Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Triple Lipid Restore 2:4:2
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 6 of 6.zip

Korrigálás

Triple Lipid Restore 2:4:2

Korrekciós krémek

Öregedésgátló ápoló krém a sejtek lipidjeinek feltöltéséért és a száraz bőr táplálásáért

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Triple Lipid Restore 2:4:2 egy öregedésgátló krém, amely maximális lipidkoncentrációt tartalmaz: 2% tiszta ceramidot, 4% természetes koleszterint és 2% zsírsavat. Ez a különleges öregedésgátló lipidkorrekciós krém az első 2:4:2 koleszterin-domináns arányt tartalmazza, a bőr külső védőrétegének regenerálásáért és a természetes regeneráció támogatásáért, miközben hatékony táplálást is biztosít az öregedő bőrnek a felgyorsult öregedés látható jelei ellen. A Triple Lipid Restore 2:4:2 klinikailag bizonyítottan hat a bőr látható simaságára, megereszkedése és tág pórusai ellen és általános ragyogásáért.
 • Regenerálja a bőr alapvető lipidjeit: a ceramidokat, a természetes koleszterint és a zsírsavakat
 • Szépíti a bőr teltségét, textúráját és a pórusok megjelenését
 • Fokozza a bőr egyenletes megjelenését és általános ragyogását
 • Különleges lipidstabilizáló rendszer egy könnyű és gyorsan felszívódó textúrában
 • Akár 1 hétre lerövidítheti a retinoidokhoz való alkalmazkodási időszakot, miközben csökkenti a szárazságot*
 • Ideális öregedő, normál és száraz bőrtípusokra

Használata

 • Naponta egyszer vagy kétszer melegítsen fel egy kis mennyiséget az ujjhegyei között, majd körkörös mozdulatokkal engedje az arc, a nyak és a mellkas bőrébe olvadni a krémet.
 • Reggeli használat esetén egy SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és egy SkinCeuticals fényvédő előtt használja.
 • Este retinollal együtt használva, a retinol alkalmazása után vigye fel.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 8 hetes vizsgálatban a Triple Lipid Restore 2:4:2 jelentősen javította a felgyorsult öregedés legfontosabb látható jeleinek megjelenését:

 • 66%-os javulás a simaságon
 • 35%-os javulás a megereszkedésen
 • 20%-os javulás az egyenletességen
 • 26%-os javulás a ragyogáson
 • 44%-os javulás a pórusok megjelenésén
Egy lipidomikus vizsgálatban ennek a krémnek a használata a ceramidok 57%-os, a koleszterinszint 50%-os és a zsírsavak 12%-os növekedését eredményezte trigliceridek formájában.

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Bőrgyógyász által kontrollált, 8 hetes klinikai vizsgálat 55 alanyon, napi kétszeri Triple Lipid Restore 2:4:2 alkalmazással. Az alanyok a SkinCeuticals Gentle Cleansert és az Ultimate UV Defense SPF 30-at is használták. Bekerülési kritériumok: 55-75 év közötti nők mérsékelt apróbb/nagyobb ráncokkal, egyenetlen bőrtónussal, fakósággal, érdességgel, nem tiszta bőrtónussal és a bőr feszességének hiányával.

Protokoll: Lipidomikus analízis (N=28 nő, 55-75 év között). Statisztikailag szignifikáns lipidszint-növekedés, amelyet a kiinduláskor, majd a Triple Lipid Restore 2:4:2 8 hetes, napi kétszeri alkalmazása után begyűjtött ragasztócsíkok spektrometriai analízisével határoztak meg.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Előtte
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Utána

Tudományos bizonyítékok

Az öregedő bőr egyre érzékenyebb a lipidvesztésre: a bőrfelszín természetes összetevőinek csökkenésére, amik túlnyomórészt ceramidokból, természetes koleszterinből és zsírsavakból állnak. Ez a lipidvesztés az életkor előrehaladtával következik be, és veszélyezteti a bőr természetes védőrétegét, ami a felgyorsult öregedés látható jeleit eredményezi, mivel a bőr veszít hatékony önregeneráló képességéből.

Ennek eredményeként az öregedés látható jelei hangsúlyosabban jelenhetnek meg, például a bőr durva, kellemetlenül feszülő, fakó lehet és az arc veszíthet teltségéből.

A Triple Lipid Restore 2:4:2 a SkinCeuticals első öregedésgátló kréme, amely a 2:4:2 koleszterin-domináns aránnyal közvetlenül hat az életkorral összefüggő lipidvesztésre. Ez a készítmény maximális koncentrációban tartalmazza a bőr által könnyen hasznosítható tiszta lipideket.

A retinoidok az egyik legjobb öregedésgátló bőrápoló összetevőként ismertek, de az alkalmazkodási időszak alatt bőrpír vagy hámlás jelentkezhet. A Triple Lipid Restore 2:4:2 immár akár 1 hétre rövidítheti a retinoidokhoz való alkalmazkodási időszakot, miközben csökkenti a szárazságot.*

1. innováció

*Protokoll: 4 hetes vizsgálat, 17 nővel, 38 és 64 év között, akiknek saját bevallásuk szerint gondot okoztak a retinoidok. Az alanyok 0,025%-os tretinoint alkalmaztak helyileg az egész arcukra minden második este, vagy minden este, a tolerálhatóság függvényében. A Triple Lipid Restore 2:4:2-t és egy összehasonlítható konkurens terméket naponta kétszer vittek fel az arcra a retinoid alkalmazása után, osztott arcú, randomizált módon.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer