Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

FORMULÁZÁSI SZABÁLYZAT

Formulázási paramétereink

A SkinCeuticalsnál mindig tudományosan bizonyított hatékonyságú, tiszta hatóanyagokat használunk. Ezután a kutatási és fejlesztési csapataink hatékony és elegáns formulákat fejlesztenek ki a leghatékonyabb koncentráció felhasználásával.

Kiterjedt tesztelés után termékeinket szigorúan szabályozott körülmények között gyártjuk és csomagoljuk.

  • A hatóanyagok optimális koncentrációját használjuk, termékeinket az eredmények eléréséhez szükséges legmagasabb koncentrációban állítjuk össze.
  • A SkinCeuticals termékek olyan kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, amelyek bizonyítottan pozitív biológiai hatást fejtenek ki a bőrben.
  • A SkinCeuticals gondosan választja ki az optimális kívánt hatással rendelkező hatóanyagokat annak érdekében, hogy korlátozza az összetevők számát, és a lehető leghatékonyabb és legtisztább készítményeket hozza létre.
  • Termékeink minimális illatanyagot, színezéket és tartósítószert tartalmaznak. Lehetőség szerint illatanyag-, színezék- és hosszú láncú parabénmentesek.
  • Termékeinket úgy terveztük, hogy rétegezhető formulák legyenek, amelyek személyre szabothatóan működhetnek együtt.
  • A SkinCeuticals termékeket úgy állították össze, hogy ne legyenek komedogének.
  • Minden SkinCeuticals terméket alaposan tesztelnek szigorú biztonsági követelmények alapján.

A TERMÉK HATÉKONYSÁGÁNAK ÉRTÉKELÉSE:

A SkinCeuticals termékeket a hatékonyság érdekében tervezték, állították össze és tesztelték. A termék hatékonyságának értékeléséhez három alapvető kritériumot veszünk figyelembe:

  • 1. Bejut a termék a bőrbe?
  • 2. Kifejt a termék biológiai hatást a bőrben?
  • 3. Végeredményben ez a beteg számára milyen előnyökkel jár?

Szigorú klinikai vizsgálati előírások

E kérdések megválaszolása érdekében klinikai kutatásokat végzünk. Termékeinket olyan összetevőkkel állítjuk össze, amelyekről bebizonyosodott, hogy optimális hatékonysággal bírnak. A végleges készítményeket élő bőrön teszteljük, és rendszeres biomarker-vizsgálatokat is végzünk, hogy kimutassuk egy-egy összetevő vagy technológia biológiai aktivitását. A SkinCeuticals bőrgyógyászok által ellenőrzött, in vivo, kettős vak vizsgálatokat is alkalmaz, hogy bizonyítsa egy készítmény bőrre gyakorolt élettani előnyeit. A végeredmény: Bizonyítékalapú bőrápolás.

Tudományos alapokon nyugvó fejlett bőrápolás

A kozmetikai korszak hajnalát jelző helyi antioxidáns technológia úttörőjeként a SkinCeuticals volt az egyik első olyan bőrápolási vállalat, amely tudományos bizonyítékokkal támasztotta alá a termék hatékonyságát. A tekintélyes orvosi folyóiratokban megjelent számos tanulmányt követően a SkinCeuticals vezető szerepet szerzett a professzionális bőrápolás területén. Egy kulcsfontosságú tudományos felfedezésen alapulva a kutatás iránti elkötelezettségünk ma is a márka középpontjában áll.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer