bőrszín egyenetlen megjelenését is. A SkinCeuticals csak növényi eredetű dionsavat használ készítményeiben.

Összetevő

Blemish + Age Defense

Eperua falcata bark extract

Flavonoidokban gazdag, csökkenti a bőr hiperérzékenységét és a gyulladást

Összetevő

Redness Neutralizer

Ferulasav

A ferulasav, ez a növények, például a búza, a rizs, a földimogyoró, a narancs és az alma sejtjeinek falában található erős antioxidáns semlegesíti a szabad gyököket és kiegészíti a C- és E-vitamin antioxidáns hatását az öregedés látható jeleinek csökkentése érdekében.

Összetevő

C E Ferulic ® | Phloretin CF ® | Silymarin CF

FITINSAV

Ez a hüvelyesekben és magvakban természetes körülmények között megtalálható hatásos összetevő egyszerre fejti ki hámlasztó és bőrfehérítő hatást. Gátolja a bőrt fakóvá tévő agresszorok hatását, miközben tisztábbá és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Összetevő

Glycolic 10 Renew Overnight

Glicerin

Az állatok és zöldségek lipidjeiből szintetikusan nyert vagy azokban természetesen megtalálható glicerin erős nedvesítőszer, amely vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik és elősegíti az intenzív hidratálást. A SkinCeuticals készítményeiben a glicerinnek csak növényi eredetű forrásait használja.

Összetevő

Metacell Renewal B3 | Redness Neutralizer | Simply Clean (új)

Glikolsav

A cukornádból, céklából, szőlőből és más gyümölcsökből szintetikusan nyert vagy azokban természetesen előforduló alfa-hidroxisav elősegíti a bőr természetes hámlasztását és minimálisra csökkenti az elhalt hámsejtek felhalmozódását, hogy javítsa a bőrszínt és a bőr textúráját.

Összetevő

Glycolic 10 Renew Overnight | Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner

HEPES (HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV)

Ez a hámlasztó tulajdonságairól ismert aminoszulfonsav-származék enzimjeivel segíti megszakítani azokat a kötéseket, amelyek az elhalt sejteket a bőr felszínéhez kötik, ezzel megkönnyítve az egyenletes hámlasztást.

Összetevő

Discoloration Defense Serum | Retexturing Activator | A.G.E. Interrupter Advanced | Simply Clean (új)

HEPES (HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV)

Ez a hámlasztó tulajdonságairól ismert aminoszulfonsav-származék enzimjeivel segíti megszakítani azokat a kötéseket, amelyek az elhalt sejteket a bőr felszínéhez kötik, ezzel megkönnyítve az egyenletes hámlasztást.

Összetevő

Retexturing Activator

Hialuronsav

A hialuronsav nedvesítőszer és a test természetes hidratálója, ezért helyileg alkalmazva kiváló hidratáló.

Összetevő

Phyto Corrective Essence Mist | Phyto Corrective Masque | Retexturing Activator | Phyto Corrective | HydratingB5 | Hydrating B5 Masque

HIDROXIETIL-KARBAMID

Ez a szintetikusan származtatott nedvesítőszer segít feltölteni és fenntartani a bőr nedvességszintjét. Erős hidratáló képessége mellett a sejtek megújulását is elősegíti.

Összetevő

Retexturing Activator

HIDROXI-FENOXI PROPIONSAV

A hidrokinon nem toxikus származéka, amely elhalványítja az elszíneződéseket és egyenletesebbé teszi a bőrszínt.

Összetevő

Discoloration Defense Serum | Phyto Corrective

KAKUKKFŰKIVONAT

Ez a kakukkfű leveleiben és virágában természetes körülmények között megtalálható növénykivonat magas timoltartalmú, ami antiszeptikus és bőrnyugtató hatásáról ismert

Összetevő

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

Kamillakivonat

Ez a vadon termő kamilla virágából származó erős kivonat hatékonyan nyugtatja a bőrt csillapító és a komfortérzetet növelő hatásával.

Összetevő

CLARIFYING CLAY MASQUE | Simply Clean (új)

Kaolin clays

These natural Earth clays help clarify the skin, absorb excess oil and reduce shine.

Összetevő

CLARIFYING CLAY MASQUE

Kókuszolaj zsírsavak

Ezeket a kókuszdióban természetesen megtalálható zsírsavakat kozmetikumokban használják bőrpuhító és emulgeáló tulajdonságaik miatt. A felületaktív anyagokba építve segítenek csökkenteni a felületi feszültséget és megkönnyítik a bőr tisztítását.

Összetevő

Soothing Cleanser

KOLESZTERIN

A koleszterin természetesen megtalálható a testben, és ez az egyik legnagyobb arányban előforduló lipid a bőrben. A helyileg alkalmazható bőrápoló készítményeknél ez az összetevő köztudottan felgyorsítja a bőrgát megújulását az öregedő bőrben. A SkinCeuticals termékekben megtalálható természetes koleszterin tisztított és izolált gyapjúviaszból származik.

Összetevő

Triple Lipid Restore 2:4:2

Kombucha

A tea fermentációs folyamatának melléktermékeként ez a természetes eredetű összetevő arról ismert, hogy simábbá és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Összetevő

Retexturing Activator

L-ASZKORBINSAV (C-Vitamin)

A szintetikus eredetű vagy citrusfélékben természetesen megtalálható l-aszkorbinsavat kiváló antioxidáns hatásai miatt dicsérik. Ez a tiszta C-vitamin segít semlegesíteni a szabad gyököket és védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen, miközben láthatóan gátolja a bőr öregedését.

Összetevő

C E Ferulic ® | Phloretin CF ® | Serum 10

LILA RIZS KIVONAT

Az oryza sativa linne, ennek a Kínából származó rizsfajtának a magjából származó kivonat segít megőrizni a bőr hialuronsav-tartalmát.

Összetevő

H.A. Intensifer

LIPO-HIDROXISAV

A szalicilsav származéka, a lipo-hidroxisav célzott hámlasztással segíti a sejtek megújulását. Bizonyítottan tisztítja a pórusokat és finomabbá teszi a bőr felszínét.

Összetevő

Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner

Mexoryl® SX

Fejlett, fotostabil UV szűrők, a rövid UVA sugarak ellen nyújtanak védelmet

Összetevő

Ultra Facial Defense SPF 50

Mexoryl® XL

Korszerű UV szűrő mely széles spektrumú védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen

Összetevő

Ultra Facial Defense SPF 50

NIACINAMID (B3-VITAMIN)

A B3-vitaminként is ismert niacinamid olyan vízben oldódó vitamin, amely természetesen megtalálható az élesztőben, a húsban, a halban, a tejben, a tojásban, a zöldségekben, a babban és a gabonafélékben. A niacinamid helyi alkalmazása bizonyítottan erősíti a bőr nedvességtartó képességét és csökkenti az elszíneződések és a foltok megjelenését.

Összetevő

Discoloration Defense Serum | Metacell Renewal B3 | A.G.E. Interrupter Advanced

OLAJFALEVÉL-KIVONAT

Ez az olajfalevelekből származó bőrpuhító növényi kivonat antioxidánsokban gazdag, így oleuropeinben és a hidroxi-tirozolban is. Hidratáló tulajdonságai miatt elsősorban a száraz bőrtípusoknak használ.

Összetevő

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

ORCHIS MASCULA KIVONATA

Ez az orchidea virágából származó kivonat nyugtató hatásával megvédi a bőrt és segít megerősíteni annak gátját.

Összetevő

Soothing Cleanser

Palmitoyl tripeptide-8

Ez a biomimetikus peptid megakadályozza és csökkenti a bőr hőmérsékletének emelkedését, és mérsékli a gyulladásos állapotot.

Összetevő

Redness Neutralizer

PANTHENOL (B5-VITAMIN)

Ez a hatékony nedvesítőszer elősegíti a bőrben a környezetből származó nedvesség felszívódását és megtartását.

Összetevő

HydratingB5 | Hydrating B5 Masque

PEPTID

A peptidek két vagy több kapcsolt aminosavból (természetes fehérjéből) álló vegyületek. A peptidben található aminosavak száma meghatározza, hogy dipeptidről (két peptid), tripeptidről (három peptid) vagy többről van-e szó. A helyileg alkalmazható bőrápoló készítményekben egyes peptidekről kimutatták, hogy öregedésgátló hatásuk van

Összetevő

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR | Metacell Renewal B3

PHLORETIN

Ez az almából és gyümölcsfák, így a körte vagy a grapefruit gyökerének kérgéből származó antioxidáns semlegesíti a káros szabad gyököket és egyenletesebbé teszi a bőrszínt.

Összetevő

Phloretin CF ®

PROXYLANE™

Ez a bükkfából egy környezeti szempontból hatékony eljárással nyert, szabadalmaztatott molekula támogatja a bőr fehérjemátrixát és helyreállítja a bőr hidratáltságát. A proxylane biológiailag könnyen lebomló, nem bioakkumulatív és nem ökotoxikus.

Összetevő

A.G.E. Advanced Eye | A.G.E. Interrupter Advanced

RESVERATROL

A hosszú élettartamú molekulaként is ismert resveratrol szőlőhéjból, áfonyából, málnából és különféle növényekből származik, így keserűfűből. Erőteljes antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságairól ismert, amibe beletartozik a bőr természetes antioxidáns védelmi rendszerének megerősítése is a szabad gyökök semlegesítése érdekében.

Összetevő

Resveratrol B E

Retinol

Az A-vitamin egy formája, amely klinikailag bizonyítottan javítja az öregedő bőr megjelenését. A retinol bizonyítottan javítja az egyenetlen bőrszínt, elősegíti a sejtek megújulását és javít a finom vonalak és a ráncok megjelenésén.

Összetevő

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR | Retinol 0.3 | Retinol 0.5 | Retinol 1.0

SORBITOL

Ez a védő külső héjú növényekben található cukoralkohol olyan természetes nedvesítőszer, amely a bőr felszínére vonzza a vizet és segít fenntartani annak nedvességszintjét.

Összetevő

Soothing Cleanser

Szalicilsav

Ezt a béta-hidroxisavat, amelyet gyakran használnak a helyi alkalmazású, pattanás elleni termékek fő összetevőjeként, a fűzfák kérgéből vonják ki vagy szintetikusan állítják elő. A szalicilsav, ha megfelelő koncentrációban alkalmazzák, hámlasztja a bőrt, finomítja a pórusokat és csökkenti a pattanások kialakulását.

Összetevő

Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner

Tinosorb® S

Fotostabil UV szűrő, véd az UVA és UVB sugarak ellen

Összetevő

Ultra Facial Defense SPF 50

TITÁN-DIOXID

A titán-dioxid természetes ásványi anyag, amelyet ásványi UV-szűrőként használnak. A fényvédőknek ez a fontos összetevője fényvisszaverő gátat képez a bőrön, és elősegíti az UVA- és UVB-sugarak elleni védelmet.

Összetevő

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 | Mineral Eye UV Defense SPF 30

TRANEXÁMSAV

Ezt a szintetikus eredetű összetevőt az orvosok gyakran használják a bőr elszíneződésének orvoslására, szájon át vagy injekció formájában alkalmazva. Nemrégiben bebizonyosodott, hogy a tranexámsav helyi alkalmazásával, folyamatos használat mellett, minimálisra csökkenthető a bőr elszíneződésének és a makacs barna foltoknak az ismételt megjelenése.
Sokszor kiegészítő kezelésként is alkalmazzák lézeres illetve IPL kezelések során

Összetevő

Discoloration Defense Serum

Uborkakivonat

Ez az uborkában természetesen megtalálható, nem szenzibilizáló kivonat nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint és aminosavakat, amelyekről köztudott, hogy segítenek táplálni, hidratálni és megnyugtatni a bőrt.

Összetevő

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

ZSÍRSAVAK

A zsírsavak természetesen megtalálhatók különféle állati és növényi forrásokban, így halakban, magokban és diófélékben, és elengedhetetlenek a bőr lipidjeinek szerkezeti integritásához, valamint optimalizálják a bőr általános lipidegyensúlyát. A SkinCeuticals a zsírsavaknak csak növényi forrásait használja készítményeiben.

Összetevő

Triple Lipid Restore 2:4:2

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer