Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

SZÉRUMOK C-VITAMINNAL

C-VITAMINOS SZÉRUM ANTIOXIDÁNS FORMULÁK SPECIFIKUS BŐRTÍPUSOKRA ÉS BŐRPROBLÉMÁKRA

A megfelelő C-vitaminos szérum minden SkinCeuticals bőrápolási termékcsalád elengedhetetlen lépése. Ezeket a szinergikus, magas koncentrációjú antioxidánsokat a bőrbe történő optimális felszívódásra tervezték, és publikált, lektorált tudományos folyóiratokban igazolták, hogy bizonyítottan segítenek megelőzni a bőr atmoszferikus öregedésével kapcsolatos, szabadgyökök által okozott károsodásokat. Ezek a C-vitaminos szérumok szépítik a kisebb és nagyobb ráncok és elszíneződések megjelenését is.

banner_category_prevent
Tudjon meg többet a C-vitaminról

A C-vitamin előnyei

Az egyik legerosebb és leghatékonyabb antioxidánsnak tartott C-vitamin fejlett védelmet kínál a káros környezeti hatásokkal szemben, valamint látható öregedésgátló elonyöket biztosít, például csökkenti a finom vonalak, ráncok megjelenését és az elszínezodéseket.

v_vitamin_c-benefits

A C-vitamin magyarázata

Mi az a C-vitamin?

A mesterségesen eloállított vagy a citrusfélékben természetesen megtalálható C-vitamin széles körben ismert kiváló antioxidáns és látható öregedésgátló hatásáról. Jótékony hatással van számos problémára; a ráncokra, petyhüdtségre és pigmentfoltokra is. Kimutatták, hogy hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket és segít megvédeni a túlzott oxidatív stressztol. Más vitaminokkal ellentétben az ember nem képes természetes módon eloállítani C-vitamint, ezért étrendi vagy helyi pótlással, például C-vitamin-szérummal juthat csak hozzá.

Hogyan veszi fel a C-vitamin a szabad gyökök okozta károkkal a harcot?

A szabad gyökök a borben olyan környezeti tényezok hatására keletkeznek, mint az UV-sugárzás, az infravörös sugárzás, a környezetszennyezés és a cigarettafüst. A környezeti tényezok által létrejövo szabad gyökök felelosek lehetnek instabil, páratlan elektronú molekuláikkal az idoelotti boröregedésért. A szabad gyökök megpróbálják „ellopni” az elektronokat az egészséges molekulákból, oxidatív stresszt okozva. Idovel a szabad gyökök által okozott károk a bor felgyorsult öregedésének látható jeleihez vezetnek, beleértve a finom vonalakat, ráncokat, elszínezodést és lazaságot. Ennek a tudomány neve az öregedést okozó szabad gyökök elmélete (FRTA).

A C-vitamin, tiszta formájában (l-aszkorbinsav), segít kivédeni ezt a károsodást azáltal, hogy elektronokat ""adományoz"" a káros szabad gyökök semlegesítésére, ezzel segít megelőzni az idő előtti öregedés megjelenését.

Mit tesz a C-vitamin a bőrömért?

A tiszta C-vitamin (l-aszkorbinsav) eros antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik a borben, így a bor egészsége és megjelenése szempontjából létfontosságú molekula. Védi a bort a napfény, a cigarettafüst és a környezetszennyezés által okozott káros szabad gyökökkel szemben, segít az idoelotti öregedés jelei ellen.

Hatásos a C-vitamin szérum ráncok ellen?

A ráncok megjelenése a boröregedésének leggyakoribb jele, melyekért belso és külso tényezok felelnek. A szervezet természetes öregedési folyamata nagymértékben adott genetikailag, míg a külso tényezok okozta öregedés inkább életmód függo, beleértve az étrendet, a légköri agresszorokat, mint például az UV-, és infravörös sugarakat és a légszennyezést. A légköri agresszorok felelosek a szabad gyökök keletkezéséért, amelyek oxidatív stresszt okoznak és károsítják a bor kollagénjét és elasztinját. Ennek eredménye az öregedés látható jeleinek megjelenése, beleértve a finom vonalakat, ráncokat, petyhüdtséget és a feszességvesztést. A C-vitamin szérum rendszeres használata segít megvédeni a bort a környezeti agresszoroktól azáltal, hogy semlegesíti a káros szabad gyököket. A közelmúltban végzett tanulmányok beszámoltak az ózon expozíció borre gyakorolt káros klinikai hatásairól. A fokozatosan növekvo ózonszennyezés növekedése miatt különösen fontos a napi C-vitamin szérum alkalmazása1. Az öregedés látható jelei elleni legteljesebb védelem érdekében mindig párosítsa az antioxidánst széles spektrumú fényvédovel. 1Valacchi, G.; Pecorelli, A.; Belmonte, G.; Pambianchi, E.; Cervellati, F.; Lynch, S.; Krol, Y.; Oresajo, C. 2017. Helyileg alkalmazható C-vitamin vegyületkeverékek védohatása az ózon által kiváltott károsodással szemben az emberi borben. J. Investig. Dermatol. 137, 1373-1375. "

Mire figyeljek a C-vitamin szérum
kiválasztásakor?

A helyi C-vitamin-antioxidáns megfelelo összetétele garantálja a hantékonyságát. A SkinCeuticals alapító tudósa, Dr. Sheldon Pinnell kutatásai alapján a SkinCeuticals volt az elso, amely felfedezte az optimális C-vitamin felszívódáshoz és hatékonysághoz szükséges pontos összetételi eloírásokat. Ez három tényezotol függ, amelyek a Duke Antioxidáns szabadalom néven ismertek: tiszta C-vitamin (l-aszkorbinsav) használata, 3,5 alatti pH-érték és 10 és 20 százalék közötti koncentráció. A SkinCeuticals az egyetlen borápolási márka, amely minden körülmények között tiszteletben tartja ezt a hármas szabályt.

Van különbség a tiszta C-vitamin és a
C-vitamin-származékok között?

A C-vitamin számos formában kapható, de egyik sem szívódik fel olyan hatékonyan, mint az l-aszkorbinsav (tiszta C-vitamin). Klinikai vizsgálatokban az aszkorbinsav származékai, beleértve a magnézium-aszkorbil-foszfátot, az aszkorbil-6-palmitátot és a dehidroaszkorbinsavat, nem bizonyultak ugyanolyan hatékonynak. A SkinCeuticals összes antioxidánsa tiszta l-aszkorbinsavat tartalmaz a Duke Antioxidáns szabadalomnak megfeleloen.

Melyik C-vitamin szérum a legjobb a bőrömnek?

A SkinCeuticals antioxidánsokat a legkülönbözobb bortípusokra, többek között zsíros, kombinált, száraz, normál és érzékeny borre, valamint az öregedéssel kapcsolatos speciális problémákra, például ráncokra, elszínezodésekre és foltokra fejlesztették ki. Minden antioxidánsunk fejlett védelmet nyújt a káros környezeti hatások miatt keletkezo szabad gyökökkel szemben és öregedésgátló elonyöket biztosít. A C-vitamin szérum kiválasztásakor a legjobb, ha meggyozodik arról, hogy a készítmény megfelel bore egyedi igényeinek. A személyre szabott ajánlatért, kérjük, keresse fel  SkinCeuticals bőrápoló specialistáját.Tegye fel borápoló szakembereknek is a kérdést, hogy állították össze C-vitaminos termékét. A C-vitaminos termékek gyakran kombinálnak más korrekciós összetevoket vagy fényvédoket, hogy több feladatot is ellássanak; ez különbözo formulázási paramétereket igényelhet, ami instabillá teheti a C-vitamint, vagy korlátozhatja a borre gyakorolt elonyeit.

Mikor és hogyan alkalmazzam
a C-vitamin szérumot?

Reggeli arctisztítás és tonizálás után tegyen 4-5 cseppet a SkinCeuticals antioxidánsból a tenyerére. Vigye fel a terméket az arc száraz börére, majd határozott nyomással masszírozza, amíg fel nem szívódik. A maradék terméket öszlassa el a nyakán és a mellkasán, majd hagyja felszívódni. A SkinCeuticals C-vitamin antioxidáns szérumai használhatók a kézfejen is. A legteljesebb védelem érdekében a környezeti hatások által okozott öregedés látható jelei ellen a használja a C-vitamin szérumot egy széles spektrumú SkinCeuticals fényvédovel együtt.

A szájon át szedett C-vitamin ugyanolyan előnyökkel jár, mint a helyileg alkalmazott termékek?

Míg a C-vitamin szájon át történo bevitele jótékony hatással van az általános egészségi állapotra, a borben nem növekedik jelentosen a szintje. A szájon át fogyasztott C-vitamin a bélben oldódik, majd a többi szövetben oszlik el az egész testben. Mire eléri a bort, a test legkülso szervét, már csak nagyon kevés marad belole. A borgyógyászatban a helyi C-vitamin szérum (C-vitamin antioxidáns) alkalmazását részesítik elonyben, mivel ez jelentos mennyiségu közvetlen forrású C-vitamint jelent.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

C E Ferulic ®

C E Ferulic ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitamin szérum, amely kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a bőr feszességvesztését és ragyogóvá teszi az arcszínt. Antioxidánsok szinergikus kombinációját tartalmazza: 15% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) és 0,5% ferulasav, hogy fejlett védelmet nyújtson a környezeti agresszorokkal szemben.

C E Ferulic ®

Phloretin CF ®

Phloretin CF ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fokozott védelmet nyújt a környezeti agresszorokkal szemben. Antioxidáns szérum, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, kisimítja a finom vonalakat és egységesíti a bőr tónusát.

Phloretin CF ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Silymarin CF

Silymarin CF

A Silymarin CF egy olajmentes, mindennapos C-vitaminos szérum, amelyet kifejezetten pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre fejlesztettek ki; fejlett környezeti hatásokkal szembeni védelmet biztosít, szépíti a bőröregedés látható jeleit, finomítja a bőr textúráját, minimalizálja a pórusokat és segít hatni a pattanások ellen.

Silymarin CF

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer