Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

FÉNYVÉDŐK

VÉDELEM A PHOTOAGING MEGJELENÉSE ELLEN

A SkinCeuticals mindennapos fényvédők hatékony védelmet nyújtanak a photoaging ellen. Fényvédő termékeink magas szintű, széles spektrumú fényvédelmet biztosítanak vegyszermentes UV-szűrőkkel. A SkinCeuticals számos, mindennapos használatra alkalmas formulában kapható, minden bőrtípusra és minden igényre, például ásványi és színezett fényvédőkkel.

banner_category_protect
Szeretnék többet tudni a fényvédőkről

MIBEN MÁS EGY SKINCEUTICALS FÉNYVÉDŐ?

A SkinCeuticals díjnyertes fényvédok védenek az idoelotti boröregedés és a borrák ellen. Klinikailag tesztelt, hatékony formulák, amelyek illatanyag- és PABA-mentesek. Széles spektrumú védelem hatékony UVA/UVB fényvédo szurokkel, kozmetikailag elegáns textúrájú, például tej, krém, folyadék és hab formájában, mattító, színezett és ultra-láthatatlan változatban. UV-szurokkel igazodik minden bortípushoz, bortónushoz és életstílushoz, beleértve az ásványi, szerves és kevert UV-szuroket is. Kiváló megoldást kínál minden bortípus számára, még kozmetikai kezelések után, vagy kifejezetten sportos életstílus esetén is.

v_sunscreen

NAPSUGÁRZÁS: HOGYAN VÁLASSZA KI A TÖKÉLETES FÉNYVÉDŐT?

Mire jók a széles spektrumú fényvédők?

A széles spektrumú fényvédő a légkörbe behatoló és bőrünket veszélyeztető mindkét típusú sugárzás ellen véd.

UVA = ÖREGÍTO
Sugarak Az UVA-sugarak folyamatosan érnek minket az év folyamán. Felelosek a ráncokért, elszínezodésekért és a rugalmasságvesztésért. Áthatolhatnak a felhokön, az üvegen és a bor felso rétegein, és egész évben károkat okoznak, még borús napokon is, vezetés közben, vagy amikor bent tartózkodunk az ablak közelében.

UVB = ÉGETŐ Sugarak Az UVB sugarak nyáron erősebbek, leégést és bőrrákot okozva. Nem hatolnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, de ugyanolyan veszélyesek a bőr egészségére.

Milyen UV szűrőt válasszunk?

ÁSVÁNYI FÉNYVÉDO SZUROK Más néven fizikai szurok a bor tetején helyezkednek el, és pajzsként blokkolják az UV-sugarakat. A titán-dioxid egy természetes ásványi szuro, amely minden 100%-ban ásványi fényvédonkben megtalálható. Gyengéd, vegyszermentes lehetoséget biztosít minden bortípus számára.

SZERVES FÉNYVÉDOSZUROK Más néven kémiai szurok, áthatolnak a borön, hogy szétszórják és elnyelik az UV-sugarakat, mint egy szivacs. Organikus szuros fényvédoink olyan további elonyöket biztosítanak, mint a vízállóság és a gyorsan felszívódó fedés minden bortípusra, különösen alkalmasak sötétebb bortónusra vagy az aktív életmódú emberek számára.

BLENDED: MINERAL + ORGANIC Többfunkciós szűrőformulánk mindkét típusú UV-sugárzás ellen véd, hidratál, vízálló, kellemes a bőrön és alkalmas mindennapos használatra.

Miért javasoljuk mindig külön antioxidáns szérum használatát a fényvédőhöz?

A nap nem az egyetlen ellensége a bőrnek. A fényvédők védelmet nyújtanak az UV-sugárzás okozta szabad gyökök ellen, de más tényezők is létrehozzák ezeket a bőrt károsító molekulákat, például a környezetszennyezés, a hő, a stressz, az alkohol és a füst.

Helyi antioxidánsok  Klinikailag bizonyított, hogy semlegesítik a szabad gyököket, de nehezen stabilizálhatók a borápoló formulákban, és fényvédo formulákhoz adva nagyon kevés védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen. 1 Évekig tartó borkutatás után a SkinCeuticals speciális C-vitamin-kombinációkat fejlesztett ki más eros, szinergikus antioxidánsokkal, a fokozott védelemért. Az úttöro szabadalom három fontos szabállyal biztosítja a stabil és hatékony C-vitamin antioxidáns szérumok megfelelo összeállítását: tiszta c-vitamin (l-aszkorbinsav) 3,5 alatti pH értékkel, magas koncentrációban (10-20%). Mindig használjon antioxidánst a fényvédovel, a nappal szembeni kettos védelemért.

1 S. Wang, U. Osterwalder, K. Jung. Ex vivo evaluation of radical sun protection factor in popular sunscreens with antioxidants. Journal of the American Academy of Dermatology, 2011

Quelle quantité de soin solaire appliquer sur le visage et le corps ?

Megfelelo használat mellett a széles spektrumú fényvédok bizonyítottan védenek a bor korai öregedése és a borrák ellen. A felmérések szerint azonban csak a felhasználók 25-50%-a alkalmazza a borgyógyász által ajánlott mennyiségu fényvédot1, hogy megvédje a bort a napsugárzástól.

A megfelelő védelem érdekében fontos az elegendő mennyiségű fényvédő használata. Általános szabály, hogy az arcra egy érményi mennyiség való, míg a testre egy pohárnyi kell. Természetesen ez a mennyiség a magasság és súly arányában változik.

Fontos, hogy a mennyiségtől függetlenül 2 óránként meg kell újítani a fényvédő réteget, különösen, ha hosszabb időt töltünk a szabadban. Úszás vagy izzadás esetén még gyakrabban kell bekennünk az érintett bőrfelületeket.

1 R. Neale, G. Williams, A. Green. Application patterns among participants randomized to daily sunscreen use in a skin cancer prevention trial. Archives of Dermatology, octobre 2002 ; 138, 1319-1325.

Milyen gyakran használjak fényvédőt?

A fényvédo krémet naponta kell alkalmazni, az idojárástól függetlenül. A SkinCeuticals fényvédok úgy vannak kialakítva, hogy széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújtsanak egész évben, és ideálisak a mindennapi használatra. Javasoljuk, hogy kétóránként újítsa meg a védoréteget. Ha vízálló fényvédot használ, úszás vagy izzadás miatt 40-80 percenként, illetve a terméken található utasítások szerint alkalmazza újra. Törülközovel való szárítás után azonnal vigyen fel egy új réteget.

A szemének is szüksége van védelemre.  Mineral Eye UV Defense SPF 30  úgy tervezték, hogy védje a nap káros sugaraitól a szemkörnyéket és a szemhéjat is anélkül, hogy a szembe kerülne.

A fényvédőt hidratálás előtt vagy után használjam?

A fényvédő krémet mindig utoljára kell felvinni, mivel ez az első réteg, amelyet a nap ér. A bőrápoló termékek felvitelének általános szabálya, hogy először a legkönnyebb terméket kell felvinni, mint pl  a C-vitaminos antioxidáns szérumot, majd sűrűség alapján a többit. A  hidratálóthagyja teljesen felszívódni. Csak aztán használja a fényvédőt. Az optimális hatás érdekében hagyja, hogy a fényvédő krém teljesen megszáradjon a sminkelés előtt.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer