Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50

Védelem

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50

Fényvédők

Ez a mindennapos, ragyogást adó fényvédő véd a napsütés által okozott károsodásokkal szemben, miközben segít csökkenteni a bőr meglévő elszíneződését.

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált, Száraz,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Pigmentáció,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai Klinika
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

Az Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 extra könnyű, maradékok nélkül beszívódó formulája a széles spektrumú UV-védelmet az elszíneződést korrigáló összetevők hatékony keverékével kombinálja a ragyogóbb, egyenletesebb bőrért. Az 1% tranexámsav és a 2% niacinamid segít csökkenteni a meglévő elszíneződést, míg a széles spektrumú UV-szűrők segítenek védeni a jövőbeni napkárosodások ellen. Ez a csillámpalával készült, mindennapos fényvédő azonnal ragyogóvá varázsolja a bőr tónusát.
 • Széles spektrumú védelem az UVA/UVB-sugarak ellen
 • Segít megelőzni a napsugárzás által okozott elszíneződést és a korai bőröregedést
 • Segít csökkenteni a meglévő hiperpigmentációt

Használata

A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 12 hetes vizsgálat statisztikailag szignifikáns javulást mutatott a hiperpigmentáción, a sötét foltok méretén, a ragyogáson és az általános megjelenésen.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer