Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Phloretin CF ®
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 4 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 4 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 4 of 6

Prevenció

Phloretin CF ®

C-vitaminos szérumok

Szabadalmazott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fejlett védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben, és segít csökkenteni az apróbb ráncok és elszíneződések megjelenését. US 9,248,082 számú szabadalom.

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Akné, Pigmentáció,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Phloretin CF 2% floretin, 10% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav) és 0,5% ferulasav szabadalmazott, szinergikus kombinációja a védelem fokozásáért az atmoszferikus bőröregedés ellen - az UVA/UVB-sugárzásból, az infravörös sugárzásból (IRA) és az ózonszennyezésből (O3) származó szabad gyökök által okozott környezeti hatások és korai bőröregedés. Az antioxidáns védőhatások mellett ez az antioxidáns szérum megszépíti az elszíneződéseket, az apróbb ráncokat és az egyenetlen bőrtónust.
 • Fejlett védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben, a káros szabad gyökök semlegesítése által
 • Segít halványítani az elszíneződések megjelenését a bőrtónus általános szépítéséért
 • Illatmentes
 • Ideális normál, zsíros és kombinált bőrtípusra

Használata

 • Reggel, tisztítás és tonizálás után vigyen fel 4-5 cseppet a száraz arcra, nyakra és mellkasra, más bőrápoló termékek előtt. Használható a tenyéren.
 • A C-vitaminos termékek felnyitás után a levegő és a fény hatására természetesen besötétednek. A formula ebben az esetben is hatékony marad. Felbontás után javasolt a következő 3 hónapon belül felhasználni.
 • Egészítse ki bőrápolási rutinját SkinCeuticals fényvédővel. Együtt használva a SkinCeuticals antioxidánsai és széles spektrumú fényvédői a legteljesebb védelmet biztosítják a környezeti hatások által okozott látható bőröregedés ellen.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Tudományos bizonyítékok

A SkinCeuticals kutatásai azt mutatják, hogy az antioxidánsok specifikus kombinációi, ha hatékonyan vannak összeállítva, kiváló eredményeket biztosítanak minden egyes különálló antioxidáns készítményhez képest.

Ez az arcra használandó C-vitamin egy háromszoros antioxidáns keverékkészítmény, amelyről kimutatták, hogy széles körű védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben a 2% floretin, 10% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav) és 0,5% ferulasav szinergikus kombinációjának köszönhetően. A Duke Antioxidant szabadalom alatt készült. A C-vitamin egy rendkívül erős antioxidáns, amely szerkezete miatt nehezen szívódik fel a bőrbe. A Duke Antioxidant szabadalom leírja a C-vitamin hatékony bőrbe juttatásához szükséges formulák kidolgozási paramétereit: 1) tiszta l-aszkorbinsav (C-vitamin); 2) savas pH-érték a 2,0-3,5 pH-tartományban, és 3) 10% és 20% közötti koncentráció. A SkinCeuticals az egyetlen márka, amely ezeknek a paramétereknek megfelelően dolgoz ki antioxidánsokat.

Véd a bőr atmoszferikus öregedése ellen
A SkinCeuticals a bőr atmoszferikus öregedését a bőrt érő számos környezeti hatás látható eredményeként határozza meg, beleértve az UV-sugárzást, az infravörös sugárzást (IRA) és a környezetszennyezést. A SkinCeuticals folyamatban lévő kutatásai azt mutatják, hogy ezeknek a hatásoknak való túlzott kitétel a bőr látható öregedését okozhatja, és helyi antioxidánsok használata segíthet megelőzni a bőrre gyakorolt ​​hatást.

Tudjon meg többet az atmoszferikus öregedésről és az ózonszennyezésről >

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer