Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

ETIKAI SZABÁLYZAT

A SkinCeuticals vezető szerepet tölt be a professzionális bőrápolási iparban, mivel vállalatunk elkötelezett a legmagasabb kutatási és tesztelési szabványok mellett. Készítményeinket és állításainkat tudományosan alátámasztják, amit számos, elismert orvosi folyóiratokban megjelent, szakértői értékeléssel ellátott cikk bizonyít.

  • Gyógyszerészeti minőségű összetevőket használunk és szigorú vizsgálatokat végzünk.
  • Az iparág vezető szereplői vagyunk, az elsők között, akik tudományos bizonyítékokkal támasztják alá termékeink előnyeit, és betartják az orvosilag elfogadott protokollokat.
  • Klinikai vizsgálatainkat bőrgyógyászok ellenőrzik.
  • A SkinCeuticals nem tesz kizárólag a felhasználók észlelésén alapuló állításokat.
  • Klinikai kutatásaink túlmutatnak a látható klinikai végpontok szokásos felülvizsgálatán, és szigorú biomarker-vizsgálatokon keresztül vizsgálják a biológiai hatásokat a bőrben.
  • Célunk, hogy a termék hatékonysága ne menjen a biztonság rovására. Minden összetevőnk bizonyítottan biztonságos hosszú távú használatra.
  • Figyelembe vesszük a gyártás és termékcsomagolás környezeti hatását.

A SkinCeuticalsnál küldetésünk a bőr egészségének javítása. Ennek a célnak szentelve egyetlen egyszerű ígéretet teszünk: tudományosan alátámasztott, fejlett bőrápolási termékeket kínálunk. A tudomány iránti elkötelezettségünk a második a vásárlóink iránti elkötelezettségünk után, ezért a bőr, annak egészsége és vásárlóink érdekei a legfontosabbak számunkra, és mindig is azok lesznek.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer