Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

HIALURONSAVAS SZÉRUMOK

TOVÁBBFEJLESZTETT FORMULÁK HIALURONSAVVAL
MINDEN BŐRTÍPUSRA

A SkinCeuticals hialuronsavas szérumokat úgy alakították ki, hogy hosszan tartó hidratálást biztosítsanak minden bőrtípusnak. Az egyik leghatékonyabb hidratáló összetevőként a hialuronsav saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből, így a pórusok eltömítése nélkül juttatja nedvességhez a bőrt. Ezek a nappali és éjszakai használatra is ideális, hidratáló termékek simítják a bőr textúráját és teltebbé varázsolják a bőr megjelenését.

banner_category_hyaluronic.jpg
Szeretnék többet tudni a hialuronsavról

Összetevő a reflektorfényben: a hialuronsav

A borápolás egyik leghatékonyabb hidratáló összetevojeként elismert hialuronsav elengedhetetlen a bor nedvességtartalmának fenntartásához. A felszíni hidratálás mellett a hialuronsav magas szintje összefügg a bor feszesebb, simább és teltebb megjelenésével.

hyaluronic acid

A hialuronsav elmagyarázva

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav egy természetes hidratálószer, amely diszacharid cukorláncokból áll, és az emberi test minden szövetében megtalálható. Nagy koncentrációban van jelen a borben, valamint a szem és az ízületek körüli folyadékokban. A test természetes hidratálójaként ez a hidrofil (vízkedvelo) molekula szivacsként viselkedik, és saját súlyának 1000-szeresét vonzza és tartja meg vízben, így helyileg alkalmazva kiváló nedvességmegtartó.

Mire jó a hialuronsav?

A hialuronsav javítja a bor textúráját és teltebb megjelenést biztosít a bornek. A test más részein pedig csökkentheti az ízületi fájdalmakat és az öregedés más tüneteit. Az emberi szervezetben természetesen eloforduló molekula, amely legnagyobb mennyiségben a borsejtek között, az ízületek belsejében, a szemgödrökben és más szövetekben található, ahol segíthet megtartani a kollagént, növelheti a nedvességet, valamint biztosítja a rugalmasságot és mozgékonyságot.

Milyen szerepet játszik a hialuronsav az öregedő bőrben?

Bár a hialuronsav az egész testben jelen van, 50%-a a borszövetben koncentrálódik, különösen a felszíni rétegekben, ahol vonzza a vizet, valamint a borrétegekben, ahol a kollagén és az elasztin alapveto fehérjék, például a kollagén és az elasztin vázaként muködik. Ennek a molekulának azonban rövid az élettartama a borben, 30-50%-a 24 óránként lebomlik. Az életkor elorehaladtával a borben fokozatosan csökken a hialuronsav szintje. A termelés huszonéves korban kezd csökkenni. Ez a folyamat a negyvenes években felgyorsul. A hialuronsav csökkenése és gyors természetes lebomlása hozzájárul az öregedés tüneteinek megjelenéséhez, beleértve a borszárazságot, a finom vonalakat és ráncokat, a bor egyenetlen textúráját, a feszesség és az arc teltségének csökkenését.

Hogyan használ a hialuronsav a bőrömnek?

Az öregedo bor egyik jellemzoje a nedvesség elvesztése, ami a bor feszességének, tömörségének és rugalmasságának csökkenését eredményezi. A hialuronsav alapveto molekula, amely részt vesz a bor nedvességtartalmának fenntartásában, mivel egyedülálló módon képes vonzani és megtartani a vizet. Így a hialuronsav helyi alkalmazása hosszan tartó hidratálást biztosíthat, miközben a bor simábbnak, feszesebbnek és teltebbnek tunhet.

Melyik hialuronsavas termék a legjobb a bőrömnek?

A hialuronsav olajmentes, hidratáló tulajdonságai miatt minden bortípus számára ideális összetevo. Természetes módon megtalálható a borben, és irritáció vagy olajos érzet nélkül hidratál. Míg a SkinCeuticals összes hialuronsavas széruma hosszan tartó hidratálást biztosít, számos olyan összetételben kaphatók, amelyek konkrét borproblémákat is kezelnek, mint például a finom vonalakat és ráncokat, az elszínezodéseket, az érzékenységet, a szárazságot és a borhibákat. Keressen olyan hialuronsavas formulát, amely az Ön konkrét borproblémáira is megoldást nyújt.

Mi a különbség a helyi és az injekciós hialuronsav között?

A hialuronsav, bár a bor eroteljes hidratálója, nagyon nagy molekula, amely gyakran túl nagy ahhoz, hogy a borbe hatolva jelentos hatást fejtsen ki. Befecskendezéskor ezek a töltoanyagok egyszerre töltik ki a teret és szívják fel a vizet, hogy helyreállítsák az arc térfogatát és kisimítsák a ráncokat. A hialuronsav, más néven dermális töltoanyag injekciók népszeru arcfelületei közé tartoznak a száj körüli nasolabialis ráncok, a marionett-vonalak (a száj sarkától az állig húzódó vonalak), az állkapocsvonal, az ajkak, az orcák és a szemek alatt térség. A hialuronsav injekciók eredményei azonnaliak és 3-12 hónapig láthatóak, aztán a hialuronsav természetes módon felszívódik a szervezetben. Ennek eredményeképpen ismételt injekciók szükségesek. A hialuronsav injekciókat végzo, tanúsítvánnyal rendelkezo szakemberek listáját az alábbi weboldalon találja  SkinCeuticals bőrápolási szakértő kereső.

A hialuronsav formulák helyi alkalmazása a hatékony otthoni borápolás egyik sarokköve. Növelik a felszíni hidratáltságot, és a termék összetételétol függoen puhább, simább borszerkezetet, valamint a bor teltebb és feszesebb megjelenését eredményezhetik, így ideális kiegészítoi a hialuronsav injekcióknak.

Miért népszerű összetevője a hialuronsav az injekciós bőrfeltöltőknek?

Mivel a hialuronsav már természetes alkotóeleme a a borben, ez a fajta injekció vagy borfeltölto anyag általában jól tolerálható, és alig vagy egyáltalán nem okoz mellékhatásokat. Továbbá, ha a töltoanyag hatása nemkívánatos, könnyen visszafordítható egy enzim szakszeru injekciózásával, az ún. hialuronidázzal, amely segít feloldani a hialuronsavat. Ez nem így van más típusú töltoanyagok, például a poli-L-tejsav, vagy a kalcium-hidroxilapatit injekciók esetében. További információért látogasson el egy szakemberhez a közelébenSkinCeuticals bőrápolási szakértő kereső.

Jó a hialuronsav a zsíros bőrre?

A zsíros bornél jó ötletnek tunhet, hogy a pórusok eltömodésétol tartva kerüljük a hidratálást. Ez azonban pont ellentétes hatású. Ha megfosztjuk a bort az alapveto nedvességtol, akkor felléphet a túlkompenzálás, fokozott faggyútermeléssel. Sok hagyományos hidratáló összetevo azonban ragacsosnak vagy nehéznek tunhet a zsíros borön. Ezért fontos, hogy olyan olajmentes, nem komedogén formulákat keressünk, amelyek segítenek megtartani a bor nedvességtartalmát.

A test természetes hidratálójaként elismert hialuronsav képes a súlyának 1000-szeresét megtartani vízben. A SkinCeuticals-nál  Hidratáló B5, ez a könnyű hidratáló szer egyedülálló képességgel rendelkezik, hogy vonzza és megtartja a nedvességet a bőrben, hatékonyan biztosítva a hosszantartó hidratálást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

Jót tesznek a bőrnek a hialuronsavas szérumok?

Igen! Ahogy öregszünk, a szervezetben található hialuronsav szint lassan csökkenni kezd, vagy elveszíti funkcióját, ami hozzájárul a következőkhöz  szárazság,  finom vonalak és ráncok megjelenése,, durvább borfelszín és feszességvesztés. A szérumtól és a bortípustól függoen a hialuronsav szérumok számos elonyt biztosíthatnak a bor számára. A hialuronsav szérum mindennapi használata borápoló rutinja keretében nem csak hidratál, hanem segíthet javítani a bor textúráját és teltebb megjelenést kölcsönözni neki.

SkinCeuticals Hyaluronic Acid Intensifier  magas koncentrációjú tiszta hialuronsavat tartalmaz, és bizonyítottan növeli a bőr hialuronsavszintjét, javítja a bőr textúráját és hosszan tartó hidratálást biztosít.

Mi a legjobb módja a hialuronsavas szérum használatának?

A hialuronsavat tartalmazó szérumokat naponta egyszer vagy kétszer kell alkalmazni az optimális hidratálás érdekében, hacsak másképp nem szerepel a termék csomagolásán. Reggeli használat esetén a  a SkinCeuticals C-vitamin antionxidáns szérum után  és a  SkinCeuticals fényvédő előtt alkalmazza.Amennyiben  retinolt használ  éjszaka, a hialuronsavas szérumot a retinol alkalmazása után használja. Ha nem tudja, hogyan vagy mikor alkalmazza a hialuronsav szérumot, forduljon  bőrápoló szakemberhez.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer