Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
A.G.E. Eye Complex Eye Cream Skinceuticals
A.G.E.-Eye-Complex-Eye-Cream-SkinCeuticals.jpg
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 1 of 6
A.G.E.-Eye-Complex-Eye-Cream-Texture-SkinCeuticals.jpg

Korrigálás

A.G.E. Eye Complex

Szemkörnyék- és ajakápolók

Ránctalanító szemkörnyékápoló krém a szarkalábak, a sötét karikák és a duzzanatok ellen.

BŐRTÍPUSOKNormál, Száraz,

BŐRÁLLAPOTOKBőröregedés,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

Az A.G.E. Eye Complex egy továbbfejlesztett ránctalanító szemkörnyékápoló krém, amely az A.G.E. (advanced glycation end-products) - a természetes öregedési folyamat egyik fő tényezője - által okozott sötét karikák, duzzanatok és szarkalábak megjelenése ellen küzd. Ez a kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrére kifejlesztett, selymes szemkörnyékápoló krém, proxylane-t, áfonyakivonatot, valamint flavonoidokból és szinergikus peptidekből álló hatóanyag-kombinációt tartalmaz. Optikai diffúzorok is találhatók benne, amelyek visszaverik a fényt, és azonnal segítik a fáradt, fakónak látszó szemek ragyogását.
 • Segít csökkenteni a szarkalábak és a ráncok megjelenését
 • Enyhíti a sötét karikák és a duzzanatok megjelenését
 • Azonnal fokozott ragyogás a szemkörnyéken
 • Alkoholmentes

Használata

 • Naponta egyszer vagy kétszer vigye fel ezt a ránctalanító szemkörnyékápoló krémet a szemek alá és a szemöldök környékére.
 • Reggeli használat esetén a SkinCeuticals AOX+ Eye Gélután vigye fel, majd utána használja a Mineral UV Eye Defense SPF 30-at.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 12 hetes vizsgálat során az A.G.E. Eye Complex jelentősen javította a bőröregedés legfőbb jeleinek megjelenését:

 • +29%-os javulás a puffadáson
 • +27%-os javulás a sötét karikákon
 • +33%-kal javulás a bőr feszességén és rugalmasságán

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: 12 hetes kontrollált klinikai vizsgálat 50 alanyon, 40-65 éves kor között. Az alanyok az A.G.E. Eye Complexet naponta kétszer használták.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Előtte
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Utána

Tudományos bizonyítékok

A szem körüli bőr a legvékonyabb, és a belső öregedés vagy a természetes öregedés látható jelei, amelyeket olyan belső tényezők okoznak, mint a hormonális ingadozások és a bőr anyagcseréjének változásai, ezen a kényes területen mutatkozhatnak meg leginkább.

A glikáció, a belső öregedés egyik fő tényezője, akkor következik be, amikor a felesleges cukormolekulák a kollagén- és elasztinrostokhoz kötődnek, és elősegítik az A.G.E. (advanced glycation end-products) képződését, ami a bőröregedés megjelenéséhez vezethet. Emiatt a glikált kollagén- és elasztinrostok elvesztik normális működési képességüket, és a szervezet nem tudja lebontani és pótolni őket, ami a bőr erős ráncosodásához vezet.

Az A.G.E. Eye Complex egy ránctalanító szemkörnyékápoló krém, amelyet kifejezetten a szemek körüli glikáció látható jeleinek megelőzésének és korrigálásának elősegítéséért fejlesztettek ki. Ideális szemkörnyékápoló krém sötét karikák ellen, optikai diffúzorokat is tartalmaz, amelyek azonnal ragyogóvá teszik a fáradt, fakó szemeket.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer