Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

KLINIKAI VIZSGÁLATOK SZABÁLYAI

A SkinCeuticalsnál támogatjuk az esztétikai orvosi gyógyszeradagolást az orvosi etikai kódexek szigorú előírásokai alapján a klinikai tesztek alátámasztására. Azáltal, hogy ezeket a szigorú vizsgálati szabványokat alkalmazzuk a készítményeinkre, és ennek jegyében kommunikáljuk a vizsgálati eredményeket, arra törekszünk, hogy bizonyítékokon alapuló bőrápolási kutatásokat nyújtsunk az orvosoknak és a betegeknek egyaránt.

  • Míg az egyes összetevőkön in vitro és ex vivo vizsgálatokat végezhetünk, hogy kezdeti adatokat szolgáltassunk a tudományos megvalósíthatóságról, klinikai vizsgálatainkat mindig in vivo végezzük a végleges formulákon, hogy igazoljuk a hatékonyságot a valós használat során.
  • Az általunk végzett klinikai vizsgálatok esetében három fő szempontot értékelünk: 1. A bőrben kifejtett hatás biológiai vagy műszeresen mért hatékonyságon keresztül. 2. Klinikai végeredmény független szakmai vagy orvosi minősítéssel. 3. A beteg értékelése.
  • A hatékonyság mellett minden általunk kifejlesztett készítménynek szigorú biztonsági és bőrtűrési teszteken kell megfelelnie.
  • Nem végzünk hatásossági, gyógyszerbiztonsági vagy toleranciavizsgálatokat állatokon.
  • Gyakran teszteljük termékeinket több országban és több etnikumú panelen, hogy megértsük és kommunikáljuk a végső előnyöket a betegek körében.
  • A vizsgálatok tervezésekor nem csak saját laboratóriumokat, hanem bőrgyógyászati kutatószervezeteket is igénybe veszünk, és folyamatosan együttműködünk az orvosi és tudományos közösség tagjaival a vizsgálati módszereink validálása érdekében.
  • Rendszeresen alkalmazunk biomarker-elemzéseket, valamint placebo-összehasonlításokat annak érdekében, hogy bizonyítsuk technológiáink konkrét biológiai hatásmechanizmusát és hatékonyságát.
  • Amikor olyan tudományos ismeretekre vagy publikációkra hivatkozunk, amelyek nem a végleges megfogalmazáson alapulnak, ezt egyértelműen közöljük az olvasókkal.
  • Nem használunk kizáró nyilatkozatokat a páciensek egyénileg változó eredményei körül, és mindig olyan előtte-utána fotókat mutatunk be, amelyek az átlagos eredményeket reprezentálják.
  • Tartózkodunk a kizárólag a betegek megítélésén vagy elégedettségén alapuló állítások alkalmazásától.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer