Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Silymarin CF
SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0529_Web_Alt_Images_SliymarinCF_INTL_340x550.jpg
20_0902_Web_Texture_Images_SilymarinCF_340x550.jpg

Prevenció

Silymarin CF

Antioxidánsok

C-vitaminos szérum pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre

BŐRTÍPUSOK: Zsíros, Kombinált,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Akné,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Silymarin CF egy áttörést jelentő C-vitaminos szérum zsíros és pattanásokra hajlamos bőrre, amely 0,5% szilimarint (máriatövis kivonatot), 15% l-aszkorbinsavat, 0,5% ferulasavat és 0,5% szalicilsavat tartalmaz, az olaj oxidációjának megakadályozásáért, ami pattanásokhoz és a bőröregedés látható jeleihez vezethet. Ez az olajmentes formula klinikailag bizonyítottan akár 76%-kal csökkenti az olaj oxidációját, valamint csökkenti a zsírosodást, finomítja a bőr textúráját, és láthatóan megszépíti a bőr tisztaságát és az apróbb ráncokat.
 • Fejlett védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben
 • Segít megelőzni az olaj oxidációját, ami pattanásokat okozhat
 • Csökkenti a zsírosodást
 • Minimalizálja a pórusok megjelenését és finomítja a bőr textúráját
 • Hozzájárul a bőr tisztaságához, ragyogásához és a bőrtónus egységességéhez
 • Szépíti az apróbb ráncok megjelenését

Használata

Reggel, tisztítás és tonizálás után vigyen fel 4-5 csepp Silymarin CF-et a száraz arcra, nyakra és mellkasra, az egyéb bőrápolási termékek előtt.

Egészítse ki bőrápolási rutinját SkinCeuticals fényvédővel. Együtt használva a SkinCeuticals antioxidánsai és széles spektrumú fényvédői a legteljesebb védelmet biztosítják a környezeti hatások által okozott látható bőröregedés ellen.

Látható eredmények

Egy antioxidáns hatékonyságának mértékét nem csak kiváló környezeti hatásokkal szembeni védőhatása alapján, hanem a látható eredményei alapján is kell megítélni.

A Silymarin CF klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy segít csökkenteni a zsírosodást, finomabbá tenni a bőr textúrája, fokozni a bőr tisztaságát és általános megjelenését, csökkenteni az apróbb ráncok megjelenését.

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Átlagos eredmények ábrázolása. 12 hetes, egyközpontú klinikai vizsgálat 50 nővel és férfival, 18-50 éves kor között, zsíros, pattanásokra hajlamos bőrrel (Brazília, 2020). A Silymarin CF-et naponta egyszer alkalmazták fényvédővel együtt.

20_1020_Silymarin_2021_PDP_Before.jpg
Előtte
20_1020_Silymarin_2021_PDP_After.jpg
Utána

Tudományos bizonyítékok

Az egyre növekvő számú kutatások ok-okozati összefüggést mutatnak az olaj oxidációja és a bőrhibák kialakulása között. Amikor a bőr olajai oxidálódnak, ez a specifikus szabadgyök-károsodás gyulladásos ciklust és baktériumokat idézhet elő, ami összefügg a bőrhibák kialakulásával. A mindennapos környezeti hatások, mint a napsütés és a légszennyezés, szabad gyököket termelhetnek, amelyek tovább oxidálják a bőr olajait.

Klinikailag kimutatták, hogy a Silymarin CF akár 76%-kal csökkenti az olaj oxidációját.

Ez a kombinált antioxidáns szérum a A Duke Antioxidant szabadalom alatt készült. A C-vitamin egy rendkívül erős antioxidáns, amely szerkezete miatt nehezen szívódik fel a bőrbe. A Duke Antioxidant szabadalom leírja a C-vitamin hatékony bőrbe juttatásához szükséges formulák kidolgozási paramétereit: 1) tiszta l-aszkorbinsav (C-vitamin); 2) savas pH-érték a 2,0-3,5 pH-tartományban, és 3) 10% és 20% közötti koncentráció. A SkinCeuticals az egyetlen márka, amely ezeknek a paramétereknek megfelelően dolgoz ki antioxidánsokat.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer