Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

SZÉRUMOK

KONCENTRÁLT ARCSZÉRUM FORMULÁK ADOTT BŐRPROBLÉMÁKRA

A SkinCeuticals szérumok koncentrált formuláit úgy tervezték, hogy segítsenek megelőzni és korrigálni bizonyos bőrproblémák és állapotok megjelenését. Tulajdonságaikkal, amelyek klinikailag bizonyítottan hatnak az olyan problémákra, mint az elszíneződések, a ráncok, a pattanások és egyebek, erős arcszérumaink elengedhetetlenek az üde bőr eléréséhez.

Szeretnék többet tudni a szérumokról

Mi az a szérum?

A szérum a tisztítás után, a hidratálás előtt alkalmazott ápoló készítmény bizonyos bőrproblémák kezelésére. Általában könnyen és gyorsan felszívódik, folyadék állagú és erősíti az otthoni bőrápolás eredményeit.

corrective serum

A szérumok megmagyarázva

Mire használják leggyakrabban a szérumot?

A szérumokat általában egy adott bőrprobléma vagy állapot kezelésére tervezik úgy, hogy támogassa a többi bőrápoló termék hatását a kívánt eredmény elérése érdekében. A szérumok néhány gyakori felhasználási területe a megjelenés javításaa pigmentfolt korrekció,  ráncok,  akne,  felesleges faggyú,  bőrpírés egyenetlen bőrfelszín eltávolítása.  C-vitamin szérumok  fontos és hatékony módja annak, hogy a bőrt antioxidánsokkal lássuk el a környezeti ártalmak megelőzésében, míg  hialuronsav szérumok  fokozzák a nedvességtartalmat minden bortípusnál. Léteznek olyan szérumok is, amelyek több összetevot tartalmaznak a kombinált problémákat célozva (mint például a pattanások és az öregedés látható jelei), vagy átfogó öregedésgátló elonyöket biztosítanak. A szérumok az arc bizonyos területeire, például a szemkörnyékre vagy az ajkakra is elkészíthetok.

Mi a különbség a szérum, krém és tej között?

Ideális szérumok  hidratálás  két különböző típusú bőrápoló készítmény. A legfontosabb különbség, hogy mikor kell alkalmazni őket. A szérumokat a testápoló vagy krém előtt kell felvinni, a hidratáló összetevőket is tartalmazó szérum helyettesítheti a hidratáló krémet. A  Hydrating B5  a szérum mindkettő szerepét betöltheti, hiszen önmagában is ellátja a bőrt a nélkülözhetetlen nedvességgel. Ha szárazabb a bőre, ajánlott hidratáló krémmel együtt használni. A szérumok gyakran jelentenek megoldást egy konkrét bőrproblémára.

Milyen szérumok a legjobbak száraz bőrre?

A legjobb szérumok  száraz bőrre  olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek biztosítják a bőr szükséges hidratálását.  Hialuronsav szérumok  a leghatékonyabbak közé tartoznak, mivel ez a természetes cukor tömegének akár 1000-szeresének megfelelo vizet képes megtartani, így vonzza a környezetébol a nedvességet a borbe. Ez az összetevo megtalálható a kifejezetten a bor nedvességpótlására kialakított szérumokban, mint pl.  Hydrating B5, és a bőr nedvességmegtartásáról gondoskodó szérumokban, mint pl.  H.A. IntensifierA hialuronsav többcélú termékekben is használható, amelyek az elszíneződést, a bőrpírt, az érzékenységet és az érdes felületi textúrát kezelik. Ha száraz a bőre, célszerű felkeresni egy  SkinCeuticals bőrápoló specialistát  aki adott bőrigényének megfelelő szérumot tud ajánlani.

Használhatok szérumot, ha zsíros a bőröm?

A SkinCeuticals speciális bőrproblémákra kifejlesztett szérumokat, valamint minden bőrtípusra megfelelő szérumot kínál. Zsíros bőr esetén az ideális szérum megtalálásának kulcsa az összetevők vizsgálata. Például a  Hydrating B5  egy ultrakönnyű, olajmentes szérum, amely  hialuronsav  tartalmával látja el a bőrt nélkülözhetetlen nedvességgel anélkül, hogy elnehezítené. A szérumot azok számára ajánljuk, akiknek  zsíros a bőrük  akár  hidratáló helyett.A zsíros,  aknéra hajlamos bőrre a  Blemish + Age Defense  akne és az öregedés látható jelei elleni erőteljes, kombinált szérumot ajánljuk. Ha szeretné tudni, melyik a legjobb szérum az ön bőre számára, keresse fel egy  SkinCeuticals bőrápoló specialistát.

Melyik a legjobb C-vitamin szérum a bőrömnek?

a C-vitaminos antioxidáns szérum  napi használata  kulcsfontosságú, hogy megvédje bőrét  a káros környezeti hatásoktól,  túl az UV sugarakon, amelyeket a jó fényvédok gátolnak. A C-vitamin szérumok vásárlásánál figyeljen arra, hogy a formula megfeleljen három specifikus kritériumnak. Eloször is, a terméket tiszta C-vitaminnal (l-aszkorbinsavval) kell összeállítani. Másodszor, a C-vitamin ideális koncentrációja 10-20%. Végül a C-vitamin szérumokat 3,5 vagy annál alacsonyabb savas pH-értékkel kell elkészíteni, hogy maximálisan felszívódjanak a borben.

A SkinCeuticals kínálatában megtalálja a C-vitamin szérumokat különféle bőrproblémák és bőrtípusok kezelésére.  C E Ferulic  A finom vonalak és ráncok leküzdésére készült, és ideális a normál és a száraz bőr számára.  Phloretin CF  túl az UV sugarakon, amelyeket a jó fényvédok gátolnak. A C-vitamin szérumok vásárlásánál figyeljen arra, hogy a formula megfeleljen három specifikus kritériumnak. Eloször is, a terméket tiszta C-vitaminnal (l-aszkorbinsavval) kell összeállítani. Másodszor, a C-vitamin ideális koncentrációja 10-20%. Végül a C-vitamin szérumokat 3,5 vagy annál alacsonyabb savas pH-értékkel kell elkészíteni, hogy maximálisan felszívódjanak a borben.  Serum 10  Ideális az első alkalommal használók és az érzékeny bőrűek számára. Egy  SkinCeuticals bőrápoló szakember  segítségével Ön is megtalálhatja egyedi bőrtípusának legjobban megfelelő C-vitamin szérumot.

Melyik a legjobb hialuronsav szérum?

Hialuronsav  Ideális hidratáló összetevő minden bőrtípus számára. Megtalálható a különböző SkinCeuticals szérumokban, amelyek különböző bőrproblémákra készültek.  H.A. Intensifier  Ez az összetevő segít pótolni a nedvességet, valamint a Proxylane™, amely elősegíti a feszes, telt, sima bőr érzését, amely a rendszeres használat során folyamatosan tovább javul.

A SkinCeuticals hialuronsavas szérumai hidratálnak és nyugtatják az érzékeny bőrt, mint pl.  Phyto Corrective. Ha többet szeretne megtudni a hialuronsav szérumokról, és meg szeretné tudni, melyik a legmegfelelőbb bőre igényeinek, kérjen időpontot  SkinCeuticals bőrápoló szakember.

Használhatok egynél több szérumot?

Igen – ajánlott is!  C-vitamin antioxidáns szérum  a reggeli bőrápolási rutin szerves része, hogy megvédje a bőrt a  káros környezeti hatásoktól, a célzott kezelés szérumokkal segíthet kezelni a konkrét problémákat, kezdve az  öregedés látható jeleitől  az  akne  és más problémák megjelenésééig. Az egymással együttmuködo összetevoket tartalmazó szérumok kombinálása ideális módja a fiatalosabb és egészségesebb megjelenésu bor elérésének. Szabja testre borápolási rutinját, hogy megfeleljen bore igényeinek. Keressen fel egy  bőrápoló szakembert,  akivel be tudja állítani az ideális ápoló rutint.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Silymarin CF

Silymarin CF

A Silymarin CF egy olajmentes, mindennapos C-vitaminos szérum, amelyet kifejezetten pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre fejlesztettek ki; fejlett környezeti hatásokkal szembeni védelmet biztosít, szépíti a bőröregedés látható jeleit, finomítja a bőr textúráját, minimalizálja a pórusokat és segít hatni a pattanások ellen.

Silymarin CF

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer