Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

BŐRÁPOLÓ TONIKOK

TISZTÍTÁS UTÁNI MEGOLDÁSOK, AMELYEK FOKOZZÁK A BŐRÁPOLÁS HATÉKONYSÁGÁT

A SkinCeuticals arcápoló tonikjai segítenek eltávolítani a tisztítás után megmaradt faggyút, szennyeződéseket. Alapvető bőrápolási lépésként előkészíti a bőrt a szérumok, a hidratáló krémek és más célzott ápolók számára.Választ kínálnak a különböző bőrproblémák kulcsszükségleteire.

banner_category_facial_toners.jpg
Tudjon meg többet a tonizálásról

MIRE JÓ A TONIZÁLÁS?

A bőrápoló tonikok speciális formuláit az arctisztítást követően használhatjuk. Eltávolítják a felesleges faggyút és szennyeződéseket, valamint segíthetnek javítani a különböző bőrtípusok vagy egyes bőrproblémák megjelenését, mint például a zsíros, aknéra hajlamos bőr vagy az érdes bőr.

A TONIKOK KÖZELEBBRŐL

Jót tesz a tonik a bőrnek?

A tonik használata számos előnnyel jár a bőr számára. Amellett, hogy eltávolítja az arclemosás után visszamaradt szennyeződéseket, port és felesleges faggyút, a hidroxisavakat tartalmazó tonizálók támogatják a bőr hámlását. Ez az extra hámlasztás eltávolítja a hámsejtek legfelső rétegét, hogy elősegítse az ezt követő bőrápolók felszívódását. Így fokozza a bőr ragyogását, simítja a bőrfelszínt és természetes arcszínt biztosít.

A boszorkánymogyoró- vagy hidroxisavakat tartalmazó tonik különösen hatásos a  zsíros  vagy  aknéra hajlamos bőr számára, mivel ez az extra lépés segít eltávolítani a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket, amelyek eltömíthetik a pórusokat és pattanások kialakulásához vezethetnek.

Egyes arctonikok segíthetnek fenntartani a bőr pH-egyensúlyát, ami elengedhetetlen a bőr optimális védőfunkciójához. A bőr védőrétegének elsődleges szerepe, hogy megtartsa a nedvességet. Száraz bőrűeknél a tonik segíthet javítani a hámlás és a fakó bőr megjelenését.

Mikor használja a tonikot?

A tonikot legjobb közvetlenül arctisztítás után használni. Ez az utótisztítás egyben alkalmas a hámlasztásra is (ha a tonik tartalmaz hámlasztó összetevoket). A hámlasztás minden bortípus számára ajánlott, mert elosegíti a sejtregenerációt, valamit bizonyos borproblémák kezelését. De legfontosabb elonye, hogy felkészíti a bort a többi ápoló termék felszívására.  szérumok  vagy  hidratálók, és az azt követő egyéb célzott kezelést biztosító termékek.

Szükségem van tonikra?

A SkinCeuticalsnál azt valljuk, hogy a tonik elengedhetetlen bőrápolási lépés, amely segít maximalizálni az otthoni ápolás során elért eredményeket,  valamint növelni a szakértői ápolás  és kezelések hatását. A tisztítás után visszamaradt szennyeződések eltávolítása, a bőr pH-értékének egyensúlyban tartása vagy a hámlasztás elősegítése révén az arctonik jótékony hatással vannak a bőrre.

Melyik a legjobb tonik zsíros bőrre?

A zsíros és pattanásos bőr számára megfelelő tonik lipo-hidroxisavat vagy szalicilsavat tartalmaz, mert segíthetnek a pórustisztításban és hámlasztásban, ezzel is mérsékelve a foltok kialakulását.  Blemish + Age Toner  lipo-hidroxisavval, szalicilsavval és  glikolsavval  az elhalt felszíni sejtek hámlasztására, amelyek hozzájárulnak a pattanásokhoz és az öregedés látható jelei megjelenéséhez. A kondicionáló tonik szalicil- és glikolsavat is tartalmaz, amelyek elosegítik a bor megújulását és pórusösszehúzó hatással rendelkeznek.

Használhat tonikot, ha száraz bőre van?

Igen. Egyes tonikok segítenek megkötni a nedvességet a bőrön.  Equalizing Toner  formulája segít az arctisztítás utáni maradék szennyezodések eltávolításában, valamint a normál és vegyes bor pH-értékének egyensúlyba hozatalában. Természetes növényi összetevoi (a boszorkánymogyoró, rozmaring, aloe és kamilla) pedig puhítják és nyugtatják a bort.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer