Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
  • Kezdőlap >
  • MELYIK ANTIOXIDÁNS SZÉRUM A LEGJOBB VÁLASZTÁS SZÁMOMRA?

MELYIK ANTIOXIDÁNS SZÉRUM A LEGJOBB VÁLASZTÁS SZÁMOMRA?

    Tudjon meg többet az antioxidáns szérumokról, és arról, hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb készítményt bőrtípusunknak, legyen az zsíros, száraz, érzékeny vagy pattanásokra hajlamos.

    ANTIOXIDANT_SERUMS_ARTICLE.jpg

    Ha bármelyik bőrgyógyászt vagy bőrápolási szakembert megkérdezzük arról, hogy mit javasolnak a bőr egészsége fenntartásának érdekében, szinte biztos, hogy az antioxidáns szérumokat említeni fogják. Ezek az esszenciális, bizonyítottan hatékony bőrápoló termékek segítenek megvédeni az arcbőrt a környezeti ártalmaktól (különösen fényvédő készítménnyel együtt alkalmazva), és számos konkrét bőrprobléma kezelésében is előnyösek lehetnek.

    A SkinCeuticals úttörő az antioxidánsokkal foglalkozó tudományok területén. Az alapítónk, Dr. Sheldon Pinnell által végzett kutatások meghatározzák az antioxidáns szérumok hatékonyságához szükséges paramétereket, amelyeket klinikai eredmények és számos publikált tanulmány is alátámaszt. A hatékony antioxidáns szérumot a C-vitamin egy speciális formája, az L-aszkorbinsav 10%–20%-os koncentrációjának hozzáadásával kell elkészíteni, a pH-értékének pedig 2,0–3,5 között kell lennie. Ezek azok az iránymutatások, amelyek a SkinCeuticals antioxidáns szérumait a hasonló készítmények arany standardjává teszik.

    De melyik a legjobb SkinCeuticals antioxidáns szérum az Ön számára? Ez az egyedi bőrtípustól és a bőrt érintő problémáktól függ. Először is nézzük meg közelebbről, hogyan működik egy antioxidáns szérum, és ismerkedjünk meg a fő összetevőivel.

    „EZ AZ ESSZENCIÁLIS, BIZONYÍTOTTAN HATÉKONY BŐRÁPOLÓ TERMÉK SEGÍT MEGVÉDENI AZ ARCBŐRT A KÖRNYEZETI ÁRTALMAKTÓL (KÜLÖNÖSEN FÉNYVÉDŐ KÉSZÍTMÉNNYEL EGYÜTT ALKALMAZVA), ÉS SZÁMOS KONKRÉT BŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉBEN IS ELŐNYÖS LEHET.”

    HOGYAN MŰKÖDNEK AZ ANTIOXIDÁNS SZÉRUMOK?

    Az antioxidáns szérum olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, amelyek a szervezetben belsőleg, valamint külsőleg az UV-sugárzás, a környezetszennyezés és az életmóddal kapcsolatos tényezők, például a dohányzás miatt keletkező instabil molekulák. A szabad gyökök erősen reaktívak, és károsítják a bőrben lévő sejteket. A bőr extra antioxidáns védelme nélkül a szabad gyökök által okozott károk hozzájárulhatnak az öregedés látható jeleinek, mint például a finom vonalak, ráncok és az elszíneződések korai megjelenéséhez, bőr feszességének elvesztéséhez, sőt akár a bőrrák kialakulásához is. A legjobb antioxidáns hatású szérumok gyakran tartalmazzák a szabad gyökök ellen ható összetevők olyan kombinációját, amelyek szinergikusan és egymást segítve fejtik ki a hatásukat.

    ANTIOXIDÁNS ÖSSZETEVŐK, AMELYEKET ÉRDEMES MEGISMERNÜNK

    Több ezer ismert antioxidáns létezik, de viszonylag keveset vetettek alá olyan szigorú tudományos teszteknek, amelyek bizonyítják hatékonyságukat – különösen, ha meghatározott kombinációkban alkalmazzuk őket. Ha az arcunk védelme érdekében antioxidánsokat használunk, a konkrét összetevők és koncentrációjuk is rendkívül fontos.

    C-VITAMIN: A bőrápoló termékekben használt C-vitaminnal többféle néven is találkozhatunk, ám a legtisztább, legszélesebb körben tanulmányozott és leghatékonyabb antioxidáns összetevő az L-aszkorbinsav. A SkinCeuticals kizárólag L-aszkorbinsavat használ C-vitaminos antioxidáns szérumaiban, mivel a kutatások kimutatták, hogy ez a változat kivételes szintű védelmet nyújt a környezeti ártalmak, például az UV-sugárzás, az infravörös sugárzás (IRA), a környezetszennyezés és az életmódbeli tényezők által kiváltott, szabad gyökök okozta károsodások ellen, miközben további előnyöket biztosít, például csökkenti az öregedés látható jelei, például a ráncok, a bőr megereszkedése és a bőr elszíneződése megjelenését is. A SkinCeuticals valamennyi C-vitaminnal gazdagított antioxidáns széruma L-aszkorbinsavat tartalmaz, de az egyes termékek más és más antioxidánsok hozzáadásával alkalmazkodnak az adott bőrtípus és bőrprobléma jellegzetességeihez.

    E-vitamin: Az alfa-tokoferol néven is ismert vitamin E erős antioxidáns, amely természetes úton, különböző élelmiszerekből (például növényi olajokból) vagy szintetikusan is előállítható. Az E-vitamin fontos szerepet játszik a szabad gyökök semlegesítésében, a bőr hidratálásában és a bőr öregedésének javításában. Az E-vitamin bizonyítottan fokozza más antioxidánsok hatását is.

    Ferulasav:A Ferulasav egy másik erős antioxidáns, amely a természetben számos növényben, többek között gabonafélékben, gyümölcsökben és zöldségekben található meg. Kutatások bizonyították erős antioxidáns képességeit, amelyek segítenek semlegesíteni a szabad gyökök káros hatásait a bőr felső rétegeiben, ezért a ferulasavat tartalmazó antioxidáns szérum jelentős öregedésgátló előnyöket biztosíthat. Ez az antioxidáns a C- és az E-vitamin hatását is fokozza.

    Floretin : A Phloretin az antioxidánsok polifenol családjának tagja, amely elsősorban – és nagy mennyiségben – számos alma- és körtefajtában, valamint kisebb koncentrációban a paradicsomban és az eperben található meg.
    Ez az antioxidáns bizonyítottan hatékonyan semlegesíti a káros szabad gyököket és javítja az bőr elszíneződéseinek megjelenését.

    Szilimarin: A máriatövis növényből származó szilimarint tisztító és méregtelenítő hatásainak köszönhetően a hagyományos gyógyászatban már évezredek óta számos terápiás célra használják.1 A parlagfűvel és a százszorszépvirággal közeli rokonságban álló virágos gyógynövény gazdag flavonoid antioxidánsokban, amelyekről megállapították, hogy segítenek semlegesíteni a szabad gyököket és minimalizálják az olaj oxidációját, amely hozzájárulhat a bőrhibák kialakulásához.

    Rezveratrol: A Rezveratrol antioxidáns, amely a természetben a szőlőben, a diófélékben és más növényekben fordul elő. A „hosszú élet molekulája” néven vált ismertté, mivel kutatások kimutatták, hogy képes erősíteni a bőr természetes antioxidáns védelmi rendszerét.

    A SKINCEUTICALS ANTIOXIDÁNS SZÉRUMOK

    Amire szüksége van:Antioxidáns szérum száraz bőrre, finom vonalakra és ráncokra.
    A SkinCeuticals antioxidáns szérum:C E Ferulic
    Ez a C-vitaminnal, E-vitaminnal és ferulasavval gazdagított díjnyertes formula halványabbá teszi a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti az arcbőr megereszkedését, a bőr öregedésének és a napsugárzás okozta károsodások egyéb látható jeleit.

    Amire szüksége van:Antioxidáns szérum az arcbőr elszíneződései ellen
    A SkinCeuticals antioxidáns szérum:Phloretin CF
    Ez az antioxidáns készítmény a C-vitamin, a floretin és a ferulasav kombinációjával védelmet nyújt a környezeti hatások ellen, és javítja a finom vonalak és az elszíneződések megjelenését. A floretin angol nevének (Phloretin) „P” betűje segíthet megjegyezni, hogy ez a termék az ideális a pigmentáció esetén.

    Amire szüksége van:Antioxidáns készítmény pattanásos vagy zsíros bőrre
    A SkinCeuticals antioxidáns szérum:Silymarin CF
    Ez a zsíros bőrre és  foltosodásra hajlamos bőrre kifejlesztett, napi használatra szánt, helyileg alkalmazható antioxidáns szérum védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, amelyek a bőrben lévő olaj oxidációját okozzák (ez kedvező környezetet teremt a foltok kialakulásához), valamint gyorsítják a bőr idő előtti öregedését. A célzott antioxidáns szérum emellett segít minimalizálni az zsírosodást, miközben finomabbá teszti a bőr textúráját, fokozza a bőr tisztaságát és enyhíti a finom vonalak megjelenését.

    Amire szüksége van:Antioxidáns szérum érzékeny arcbőrre
    A SkinCeuticals antioxidáns szérum:Serum 10 AOX+
    Ez az érzékeny bőrűek és a C-vitamint először használók számára ideális belépő antioxidáns szérum C-vitamint és ferulasavat tartalmaz, hogy megvédje a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól, és segítsen helyreállítani az arcbőr ragyogását és egészségesebb megjelenését.

    Ha erre van szüksége:Éjszakai antioxidáns szérum
    A SkinCeuticals antioxidáns szérum:Resveratrol B E
    Az arcbőr éjszakai helyreállítását elősegítő antioxidáns koncentrátum, a rezveratrol B E hozzájárul a bőr belső védelmi rendszerének megerősítéséhez, miközben maximalizálja a bőr éjszakai regenerációs potenciálját. Többféle hatásmechanizmusa révén segít megelőzni és helyreállítani a bőr öregedésének látható jeleit: semlegesíti az öregedést felgyorsító szabad gyököket és megerősíti a bőr védelmi rendszerét, hogy növelje annak ellenálló képességét az újabb károsodásokkal szemben.

    Ha szeretné felfedezni az ideális antioxidáns szérumot, amely megfelel bőre egyedi igényeinek, használja az online Advanced Regimen Findert, látogasson el a SkinCeuticals SkinLab értékesítési pontjainak egyikére, vagy kérjen időpontot a SkinCeuticals bőrápoló szakemberétől egy személyes konzultációra.

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer