Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

L-ASCORBIC ACID
(VITAMIN C)

ETALONNAK SZÁMÍTÓ ÖSSZETEVŐ A KÖRNYEZETVÉDELEMBEN

A szintetikus eredetű vagy a gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló C-vitamin (l-aszkorbinsav) erős antioxidáns hatása kiemelkedő. Tiszta formájában segít semlegesíteni a szabad gyököket, az oxidatív stressz elleni védelemért és a látható öregedésgátló hatásokért. A minden bőrtípusra alkalmas SkinCeuticals C-vitaminos antioxidánsokat szigorúan szabályozzák a formulákban a fokozott hatékonyságért, felszívódásért és stabilitásért.

banner_ingredient_05.jpg
C E Ferulic ®

C E Ferulic ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitamin szérum, amely kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a bőr feszességvesztését és ragyogóvá teszi az arcszínt. Antioxidánsok szinergikus kombinációját tartalmazza: 15% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) és 0,5% ferulasav, hogy fejlett védelmet nyújtson a környezeti agresszorokkal szemben.

C E Ferulic ®

Phloretin CF ®

Phloretin CF ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fokozott védelmet nyújt a környezeti agresszorokkal szemben. Antioxidáns szérum, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, kisimítja a finom vonalakat és egységesíti a bőr tónusát.

Phloretin CF ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer