Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

HIDRATÁLÓK

TÖBBFUNKCIÓS ARCHIDRATÁLÓK MINDEN BŐRTÍPUSRA

A SkinCeuticals hidratáló termékcsalád formulái gondosan összeállított, többfunkciós kozmetikai összetevőket tartalmaznak, amelyek optimális hidratálást és táplálást biztosítanak a bőrnek. Ezek a szérum, krém vagy arcmaszk kiszerelésben kapható, erőteljes hidratálók minden bőrtípusra megfelelőek, a nedvességvesztés akadályozásáért, a bőr nedvességgel történő feltöltéséért és a sima megjelenés fokozásáért.

banner_category_moisturizers
Tudjon meg többet a hidratálókról

MIÉRT FONTOS A HIDRATÁLÁS?

A hidratáló arcápoló a borápoló rutin elengedhetetlen lépése. Védi a bort a kiszáradástól, biztosítja a hosszan tartó hidratálást és támogatja a bor természetes védorétegét a káros környezeti tényezokkel szemben. Egyben a sminkelésre is felkészíti a bort.

v_moisturizer

Melyik a legjobb hidratáló?

Az összes bőrtípusra kifejlesztett, szérumok, krémek és arcmaszkok formájában kapható SkinCeuticals hidratáló krémek bevált, többfunkciós összetevőket tartalmaznak az optimális bőrhidratálás érdekében.

A legjobb archidratáló kiválasztásánál azonban fontos, hogy az egyéni bőrszükségleteknek megfelelő készítményt keressen. A leginkább személyre szabott ajánláshoz a legjobb tanácsot kérni aSkinCeuticals szakértőtől. Jó kérdés, amit fel kell tenni a borápolónak, hogy hogyan készül a hidratáló krém. A legtöbb hidratáló krém olyan összetevoket tartalmaz, amelyek okkluzív, nedvesíto vagy borpuhító tulajdonságokkal rendelkeznek. Az okkluzív szerek segítenek megelozni a nedvességvesztést, a nedvesítoszerek a vizet vonzzák a borhöz, a borpuhítók pedig puhítják és simítják a bort. Bortípusa alapján érdemes a leghasznosabb összetevok kiválasztása.

Melyik hidratáló jó száraz bőrre?

A feszülő, fakó és egyenetlen felszinű száraz bőr kiváltó oka lehet genetikai, lipidhiány, túlzott napozást, szappanokat, kozmetikai eljárások, vagy maga a bőröregedés.

A hidratáló kiválasztásánál száraz bőrre keressen olyan készítményeket, melyek hidratálószereket, például a vizet a bőrhöz vonzó glicerint, vagy nedvességmegkötő okkluzív olajokat tartalmaznak. SkinCeuticals száraz és érzékeny bőrre  Emollience  algakivonatok és tápláló növényi olajok keverékével készült, hogy segítsen fenntartani a napi nedvességet.

Szükséges a zsíros bőr hidratálása?

A zsíros borre jellemzo a felesleges faggyútermelés és a kitágult pórusok megjelenése, ami hozzájárulhat a foltok kialakulásához. Emiatt elterjedt tévhit, hogy a zsíros bort nem szabad hidratálni. Bár ellentmondásosnak tunik, a zsíros borön sokat segíthet a jó hidratáló használata. Ez különösen igaz akkor, ha hámlasztószereket, például szalicil-, glikol-, diosavat és citromsavat, retinolos krémeket vagy arcradírokat használ, amelyek megfosztják a bort a természetes védorétegétol, serkentve az amúgy is problémás faggyútermelést.

Ha zsíros a bore, kulcsfontosságú, hogy könnyu, nem komedogén, olajmentes formulákat keressen, amelyek megorzik a bor nedvességtartalmát. Az egyik ilyen összetevo a hialuronsav. Az egyik leghatékonyabb hidratáló, saját tömegénél 1000-szer több vizet tud magához vonzani, ezért kiváló hidratáló. SkinCeuticals, magas koncentrációjú hialuronsavval  Hydrating B5  egy olajmentes hidratáló krém, amely bizonyítottan hosszan tartó hidratálást biztosít, miközben visszaadja a ragyogást a simább arcbőr érdekében.

Melyik hidratáló a legjobb kombinált bőrre?

A legjobb hidratáló kiválasztása kombinált borre kihívást jelenthet. Ha vegyes boru, arcának bizonyos területein, például az orcák szárazak, míg a T-zóna (orr, homlok és áll) inkább zsíros. Ez az évszakoktól és az idojárási viszonyoktól függoen változhat. A nyári meleg és páratartalom növelheti a zsírosodást a T-zónában, ami egy könnyebb, olajmentes hidratálót igényel. A szél és a hideg levego a téli hónapokban fokozhatja a szárazságot, azaz ilyenkor inkább a táplálóbb formula használata javasolt.

Ezért nem létezik általános megoldás kombinált bőrre számára. A két zóna közötti markáns különbség még tovább nehezíti a feladványt. A leghatékonyabb általában két különböző készítmény használata. Személyre szabott megoldásért forduljon szakértőhöz.szakértő bőrápolás, aki önnel együttműködve segít meghatázoni az Ön számára legmegfelelőbb készítményt.

Milyen hidratáló krémet válasszak?

A megfelelő archidratáló kiválasztása kulcsfontosságú. Mindig kerresse a bőrtípusának és problémáinak megfelelő összetevőket. A SkinCeuticals archidratálók többféle textúrájú változatban kaphatók, beleértve a szérumokat, krémeket és  maszkokatAjánljuk, hogy keressen fel  egy bőrápoló szakembert  aki fel tudja mérni az Ön bőrtípusát és az adott bőrigényeknek megfelelő termékajánlatot nyújt. A reggeli bőrápolási rutin során ügyeljen arra, hogy a hidratáló krémet a  SkinCeuticals C-vitamin antioxidáns szérum után és a  SkinCeuticals napvédő előtt vigye fel az optimális hatás érdekében. Amennyiben éjszaka  retinolthasznál, ne feledkezzen meg a felvitel utáni hidratálásról.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer