Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Silymarin CF
SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0529_Web_Alt_Images_SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0902_Web_Texture_Images_SilymarinCF_340x550.jpg

Prevenció

Silymarin CF

Antioxidánsok

C-vitaminos szérum pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre

BŐRTÍPUSOKZsíros, Kombinált,

BŐRÁLLAPOTOKBőröregedés, Akné,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Silymarin CF egy áttörést jelentő C-vitaminos szérum zsíros és pattanásokra hajlamos bőrre, amely 0,5% szilimarint (máriatövis kivonatot), 15% l-aszkorbinsavat, 0,5% ferulasavat és 0,5% szalicilsavat tartalmaz, az olaj oxidációjának megakadályozásáért, ami pattanásokhoz és a bőröregedés látható jeleihez vezethet. Ez az olajmentes formula klinikailag bizonyítottan akár 76%-kal csökkenti az olaj oxidációját, valamint csökkenti a zsírosodást, finomítja a bőr textúráját, és láthatóan megszépíti a bőr tisztaságát és az apróbb ráncokat.
 • Fejlett védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben
 • Segít megelőzni az olaj oxidációját, ami pattanásokat okozhat
 • Csökkenti a zsírosodást
 • Minimalizálja a pórusok megjelenését és finomítja a bőr textúráját
 • Hozzájárul a bőr tisztaságához, ragyogásához és a bőrtónus egységességéhez
 • Szépíti az apróbb ráncok megjelenését

Használata

Reggel, tisztítás és tonizálás után vigyen fel 4-5 csepp Silymarin CF-et a száraz arcra, nyakra és mellkasra, az egyéb bőrápolási termékek előtt.

Egészítse ki bőrápolási rutinját SkinCeuticals fényvédővel. Együtt használva a SkinCeuticals antioxidánsai és széles spektrumú fényvédői a legteljesebb védelmet biztosítják a környezeti hatások által okozott látható bőröregedés ellen.

Látható eredmények

Egy antioxidáns hatékonyságának mértékét nem csak kiváló környezeti hatásokkal szembeni védőhatása alapján, hanem a látható eredményei alapján is kell megítélni.

A Silymarin CF klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy segít csökkenteni a zsírosodást, finomabbá tenni a bőr textúrája, fokozni a bőr tisztaságát és általános megjelenését, csökkenteni az apróbb ráncok megjelenését.

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Átlagos eredmények ábrázolása. 12 hetes, egyközpontú klinikai vizsgálat 50 nővel és férfival, 18-50 éves kor között, zsíros, pattanásokra hajlamos bőrrel (Brazília, 2020). A Silymarin CF-et naponta egyszer alkalmazták fényvédővel együtt.

20_1020_Silymarin_2021_PDP_Before.jpg
Előtte
20_1020_Silymarin_2021_PDP_After.jpg
Utána

Tudományos bizonyítékok

Az egyre növekvő számú kutatások ok-okozati összefüggést mutatnak az olaj oxidációja és a bőrhibák kialakulása között. Amikor a bőr olajai oxidálódnak, ez a specifikus szabadgyök-károsodás gyulladásos ciklust és baktériumokat idézhet elő, ami összefügg a bőrhibák kialakulásával. A mindennapos környezeti hatások, mint a napsütés és a légszennyezés, szabad gyököket termelhetnek, amelyek tovább oxidálják a bőr olajait.

Klinikailag kimutatták, hogy a Silymarin CF akár 76%-kal csökkenti az olaj oxidációját.

Ez a kombinált antioxidáns szérum a A Duke Antioxidant szabadalom alatt készült. A C-vitamin egy rendkívül erős antioxidáns, amely szerkezete miatt nehezen szívódik fel a bőrbe. A Duke Antioxidant szabadalom leírja a C-vitamin hatékony bőrbe juttatásához szükséges formulák kidolgozási paramétereit: 1) tiszta l-aszkorbinsav (C-vitamin); 2) savas pH-érték a 2,0-3,5 pH-tartományban, és 3) 10% és 20% közötti koncentráció. A SkinCeuticals az egyetlen márka, amely ezeknek a paramétereknek megfelelően dolgoz ki antioxidánsokat.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer