Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Tudományos alapok

Fejlett, tudományos alapú bőrápolás

A tudományos kutatás és az innováció a SkinCeuticals legfőbb küldetése. Tudomány iránti elkötelezettségünk biztosítja vezető szerepünket a bőrápolásban. A cég alapítása egy forradalmi felfedezés közvetlen eredménye volt, amely meghatározó hatással volt az antioxidáns piac fejlődésére. A SkinCeuticals továbbra is úttörő szerepet tölt be a bőr egészségét és szépségét ápoló új generációs termékek bevezetésében. Célunk a bőrápolás arculatának megváltoztatása a következő években.

Dr. SHELDON R. PINNELL

Dr. Sheldon Pinnell tudós ötlete volt a SkinCeuticals megalapítása, ahol főorvosi tanácsadóként működik. A SkinCeuticals vezető szerepet tölt be az antioxidáns bőrápoló iparban. Az idő előtti bőröregedés és bőrrák megelőzését segítő technológiák kutatásában és fejlesztésében szerzett közel 40 éves tapasztalatával Dr. Pinnell munkája megerősítette a SkinCeuticals vezető pozícióját a tudományos alapokon nyugvó bőrápolás terén.

ÚTTÖRŐ KUTATÁS

Az időelőtti bőröregedés és bőrrák megelőzését segítő technológiák kutatásában és fejlesztésében szerzett közel 40 éves tapasztalatával Dr. Pinnell munkája révén a SkinCeuticals vezető szerepet tölt be a tudományosan hitelesített bőrápolás terén. A SkinCeuticals elkötelezett az élvonalbeli bőrápolási tudomány iránt, és ezt a tudományos közösségen belüli stratégiai kapcsolatok is megerősítik. Saját hálózatot hoztunk létre a sejt- és molekuláris biológia, a kémia és a biofizika területén dolgozó vezető tudósokból, hogy jobban megértsük és kutassuk a bőröregedést, a bőrtípusokat és a bőr állapotát. A bőrrel és a bőr egészségével kapcsolatos átfogó ismeretekkel a SkinCeuticals továbbra egyre emeli a mércét, vezető pozíciója megőrzésével a bőrápoló iparban.

Szeretnék többet tudni Dr. Pinnell munkásságáról>

Az Antioxidáns Hatóság

Mik az antioxidánsok és miért piacvezető a SkinCeuticals? Helyi antioxidáns készítmények négy generációjával, 10 szabadalommal és több mint 200, tekintélyes orvosi folyóiratban publikált tanulmányával a SkinCeuticals úttörő az antioxidáns tudományban.

Tovább>

Klinikai tanulmányok

A SkinCeuticals-nál olyan innovatív bőrápoló termékeket fedezünk fel, fejlesztünk és árulunk, amelyek javítják a bőr általános egészségi állapotát és megjelenését. Hatóanyagainkat és készítményeinket szigorú klinikai vizsgálatoknak vetjük alá, hogy tudományosan bizonyítsuk állításainkat és igazoljuk elkötelezettségünket a tudományos megoldásokon alapuló, fejlett bőrápolás iránt.

Fontos tudni, hogy nem minden klinikai tanulmány egyenlő rangú. Egyes tanulmányok csak egy vagy két összetevőt vizsgálnak egy készítményben. Mások ezeket az összetevőket a végtermékben található koncentrációknál sokkal magasabb koncentrációban tesztelik. Sőt, néhány vizsgálatot in vitro, vagy Petri-csészében végeznek, szemben a valódi, élő bőrrel.

A SkinCeuticals-nál klinikai tanulmányainkat a legmagasabb orvosi és gyógyszerészeti szabványoknak megfelelően végezzük, bőrgyógyászok felügyelete mellett. Biomarkerekkel mérjük a készítmény hatásán a bőrön belül, valamint értékeljük a termékek hatékonyságát a páciensek bőrén. Klinikai tanulmányaink így termékeink valós hatásáról szólnak.

A C-vitaminnal kapcsolatos első klinikai tanulmányunk megnyitotta az utat az antioxidánsok számára, és általa a SkinCeuticals a bőrápoló iparág egyik legelismertebb termékújítójává vált. A SkinCeuticals az egyik első olyan vállalat, amely tudományos bizonyítékokkal támasztja alá termékei előnyeit úgy, hogy neves orvosi folyóiratokban publikál klinikai tanulmányokat, ezzel is tovább emelve a bőrápolás tudományos mércéjét. Az első C-vitamin-vizsgálat óta a SkinCeuticals további fontos bőrápoló felfedezéseket tett.

1. kulcsfontosságú tanulmány:

Helyi L-aszkorbinsav perkután felszívódás vizsgálatok
Pinnell, S.R. és munkatársai, Topical L-Ascorbic Acid: Percutaneous Absorption Studies.Dermatol Surg 27:2, 137-142, 2001

A SkinCeuticals vezette be elsőként a helyi antioxidánsok pontos protokoll előírásait, melyek biztosítják a bőrbe való ideális behatolást és védő hatást. Ezek a paraméterek azóta az antioxidáns készítmények standardjaként működnek.

Letöltöm a tanulmányt (PDF)>

2. kulcsfontosságú tanulmány:

Fotokárosodás és oxidatív stressz, valamint helyi antioxidánsok által biztosított védelem
Pinnell, S.R, J Am Acad Dermatol. 48(1): 1-19, 2003.

Extra védelmet biztosít a szabad gyökök ellen és bizonyítottan megakadályozza a sejtelváltozásokat a bőr mélyén.

Letöltöm a tanulmányt (PDF)>

3. kulcsfontosságú tanulmány:

A fényvédők nem biztosítanak megfelelő védelmet az UVA sugarak által kiváltott szabad gyökök ellen
Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

A fényvédők nélkülözhetetlenek UVA- és UVB-sugárvédelemben, de ez a kulcsfontosságú SkinCeuticals-tanulmány megállapította, hogy az SPF önmagában csak a káros szabad gyökök 55%-ától védi meg a bőrt – míg a SkinCeuticals helyi antioxidáns hozzáadása biztosítja az átfogó bőrvédelmet.

Letöltöm a tanulmányt (PDF)>

4. kulcsfontosságú tanulmány:

A ferulinsavval stabilizált C- és E-vitamint tartalmazó, helyi antioxidáns oldat védi a bőrt az ultraibolya sugárzás okozta károsodásokkal szemben.
Pinnell, S. et al. J Am Acad Dermatol. 59(3):418-25, 2008.

A SkinCeuticals harmadik generációs topikális antioxidánsával, a C E Ferulic-kal a bőr természetes fényvédelmének nyolcszorosát, valamint egyedülálló öregedésgátló hatást biztosít.

Letöltöm a tanulmányt (PDF)>

5. kulcsfontosságú tanulmány:

A C-vitamint, ferulsavat és floretint tartalmazó helyi antioxidáns védőhatása az UV-sugarak okozta bőrkárosodás ellen.
Oresajo C, Stephens T, Hino PD, Law RM, Yatskayer M, Foltis P, Pillai S, Pinnell SR. J Cosmet Dermatol. 2008 Dec;7(4):290-7.

A phloretin hozzáadásával a SkinCeuticals antioxidánsai klinikailag bizonyítottan visszafordítják az időelőtti öregedés jeleit, miközben megvédik a bőrt a szabad gyököktől és más reaktív molekuláktól, amelyek DNS-mutációkat okoznak.

Letöltöm a tanulmányt (PDF)>

Etikai Kódex

A SkinCeuticalsnál a pácienseink iránti elkötelezettségünk ugyanolyan fontos, mint a tudomány által támogatott fejlett bőrápolás biztosítása. Mindig a legjobb összetevők, kutatási és tesztelési szabványok útján haladunk, hogy elérjük küldetésünk célját, a bőr egészségének optimalizálását.

További információért töltse le Etikai szabályzatunkat >

Skinscope Led

Egyes bőrbetegségek tünetei jól láthatók, mások csak UV-fényben tűnnek fel, ami kiemeli a felszín alatti bőrkárosodást. A Skinscope LED egy egyszerű, hordozható, teljes arcra kiterjedő diagnosztika, amelyet arra terveztek, hogy feltárja a mögöttes bőrproblémákat, mielőtt láthatóvá válnak.

Szeretnék többet tudni >

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer