Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Antioxidánsok

Támogatják a bőr károsodásának megelőzését belülről kifelé

Az UV-sugarak, az infravörös sugárzás, a szennyezett levegő és az életmódbeli tényezők káros szabad gyököket termelnek, amelyek idő előtt öregítik a bőrt. A SkinCeuticals Antioxidáns bőrápolói segítenek semlegesíteni ezeket az instabil molekulákat, második védelmi vonalként működve a napfény okozta és a felgyorsult bőröregedéssel szemben. A SkinCeuticals antioxidánsok a bőrkárosodások megelőzése mellett bizonyítottan javítják a finom vonalak, a ráncok, a megereszkedett bőr és a hiperpigmentáció látható megjelenését a szabad gyökök semlegesítése és a kollagéntermelés támogatása által.

banner_category_prevent
Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

C E Ferulic ®

C E Ferulic ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitamin szérum, amely kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a bőr feszességvesztését és ragyogóvá teszi az arcszínt. Antioxidánsok szinergikus kombinációját tartalmazza: 15% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) és 0,5% ferulasav, hogy fejlett védelmet nyújtson a környezeti agresszorokkal szemben.

C E Ferulic ®

Phloretin CF ®

Phloretin CF ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fokozott védelmet nyújt a környezeti agresszorokkal szemben. Antioxidáns szérum, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, kisimítja a finom vonalakat és egységesíti a bőr tónusát.

Phloretin CF ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer