Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Cosmeceuticals:

Tudományosan fejlett bőrápolás

A SkinCeuticals úttörő szerepet játszott a kozmetikai termékek megjelenésében. Hírnevünket szabadalmak, közzétett klinikai tanulmányok és elsőként piacra kerülő termékek alapjaira építettük.

Mi az a cosmeceutical?

A Cosmeceuticals biológiailag aktív összetevőket tartalmazó, hatékony bőrápoló kozmetikai termékcsalád.

A SkinCeuticalsnál a formuláinkat úgy terveztük, hogy javítsák a bőr egészségét és helyreállítsák a károsodásokata bőrönés az öregedés látható jeleit, a finom vonalakat, ráncokat, petyhüdtséget és hiperpigmentációt. Ezek a termékek képviselik a vényköteles készítmények és a vény nélkül kapható kozmetikumok közötti kompromisszumot - hatékonyságuk orvosilag elfogadott tudományos eredményekkel bizonyított.

Miben különbözik a Skinceuticals?

A SkinCeuticalsnál a hatékonyságra összpontosítunk, formuláink a hatóanyagok optimális koncentrációján alapulnak, amelyeket elegánsan funkcionális termékekké alakítunk - a hatékonyság érdekében terveztük, alakítottuk ki és teszteltük.

A SkinCeuticalsnál a vizsgálatokat a végleges termékeken végezzük. Más cégek a hatékonyságot egy hatóanyag alapján értékelik, gyakran sokkal nagyobb koncentrációban, mint ami a végtermékben található. A SkinCeuticals esetében a bizonyíték az eredményekben rejlik - mind a laboratóriumban, mind a borön.

A SkinCeuticals termékek klinikailag bizonyítottan önmagukban is teljesítenek, de úgy tervezték őket, hogy szinergikusan működjenek egymással - és még nagyobb eredményeket érjenek el, ha egy személyre szabott kezelés részeként használják őket.

Az erőteljes összetevők alapvető fontosságúak

A SkinCeuticals termékek magas koncentrációban tartalmaznak gyógyszerészeti minoségu hatóanyagokat, amelyekrol klinikailag bizonyított, hogy jelentosen javítják a bor egészségét és megjelenését. A hatóanyagokat az alapján választják ki, hogy hogyan hatnak egymásra, a borön és magán a formulán belül. Egy jól megtervezett termék összetevo-kombinációja, adagolási rendszere és formulája optimalizálhatja az összetevok hatékonyságát.

  • Megelőzés
  • Védelem
  • Korrekció

Az eredmények kiegészítése profi kezelésekkel

A SkinCeuticalsnál olyan integrált borápolási megközelítést dolgoztunk ki, amely biztosítja a fogyasztók számára az optimális eredményeket. Kozmetikai termékeinket úgy terveztük, hogy szinergikusan muködjenek együtt a klinikai eljárásokkal és más professzionális kezelésekkel, hogy drámai állapotjavulást eredményezzenek. Nagy hatékonyságuk és a termékeink rendeloi kezelésekkel való kombinálásából származó elonyök miatt a SkinCeuticals formulák kizárólag orvosi rendelokben, gyógyfürdokben és gyógyszertárakban kaphatók. A SkinCeuticals borápolási szakemberek képzettek, személyre szabott borápolási programokat ajánlanak, beleértve az otthoni termékeket és a profi kezeléseket is az optimális eredmény elérése érdekében.

A kozmetikai termékek jövője

SkinCeuticalsKutató és fejlesztőcsapatunk fáradhatatlanul dolgozik az olyan innovatív összetevok és technológiák kifejlesztésén, melyek a leheto legelonyösebb hatással vannak a bor egészségére és megjelenésére. A biológia, a kémia, a biofizika és az orvostudomány területérol érkezo kiváló tudósokból álló hálózatunkkal együttmuködve a borrel kapcsolatos legújabb kutatásokat és információkat használjuk fel a bor egészségét biztonságosan és hatékonyan optimalizáló termékek kifejlesztése érdekében.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer