Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Triple Lipid Restore 2:4:2
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip

Korrigálás

Triple Lipid Restore 2:4:2

Korrekciós krémek

Öregedésgátló ápoló krém a sejtek lipidjeinek feltöltéséért és a száraz bőr táplálásáért

BŐRTÍPUSOKNormál, Zsíros, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOKBőröregedés, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Triple Lipid Restore 2:4:2 egy öregedésgátló krém, amely maximális lipidkoncentrációt tartalmaz: 2% tiszta ceramidot, 4% természetes koleszterint és 2% zsírsavat. Ez a különleges öregedésgátló lipidkorrekciós krém az első 2:4:2 koleszterin-domináns arányt tartalmazza, a bőr külső védőrétegének regenerálásáért és a természetes regeneráció támogatásáért, miközben hatékony táplálást is biztosít az öregedő bőrnek a felgyorsult öregedés látható jelei ellen. A Triple Lipid Restore 2:4:2 klinikailag bizonyítottan hat a bőr látható simaságára, megereszkedése és tág pórusai ellen és általános ragyogásáért.
 • Regenerálja a bőr alapvető lipidjeit: a ceramidokat, a természetes koleszterint és a zsírsavakat
 • Szépíti a bőr teltségét, textúráját és a pórusok megjelenését
 • Fokozza a bőr egyenletes megjelenését és általános ragyogását
 • Különleges lipidstabilizáló rendszer egy könnyű és gyorsan felszívódó textúrában
 • Akár 1 hétre lerövidítheti a retinoidokhoz való alkalmazkodási időszakot, miközben csökkenti a szárazságot*
 • Ideális öregedő, normál és száraz bőrtípusokra

Használata

 • Naponta egyszer vagy kétszer melegítsen fel egy kis mennyiséget az ujjhegyei között, majd körkörös mozdulatokkal engedje az arc, a nyak és a mellkas bőrébe olvadni a krémet.
 • Reggeli használat esetén egy SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és egy SkinCeuticals fényvédő előtt használja.
 • Este retinollal együtt használva, a retinol alkalmazása után vigye fel.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 8 hetes vizsgálatban a Triple Lipid Restore 2:4:2 jelentősen javította a felgyorsult öregedés legfontosabb látható jeleinek megjelenését:

 • 66%-os javulás a simaságon
 • 35%-os javulás a megereszkedésen
 • 20%-os javulás az egyenletességen
 • 26%-os javulás a ragyogáson
 • 44%-os javulás a pórusok megjelenésén
Egy lipidomikus vizsgálatban ennek a krémnek a használata a ceramidok 57%-os, a koleszterinszint 50%-os és a zsírsavak 12%-os növekedését eredményezte trigliceridek formájában.

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Bőrgyógyász által kontrollált, 8 hetes klinikai vizsgálat 55 alanyon, napi kétszeri Triple Lipid Restore 2:4:2 alkalmazással. Az alanyok a SkinCeuticals Gentle Cleansert és az Ultimate UV Defense SPF 30-at is használták. Bekerülési kritériumok: 55-75 év közötti nők mérsékelt apróbb/nagyobb ráncokkal, egyenetlen bőrtónussal, fakósággal, érdességgel, nem tiszta bőrtónussal és a bőr feszességének hiányával.

Protokoll: Lipidomikus analízis (N=28 nő, 55-75 év között). Statisztikailag szignifikáns lipidszint-növekedés, amelyet a kiinduláskor, majd a Triple Lipid Restore 2:4:2 8 hetes, napi kétszeri alkalmazása után begyűjtött ragasztócsíkok spektrometriai analízisével határoztak meg.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Előtte
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Utána

Tudományos bizonyítékok

Az öregedő bőr egyre érzékenyebb a lipidvesztésre: a bőrfelszín természetes összetevőinek csökkenésére, amik túlnyomórészt ceramidokból, természetes koleszterinből és zsírsavakból állnak. Ez a lipidvesztés az életkor előrehaladtával következik be, és veszélyezteti a bőr természetes védőrétegét, ami a felgyorsult öregedés látható jeleit eredményezi, mivel a bőr veszít hatékony önregeneráló képességéből.

Ennek eredményeként az öregedés látható jelei hangsúlyosabban jelenhetnek meg, például a bőr durva, kellemetlenül feszülő, fakó lehet és az arc veszíthet teltségéből.

A Triple Lipid Restore 2:4:2 a SkinCeuticals első öregedésgátló kréme, amely a 2:4:2 koleszterin-domináns aránnyal közvetlenül hat az életkorral összefüggő lipidvesztésre. Ez a készítmény maximális koncentrációban tartalmazza a bőr által könnyen hasznosítható tiszta lipideket.

A retinoidok az egyik legjobb öregedésgátló bőrápoló összetevőként ismertek, de az alkalmazkodási időszak alatt bőrpír vagy hámlás jelentkezhet. A Triple Lipid Restore 2:4:2 immár akár 1 hétre rövidítheti a retinoidokhoz való alkalmazkodási időszakot, miközben csökkenti a szárazságot.*

1. innováció

*Protokoll: 4 hetes vizsgálat, 17 nővel, 38 és 64 év között, akiknek saját bevallásuk szerint gondot okoztak a retinoidok. Az alanyok 0,025%-os tretinoint alkalmaztak helyileg az egész arcukra minden második este, vagy minden este, a tolerálhatóság függvényében. A Triple Lipid Restore 2:4:2-t és egy összehasonlítható konkurens terméket naponta kétszer vittek fel az arcra a retinoid alkalmazása után, osztott arcú, randomizált módon.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer