Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

A SkinCeuticals története

A SkinCeuticals-nál küldetésünk a bőr egészségének javítása. Ezért köteleztük el magunkat a tudományos eredményeken alapuló fejlett bőrápolás mellett, biztonságos és hatékony készítményekkel.

Filozófiánk három alapvető pillére a: Megelőzés. Korrekció. Védelem. Ezek az alapelvek szinergikusan működnek, hogy a lehető legegészségesebb bőrt és optimális öregedésgátló eredményeket biztosítsanak.

v_history-pack-2018-2

Fejlett, új generációs ápolás a pigmentfoltok ellen.

Erőteljes formula, 3% tranexámsav, 1% kojsav, 5% niacinamid és 5% HEPES tartalommal,Védelem pigmentfoltok ellenjavítja az elszíneződések megjelenését, segít elérni a világosabb és egyenletesebb bőrtónust. Hatékony segítséget nyújt a barna foltok és akne utáni nyomok ellen is.

Glikolsavas korrekciós krém a szemmel látható ragyogásért

Optimális hatás, jól tolerált éjszakai használat,Glycolic 1010%-os glikol-szabadsav és fitinsav tartalmú nyugtató bőrápoló, bőrfelszín és bőrtónus javító. Klinikailag bizonyított, hogy átlagosan 36%-kal javítja a bőr ragyogását.

v_history-pack-2018
v_history-pack-cleansers-2017

Bizonyított hatású Cosmeceutical arctisztítók

Koncentrált összetevőkkel és problémamegoldó megközelítéssel javítja a SkinCeuticalsarctisztítóés tonercsalád a könnyebb használat és hatékonyság érdekében. Ez a termékcsalád az orvosi procedúrákat megelőző otthoni kozmetikai kezelések hatékony része.

A forradalmi szérum erősíti a hialuronsav hatását a bőrben

A proxylane™, az édesgyökér, lila rizs kivonat és hialuronsav kiegyensúlyozott kombiinációjávalH.A. Intensifiersegít fenntartani a bőr hialuronsav szintjét, megőrizni a nedvességtartalmát, láthatóan javítva az arc fesességét és teltségét, valamint simítva a bőrfelszínt.

v_history-pack-2017

Sokoldalú megközelítés az átmeneti bőrreaktivitás ellen

Phyto korrektív maszkbőrnyugtató hatású, bőrfeltöltő és a bőr átmeneti reaktivitása ellen ható dipeptidet és hialuronsavat tartalmazó erősen koncentrált növényi kivonat. Bizonyítottan hatékony utókezelés a látható vörösség és a kellemetlen érzés csökkentésére.

Az első öregedésgátló felfedezés

Az úttörő tudományos felfedezés kimutatja, hogy az ózonszennyezés összefüggésben van a bőröregedés jeleivel. SkinCeuticalsC E FerulicésPhloretin CFAz antioxidánsokról köztudott, hogy segítik az ózonszennyezés (O3) okozta bőröregedés elleni védelmet.

v_history-pack-2016

Innovatív napvédelem

100%-ban ásványi szűrőkkel és faggyútermelés szabályozó hatóanyaggal,Mineral Matte UV Defense SPF 30széles spektrumú védelmet nyújt, és bizonyítottan tart forró, párás körülmények között is.

Öregedésgátló, sejtlipid feltöltő kezelés

Az első öregedésgátló 2:4:2 koleszterin-dominanciájú krém.Triple Lipid Restore 2:4:22% tiszta ceramidot, 4% természetes koleszterint és 2% zsírsavat tartalmaz. Erőteljes formulája segít helyreállítani a bőr külső védőrétegét, támogatja a természetes önjavítást és segít az időelőtti öregedés jelei ellen.

v_history-pack-2-2016

A többszörös korrekciós megközelítés az öregedés időelőtti jelei ellen

Magas koncentrációjú niacinamidot, feszesítő tripeptid koncentrátumot és tiszta glicerint tartalmaz,Metacell Renewal B3láthatóan javítja a fotoöregedés korai jeleit, javítja a bőrtónust, textúrát és ragyogást.

v_history-metacell

A szemkörnyék ápolás új mérföldköve

Mineral Eye UV Defense SPF 30széles spektrumú, 100%-os ásványi védelmet biztosít egy nem elmozduló formula segítségével, érzékeny szemkörnyékre is. Tápláló ceramidokkal dúsítva segít javítani a bőr tónusát, bőrsimító hatásával előkészítve a szemkörnyéket a sminkelésre.

v_history-mineral-eye

Erőteljes éjszakai antioxidáns koncentrátum

Tiszta és stabilizált Resveratrol, Baicalin és E-vitamin (alfa-topocerol) kombinációja,Resveratrol B Eegy erős éjszakai antioxidáns koncentrátum, amely segít helyreállítja a már meglévő bőrkárosodást és megakadályozni a kiújulást.

v_history-resveratrol

Optimális bőrvédelem pigmentfoltok ellen.

Hidroxi-fenoxi-propionsav, ellagsav és szalicils erős koncentrációja.Fejlett pigmentjavítósegít helyreállítani az arcszín ragyogását, csökkenti a pigmentfoltokat és javítja a bőr általános megjelenését.

v_history-advanced-pigment-corrector

Body Correct: tartsa fenn a szép és egészséges bőrt.

A SkinCeuticals bemutatjaBody Correctvonalak. Hatékonyan, mégis gyengéden tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, ezáltal biztosítva a ragyogó bőrt.

Retinol: Az alapvető öregedésgátló

A SkinCeuticals bemutatjaRetinol 0.3. Formulé à partir deRetinol purés nyugtató hatású bisabolol kamilla kivonattal csökkenti ez a koncentrált, hatékony krém a bőrpír, finom vonalak, bőrelszíneződések és foltok megjelenését.

Innovatív napvédelem

Mineral Radiance UV Defense SPF 50színezett fényvédő, 100%-os ásványi szűrőkkel az áttetsző, hatékony, széles spektrumú védelemért és az egyenletes, ragyogó bőrfelületért.

v_history-body

Főszerepben az infravörös sugárzás

A tanulmány bizonyítha, hogy az IR-A által okozott károsodás gyorsíthatja a bőr öregedését. SkinCeuticalsC E Ferulichatékonyan semlegesíti az infravörös sugárzás által kiváltott szabad gyököket, ezzel segítve az öregedés látható jeleinek megelőzését.

v_history-visage

C E Ferulic + Laser

A SkinCeuticals a lézeres és orvosi eszközök képviselőivel együttműködve végzett tanulmányban kimutatta, hogyC E Feruliclézeres eljárás után is használható.

v_history-ce-ferulic

Az Antioxidáns Hatóság példátlan innovációja

BevezetésPhloretin CF Gelúj antioxidáns szállító rendszer. A gélben lévő antioxidáns C-vitamin véd a káros környezeti hatások ellen, miközben csökkenti az elszíneződések megjelenését és javítja a bőr tónusát.

skinceuticals - Florentine CF Gel

A SkinCeuticals bővíti a rendelői kezelések listáját

A SkinCeuticals és a BioMedic bemutatjaszakértő hámlasztás, az integrált bőrápoló program elindítása. A bőrápoló szakember által alkalmazott megoldások hámlasztják a bőrt, simítják a bőrfelszínt, ezzel segítenek a ráncok megjelenése ellen.

skinceuticals - micropeel

Először egy újabb bőrápoló

A SkinCeuticals bemutatjaPhloretin CF Gél, áttöro nappali antioxidáns, amely floretin, tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav) és ferulinsav kombinációját tartalmazza. Ez a három antioxidáns véd a káros környezeti hatások ellen, csökkenti a bor elszínezodéseinek megjelenését és a finom vonalakat, valamit segít az egyenletesebb bortónus elérésében.

Fejlett környezetvédelem, vitathatatlan tudományos háttér

erejeC E FerulicA C E Ferulic hatását bizonyítja egy kettős, lektorált, a The Journal of the American Academy of Dermatology folyóiratban megjelent vaktanulmány.

skinceuticals - Phlorentin CF

Az antioxidáns versenyben megint feljebb került a léc.

A SkinCeuticals bemutatjaC E Ferulic, egy forradalmian új nappali antioxidáns, amely a ferulinsav, a C-vitamin (L-aszkorbinsav) és az E-vitamin (alfa-tokoferol) szinergikus kombinációjával védi a bort a káros környezeti hatások ellen, segít felvenni a harcot a finom vonalakkal, ráncokkal és a feszességvesztéssel, javítva az arcszínt.

picture : molecule

KeletkezésIntegrált bőrápolás

A SkinCeuticals bemutatja a kizárólag bőrgyógyászok, plasztikai sebészek és más bőrápoló szakemberek számára szánt, professzionális hátterű termékcsaládját.

Megfogalmazzuk a ""Megelőzés. Korrekció. Védelem."" filozófiáját.

A SkinCeuticals megfogalmazza filozófiáját""Megelőzés,védelem.Korrekció.""Ezek továbbra is a hatékony bőrápolás pillérei, mely megőrzi és javítja a bőr egészségét.

  • Megelőzés.
  • Védelem.
  • Korrekció.

A szabadalom és a bizonyíték

Dr. Pinnell mérföldkőnek számító tanulmánya a stabil és hatékony formulárólVitamin-C széruma The Journal of Dermatologic Surgery folyóiratban jelent meg.

A patens és a bizonyíték

A SkinCeuticals bemutatja

A SkinCeuticals forgalomba hozza bővített termékcsaládjátArckréma bőröregedés látható jelei ésSzemkörnyék ápoló balzsama szemkörnyéki öregedés tünetei ellen.

Első helyen a bőrápolás

Az úttörő kutatások azt mutatják, hogy az E-vitamin (alfa-tokoferol) a C-vitaminnal szinergikusan működik, hogy fejlettantioxidánsvédelem.

picture : pipette

A Duke Antioxidáns Patent.

Forgalomba hozzaSerum 10az első stabilizált L-aszkorbinsav tartalmúantioxidáns termékek.Ez a C-vitaminos antioxidáns szérum hatékony védelmet biztosít környezetünk káros hatásai ellen minden bőrtípus számára, javít a finom vonalak és ráncok megjelenésén.

skinceuticals - serum 10

Egy új korszak hajnala

A SkinCeuticals az egyik első olyan márka, amely szakorvosokkal együttműködve ajánl korszerű, professzionális bőrápoló termékeket a kezelések során.

Fordulópont az antioxidáns kutatásban

a SkinCeuticals alapítója,Sheldon Pinnell,folytatja alapvető orvostudományi kutatásaithelyi antioxidánsok,ez egy áttörő felfedezéshez vezetett, mert bizonyította a C-vitamin (L-aszkorbinsav) szabadgyök semlegesítő képességét.

picture - bottles

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer