Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
A.G.E. Interrupter Advanced
AGE-INTERRUPTER-ADVANCED-TSH.jpg
age-interrupter-advanced-texture.jpg
age-interrupter-advanced-top-view-open.jpg
age-interrupter-advanced-visual.jpg

Korrigálás

A.G.E. Interrupter Advanced

Korrekciós krémek

Ez az áttörést jelentő, korrekciós krém segít csökkenteni az öregedés látható jeleit, amelyre hatással van a glikáció és a kollagén csökkenése, beleértve az apróbb és mélyebb ráncokat.

BŐRTÍPUSOK: Normál, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés,

100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

Az öregedés látható jeleit korrigáló és ellenük védő A.G.E. Interrupter Advanced egy hatékony ránctalanító krém, amely mögött a glikáció több mint 15 éves kutatása és az ebből eredő szakértelem áll. Ez az áttörést jelentő, korrekciós krém 18% koncentrált ProxylaneTM-t, áfonya- és gránátalma-kivonatokból álló 4,25% vadgyümölcs flavonoid keveréket és 0,1% glicirretinsavat tartalmaz és klinikailag bizonyítottan simítja a látható apróbb és mély ráncokat, az esztétikai eljárások által célzott öt arczónában.

JÓTÉKONY HATÁSOK:
 • Segít hatni a teljes, többfázisú glikációs folyamat ellen, amelyről ismert, hogy láthatóan öregíti a bőrt,
 • Láthatóan simítja az apróbb ráncokat és öt ránctípust, beleértve a homlokráncokat, a nazolabiális redőket, a marionett-vonalakat, a glabelláris ráncokat és a szarkalábakat,
 • Akár 24 órás hidratálást biztosít gazdag, szaténos textúrával,
 • Nyugtatja a száraz, öregedő bőrt
 • Parabén-, szárító alkohol- és színezékmentes,
 • TSA által jóváhagyott ✈

Használata

 • Naponta kétszer masszírozzon be egy vékony, egyenletes réteget az A.G.E. Interrupter Advanced ránctalanító krémből az egész arc, a nyak és a mellkas bőrébe.
 • Reggeli használat esetén a SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és a fényvédő előtt vigye fel.
 • Ha esténként retinollal együtt használja, akkor a retinol felvitele után vigye fel.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

14%
az apróbb ráncok globális megjelenésének csökkenése
11,5%
a homlokráncok megjelenésének csökkenése
7%
a szarkalábak megjelenésének csökkenése

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: 12 hetes, egyközpontú, klinikai vizsgálatot végeztek 77 nővel, 35-75 év között, I-VI. Fitzpatrick-típus, enyhe vagy közepesen súlyos globális ráncokkal, megereszkedéssel, érdes bőrtextúrával, egyenetlen bőrtónussal és fakó arcszínnel. Az A.G.E. Interrupter Advanced-t naponta kétszer használták az arcon, nyakon és mellkason, fényvédővel együtt 12 héten át. A hatékonyság és a tolerancia kiértékelését a kiindulási időpontban, valamint a 4., 8. és 12. héten végezték.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Tudományos bizonyítékok

A kollagén és az elasztin felelős a bőr fiatalos megjelenéséért. Bár számos tényező járul hozzá a bőr öregedésének jeleihez, ezeknek a szerkezeti fehérjéknek a glikációja jelentős szerepet játszik benne.

A glikáció egy természetes, többfázisú folyamat, amely akkor következik be, amikor a többlet cukormolekulák a fehérjékhez, köztük a kollagénhez és az elasztinhoz kötődnek, és káros melléktermékeket, úgynevezett advanced glycation end-products (A.G.E.-eket) képeznek. A külső hatások - mint például az UV-sugárzás, a légszennyezés és az étrend - felgyorsítják a glikációs folyamatot, és a kollagént és az elasztint A.G.E.-vé alakítják át.

Az A.G.E.-k a rugalmas fehérjéket merevvé és törékennyé teszik, így az újonnan glikált kollagén elveszíti fontos regeneráló képességét. Ha egyszer már kialakultak, ezek a sérült fehérjék nem javíthatók vagy pótolhatók, ami végső soron gyengíti a bőr integritását, és az öregedés látható jeleit eredményezi, beleértve a ráncokat, a gyűröttséget, a megereszkedést és a fakóságot.

Az A.G.E. Interrupter Advanced egy hatékony korrekciós krém, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen enyhíteni a glikáció és a kollagén csökkenése által befolyásolt öregedés felgyorsult jeleit. A ProxylaneTM, a vadgyümölcs flavonoidok és a glicirretinsav magas koncentrációjú kombinációjával kifejlesztett, áttörést jelentő ránctalanító krém segít korrigálni a látható bőröregedést és védekezni az új és ismétlődő hatások ellen. Mindezt egy fényűző textúrával.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer