Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
  • Kezdőlap >
  • Ránctalanító arckrémek: Melyiket válasszam a bőrtípusomnak megfelelően?

Ránctalanító arckrémek: Melyiket válasszam a bőrtípusomnak megfelelően?

    Csökkentse a ráncokat a SkinCeuticals ránctalanító arckrémekkel! A tippjeink segítségével fedezze fel az egészségesebb bőrt és fiatalosabb kinézetet.

    220218_SKU_PDP_2022_COR_AGE_US_OnModel_ALT (1).jpg

    Ránctalanító krémek: Melyiket válasszam?

    Valóban működnek a ránctalanító krémek?

    “Hatékonyak-e a ránctalanító kezelések?" Ezt a kérdést sokan felteszik. A válasz az, hogy igen; a ránctalanító krémek úgy működnek, hogy segítik csökkenteni és minimalizálni az idősödés ezen jeleit.
    Azonban tisztában kell lennünk azzal, hogy míg egyes készítmények rendkívül hatékonyan csökkentik az apró ráncok megjelenését, addig mások nem érik el a kívánt hatást, vagy egyáltalán nem látszik az eredmény. Ez több tényezőnek is köszönhető: a használt hatóanyag típusától kezdve annak koncentrációján át, valamint annak is, hogy a krém milyen kölcsönhatásba lép az egyes személyek bőrtípusával. Kiemelt fontosságú, hogy érdeklődjünk az egyes termékek összetételéről és a mögöttük álló technológiáról. Győződjön meg róla, hogy a termék klinikai tesztelésen esett át, és ellenőrizze, hogy olyan összetevőkkel rendelkezik-e, amelyek bizonyítottan javítják a bőr textúráját, rugalmasságát, tónusát és megjelenését.

    A ránctalanító krém hatékonyságának megítélésekor egy másik szempont, amit figyelembe kell venni, a korrigálni kívánt ráncok mélysége. Míg egyes kezelések hatékonyan simítják a finom ráncokat és megakadályozzák az újak megjelenését, nem biztos, hogy a mélyebb ráncokra észrevehető hatást tudnak gyakorolni.

    Ezekben az esetekben a dermokozmetikai kezelés nem biztos, hogy elegendő, és erősen ajánlott szakemberhez (bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz) fordulni, aki el tudja igazítja Önt a kezelésben.
     
    Összefoglalva, a kulcs az Ön számára megfelelő ránctalanító krém megtalálásához az, hogy legyen türelmes, térképezze fel a piacot, és próbáljon ki különböző termékeket, amíg nem találja meg azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek és biztosítja a kívánt eredményt.

    Aktív összetevők, amelyek nem hiányozhatnak egy ránctalanító krémből


    Egy bőrápoló termék kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy alaposan megvizsgálja az összetevők listáját. Egy jó ránctalanító krémnek olyan hatóanyagokat kell tartalmaznia, amelyek segítenek csökkenteni a ráncok és a mimikai ráncok jelenlétét, valamint hidratálják és fenntartják a bőr egészségét.
    ●     Retinol: A hatóanyag arról ismert, hogy serkenti a bőrhám megújulási ciklusát és a kollagéntermelést, segíti a bőr feszesítését és    tonizálását, valamint csökkenti az idősödés látható jeleit.
    ●      Hialuronsav: Kulcsfontosságú hatóanyag, amely segíti hidratálni és feltölteni a bőrt, javítja a bőr minőségét.
    ●      C- és E-vitamin: Antioxidánsok, amelyek segítik megvédeni a bőrt a szabadgyökök képződésétől és az oxidatív stressztől, egységesítve a bőrtónust.
    ●      Peptidek: Egy másik lényeges hatóanyag, amely gyakran megtalálható a ránctalanító krémekben. A peptidek rövid aminosav láncok (a fehérjék építőkövei), amelyek elősegítik a kollagéntermelést és növelik a bőr rugalmasságát. Úgy hatnak, hogy csökkentik a ráncok és a mimikai ráncok jelenlétét.
    ●      Hámlasztó savak (AHA, BHA): Ezek segítik a bőr hámlását és serkentik a sejtek megújulását. Így segítenek csökkenteni a ráncokat és a vékony vonalakat, valamint javítani tudnak a bőr tónusán és textúráján.
     
    A ránctalanító krémek kiválasztásakor a legjobb, ha olyan készítményeket választunk, amelyek e hatóanyagok kombinációját tartalmazzák, és amelyelnél a kutatások bizonyítják ezen anyagok pozitív kölcsönhatás a legjobb eredmények elérése érdekében.
     

    A legjobb ránctalanító krémek a bőrtípusomnak megfelelően

    Az arckrém kiválasztásakor a bőrtípus figyelembevétele elengedhetetlen az optimális eredmény eléréséhez. A zsíros bőrűeknek könnyű, nem komedogén formulát kell keresniük, hogy ne tömítse el a pórusokat. Pattanásos bőr esetén elengedhetetlen, hogy olyan arckrémet válasszunk, amely nem súlyosbítja a pattanásokat, vagy kiegészíti azt, ha valamilyen farmakológiai kezelést alkalmazunk.

    Alternatív megoldásként, ha például száraz a bőre, mindenképpen olyan hidratáló, sőt tápláló arckrémet kell keresnie, amely olyan összetevőket tartalmaz, mint a hialuronsav az intenzív hidratálás érdekében és/vagy lipidek a bőr táplálására.
     
    Itt elmondjuk, hogy a bőrének jellemzői alapján melyik ránctalanító krémet érdemes választania.

    Ránctalanító krémek vegyes és zsíros bőrre.

    A zsíros bőrűek nehezen találhatnak olyan ránctalanító formulát, amely anélkül hidratál, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Ideális esetben keressenek könnyű, olajmentes opciót, és válasszák a gél textúrákat. Az olyan hatóanyagok, mint a szalicilsav, a retinol és a niacinamid csökkenthetik a faggyútermelést, valamint a bőrhibák megjelenését és méretét.

    Mint mondtuk, fontos, hogy nem komedogén terméket válasszunk, mert különben eltömítheti a pórusokat, és még több kellemetlenséget okozhatnak.
    Javasoljuk a Skinceuticals Daily Moisture arckrémet, egy olyan arcápolót, amely E-vitaminnal készült formulájának köszönhetően hidratáló és antioxidáns tulajdonságairól ismert, így megvédi a bőrt a szabadgyökök hatásától: a tápanyagokban gazdag algakivonatok és egy hét növényi kivonatból álló komplex kombinációjának köszönhetően könnyű és tartós hidratálást biztosít a normál és zsíros bőrnek, miközben segít a pórusok méretének csökkentésében.

    Az előnyei közé tartoznak:
    A hidratáltság helyreállítása és fenntartása.
    Növényi kivonatokból álló formulával segíti csökkenteni a pórusok méretét.
    Védi a bőrt a környezeti stresszhatásoktól.
    Sima tapintású, nem zsíros bőrfelületet biztosít.

    Ránctalanító krémek pattanásos bőrre

    Ha Önnek pattanásos bőre van, nehéz lehet olyan krémet találni, amely nem tömíti el a pórusokat, és így nem súlyosbítja a problémát. Keresse a nem komedogén vagy olajmentes feliratú termékeket, mivel ezek kisebb valószínűséggel váltják ki a bőrhibákat, és nem súlyosbítják a pattanásokat. Ezenkívül feltétlenül kerülje az intenzív illóolajokat tartalmazó krémeket, mivel ezek is irritálhatják a bőrt. Ha az orvosi vagy a gyógyszeres kezelés alatt áll, olyan krémet kell keresnie, amely kiegészíti azt, és segít a bőre ápolásában.

    Fontolja meg egy könnyű hidratáló krém alkalmazását, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy nehéz érzést.

    Javasoljuk a Skinceuticals Phyto A+ Brightening Treatment, egy könnyű emulziót, amely nem zsíros, nem komedogén formula, azelainsavat tartalmaz, amely segít javítani a bőr textúráját és tónusát, valamint alfa-arbutint, amely ismert a hiperpigmentáció csökkentéséről és növényi kivonatokról. Ez a hidratáló emulzió megnyugtatja a bőrt, láthatóan segít csökkenteni a felesleges faggyút és bőrpírt, miközben javítja a bőr textúráját és minimalizálja a pórusok méretét, hogy a bőr ragyogóbb és egyenletesebb tónusú legyen.

    Ránctalanító krémek száraz bőrre

    A ráncok elleni küzdelem nehéz feladat lehet, ha a száraz bőrre tökéletes megoldást kell találni. Ahhoz, hogy bőre megfelelően hidratált legyen, és javuljon a rugalmassága, keressen olyan termékeket, amelyek hialuronsavat tartalmaznak. Ezenkívül, ha nagyon száraz és nem megfelelően táplált a bőre, a választott terméknek tartalmaznia kell valamilyen lipidet is, például ceramidokat. Ezek az összetevők segítenek helyreállítani a bőr védőgátját, megakadályozva a nedvességvesztést és védik a bőrt a külső tényezőkkel szemben.
    Az egyik ideális lehetőség a rutinba való bevezetésre a Triple Lipid Restore. Az idősödés jeleit korrigáló kezelés egy olyan arckrém, amely feltölti és korrigálja az arcbőr lipidegyensúlyát. Ez a 2:4:2 arányú (ceramidok-koleszterin-zsírsavak) formula, amelyben a koleszterin, dominanciájának köszönhetően, segíti helyreállítani a bőr védőgátját és fokozza természetes regenerációját, miközben maximálisan táplálja a bőrt, így hozzájárul ahhoz, hogy javítsa a korai idősödés látható jeleit.

    Ránctalanító krémek normális és vegyes bőrre


    Normál vagy vegyes bőr esetén az A.G.E Interrupter Advance krémet ajánljuk, amely az olyan hatóanyagok optimális kiválasztásának és koncentrációjának köszönhetően, mint a vadgyümölcs flavonoidok, a glicirretinsav, a niacinamid és a Proxylane, küzd az idősödés jeleivel, például a mélyebb ráncok ellen, segít helyreállítani az arcbőr feszességét és fokozza annak ragyogását. Formulája segít csökkenteni a feszességvesztést és a ráncok megjelenését, miközben javítja a bőr megjelenését és hidratáltságát.
    ●    A bőr láthatóan feszesebb, rugalmasabb és tömörebb.
    ●      Feltölti a hidratáltságot, hogy a vékony vonalak és ráncok kisimultabbak legyenek.
    ●      Enyhíti a szárazság és a komfortérzet hiányát.

    Ránctalanító ápolás az esztétikai eljárások kiegészítéséhez.

    A bőrápolás hatásának további fenntartása és fokozása érdekében számos olyan terméket ajánlunk, amelyek segítségével fokozhatja és kiterjesztheti a klinikán vagy szépségszalonban elvégzett vagy elvégzendő öregedésgátló eljárások hatását.

    HA Intensifier szérum: ideális az esztétikai kitöltéseket követően.

    Az esztétikai eljárások eredményeinek maximalizálása érdekében fontolja meg a HA Intensifier szérum hozzáadását bőrápolási rutinjához. Ez a szérum hialuronsavval dúsított, amely a bőr természetes összetevője, amely fokozza a hidratáltságot és a rugalmasságot.

    Fokozza és meghosszabbítja az esztétikai töltőanyagok hatását, és fiatalosabb megjelenést biztosít. Emellett gyorsan felszívódik, így könnyen beilleszthető bármely bőrápolási rutinba, és kiváló választás a kezelés utáni ápoláshoz.

    A HA Intensifier szérumot úgy tervezték, hogy javítsa a bőr általános megjelenését, hidratálja azt és csökkentse a finom vonalak és ráncok megjelenését. Olyan aktív összetevőket is tartalmaz, amelyek rendkívül előnyösek a bőr számára, mint például a Proxylane, amely segít fenntartani a bőr hialuronsavszintjét és javítja a bőr feszességét, valamint az édesgyökér- és a lila rizs kivonat, amelyek segíthetnek a bőr tónusának ragyogásában és kiegyenlítésében.

    Ez a szérum hosszan tartó öregedésgátló eredményeket biztosíthat. A hidratáció és a kollagéntermelés fokozásával segíthet megőrizni az arcbőr fiatalos és élénk megjelenését.

    AOX Eye Contour Gel - a sötét karikák és szarkalábak kezeléseket követően.

    Az AOX Eye Contour Gel szemkörnyékápoló gél a sötét karikák és a szarkalábak elleni küzdelem hatékony szereként tűnik ki. Úgy lett kialakítva, hogy célzottan ezeket a területeket kezelje, ahol vékonyabb és érzékenyebb a bőr, és olyan antioxidánsok hatékony keverékét tartalmazza, mint a C-vitamin, a floretin és a ferulasav, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök, az ózonszennyezés, valamint az UV- és infravörös sugárzás káros hatásaitól. Emellett a koffein segít csökkenteni a puffadtságot és a sötét karikákat, így a szemnek fiatalos és üde megjelenést kölcsönöz.
    Azok számára, akik esztétikai kezelésen estek át, mint például töltőanyagok, lézeres bőrmegújítás vagy kémiai hámlasztás, az AOX szemkörnyékápoló gél segíthet javítani az eredményeket. Erőteljes antioxidáns formulája felgyorsítja a gyógyulást, minimalizálja a gyulladást, és biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki a kezelésből. A napi bőrápolási rutin részeként ez a gél segíthet a szem körüli érzékeny bőr egészségének és fiatalságának megőrzésében is.

    Ce Ferulic a jobb eredményekért és helyreállításért

    A fiatalosabb arcbőrre vágyók számára a CE Ferulic egy erőteljes antioxidáns szérum, amely sok más fiatalító kezelést felülmúl. A C- és E-vitamin, ferulasav és más alapvető tápanyagok keverékét tartalmazó készítmény segít a szabad gyökök és a környezeti károk elhárításában. Klinikailag bizonyítottan csökkenti a látható ráncokat, javítja a bőr textúráját, ragyogóvá teszi a bőrt, valamint fokozza annak feszességét és rugalmasságát.
    A CE Ferulic maximális hatásáért, fontos, hogy helyesen használja a szérumot. A bőr tisztítása és tonizálása után vigyen fel néhány cseppet a tiszta, száraz arcra. Finoman simítsa végig az arcon, a nyakon és a dekoltázson, a szemkörnyéket kihagyva. Fejezzel be a kezelést hidratáló krémmel és fényvédővel, hogy megvédje a bőrt az UV-sugaraktól és más külső stresszhatásoktól. Következetes használatával simább, feszesebb, ragyogóbb, fiatalosabbnak és élénkebbnek tűnő bőrt élvezhet.

    Minden új bőrápoló termék használata előtt mindig konzultáljon bőrgyógyásszal vagy kozmetikusával, különösen, ha érzékeny a bőre vagy hajlamos az allergiára.

    Hogyan kell helyesen alkalmazni a ránctalanító krémet?


    Az egészséges és fiatalos bőr megőrzéséhez elengedhetetlen a napi bőrápolási protokoll, amely ránctalanító krémet is tartalmaz. Íme, hogyan kell helyesen alkalmazni a ránctalanító arckrémet a legjobb eredmények elérése érdekében.          
     

    1. Kezdje azzal, hogy megmossa az arcát Ön bőrtípusához megfelelő arctisztítóval, majd egy tiszta törölközővel szárazra paskolja, viszont semmiképpen ne dörzsölje törölközővel az arcát.
    2. Az antioxidáns szérum felvitele után egy kis mennyiségű arckrémet körkörös mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el az arcán, kerülve az erőteljes dörzsölést.
    3. Ha ez az Ön nappali rutinja, és amennyiben az Ö által alkalmazott termékek nem tartalmaznak már eleve fényvédőt, fejezze be a folyamatot egy hatékony fényvédő termék felvitelével, mely védi a bőrét az UV-sugaraktól.
     
    Végül ne feledkezzen meg a szem körüli érzékeny bőrről sem. Ha kifejezetten erre a területre való krémet használ, jobb eredményt érhet el.

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer