Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

HÁMLASZTÓ BŐRÁPOLÓK

KÍMÉLETES ÉS HATÉKONY HÁMLASZTÓK MINDEN BŐRTÍPUSRA ÉS PROBLÉMÁRA

A SkinCeuticals arcbőrhámlasztók eltávolítják az elhalt hámsejteket, amelyek fakóságot, egyenetlen bőrtónust és durva bőrtextúrát okozhatnak. Fejlett formuláink olyan bőrproblémákra kínálnak választ, mint például a pattanásokra való hajlam, a látható elszíneződések és az öregedés korai jelei. A SkinCeuticals arcbőrhámlasztók olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a hidratálást, a bőrtisztítást és a többlet olaj felszívását.

banner_category_facial_exfoliators
Szeretnék többet tudni a hámlasztásról

Mi az a hámlasztás?

A hámlasztó termékek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket a bor felszínérol. Javítanak a bor megjelenésén, és fokozhatják az ezt követo egyéb borápolási termékek behatolását. A SkinCeuticals többféle arcpeelinget kínál a különbözo bortípusokra és borproblémákra.

v_vitamin_c-benefits

A hámlasztás elmagyarázva

Milyen különböző módjai vannak a hámlasztásnak?

A hámlasztásnak különbözo módjai vannak. A hatás a készítményétol, valamint az Ön bortípusától függoen különbözik. A kémiai hámlasztás általában olyan összetevoket használ, mint az elhalt hámsejteket a bor felszínén tartó kötéseket feloldó savak. A fizikai hámlasztás apró részecskék segítségével dörzsöli le a sejteket. (A borápoló kefék is a fizikai hámlasztást biztosítják.) Vannak más összetevok is, mint pl.  a retinol, amelyek hámlasztó hatásúak is.

A professzionális hámlasztó kezelések, például a kémiai hámlasztás és a Hydrafacial® kezelés fokozhatja az otthoni arc hámlasztókkal elért eredményeket. Ezek a  kezelések  akkor a leghatékonyabbak, ha személyre szabott bőrigények alapján történnek  egy bőrápolási szakértőnél.  Kérje ki egy szakértő tanácsát a hámlasztó kezelésekkel kapcsolatban.

Az arc hámlasztók különböző formulákban kaphatók, többek között  tisztítók, tonikok, szérumok, hidratálók, és más borápolási termékek formájában, amelyek hámlasztó összetevoket tartalmaznak. Függetlenül attól, hogy milyen hámlasztási módszert választ, ezek a termékek segítenek javítani a bor ragyogását, az egyenetlen borszínt és a simaság érzését. A hámlasztás eredményei azonnal láthatóak lehetnek, hosszú távú használata pedig segíthet a bor kollagéntermelésének támogatásában.

Hogyan hámlasszam az arcomat?

A hámlasztás módja attól függ, hogy milyen hámlasztási módszert használ. Ha peelinget használ, a legjobb, ha eloször benedvesíti az arcát, majd óvatosan, könnyu, körkörös mozdulatokkal kis mennyiségu terméket visz fel az arcára. Öblítse le alaposan, és folytassa a borápolást a következo termékkel. A szérumok esetében a legjobb, ha felviszi, és hagyja, hogy beszívódjon a borbe. A gyakoriság attól függ, hogy milyen típusú terméket használ és milyen bortípusa van. Ha a  retinol krémünket használja,, akkor vigyen fel egy kis mennyiséget a tiszta arcra éjszakára. Kezdetben csak hetente egyszer vagy kétszer, majd fokozatosan növelje a gyakoriságot, bőrtoleranciája szerint. Mindig olvassa el az adott termék tájékoztatóját.

Ha nagyobb szintu hámlasztásra vágyik, fontolóra veheti a professzionális hámlasztó kezelések, például a kémiai hámlasztás lehetoségét. A kémiai hámlasztás során a borápoló szakember egy vagy több réteg kémiai hámlasztóoldatot visz fel a borére elore meghatározott idore. Az Ön  bőrápolási szakembere  képes lesz meghatározni az Ön bőrtípusának legmegfelelőbb hámlasztó készítményt és a leghatékonyabb eljárást követő kezelést.

Milyen hámlasztás a legjobb a bőrömnek?

A legjobb, ha a bortípusának megfelelo hámlasztást használ. A zsíros vagy száraz boruek számára elonyös lehet a sav alapú hámlasztás. A glikolsav és a tejsav jó választás, mert ezek az alfa-hidroxi savak segíthetnek a bornek megtartani a nedvességet. A SkinCeuticals archámlasztók a következoket tartalmazzák  glikolsav  ´-  Glycolic 10 Overnight Renew. A zsíros és a foltosodásra hajlamos bőr számára előnyös lehet a fizikai hámlasztás radírral, valamint a savalapú kémiai hámlasztás. Javasoljuk a SkinCeuticals  Blemish + Age Toner, Blemish + Age Cleanserés a  retinol krémek  használatát ha zsíros vagy foltokra hajlamos a bőre. A kombinált bőrűeknek jól jöhet az extra hámlasztást glikolsavval vagy retinollal, valamint használhatják a  Retexturáló aktivátor.

Mikor a legjobb a hámlasztás?

A hámlasztók tisztító, tonik és szérum formájában használhatók reggel és/vagy este is. Azok azonban, akik enyhe borpírt tapasztalnak a fizikai hámlasztás után, inkább este használhatják ezeket a termékeket. A kémiai hámlasztó kezeléseknél, például retinollal az éjszakai használatot javasoljuk. Ügyeljen arra, hogy mindig kövesse a terméken feltüntetett utasításokat, vagy konzultáljon borápoló szakemberével.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer