Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

ARCTISZTÍTÓK

MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ, MEGOLDÁST NYÚJTÓ
TISZTÍTÓK MINDEN BŐRTÍPUSRA ÉS IGÉNYRE

A SkinCeuticals tisztítók kíméletes hatóanyagokat tartalmaznak tisztító összetevőkkel kombinálva, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és hámlasztják az elhalt hámsejteket a bőr kiszárítása nélkül. Professzionális szabványoknak megfelelően összeállított tisztítóink friss és tiszta érzetet nyújtanak a bőrnek a szárazság vagy zsírosodás fokozása nélkül.

banner_category_facial_cleanser
Tudjon meg többet az arctisztítókról

MIÉRT FONTOS AZ ARCTISZTÍTÁS?

Az arctisztítás minden kozmetikai kezelés elso lépése. Amellett, hogy eltávolítja a nap folyamán felhalmozódott szennyezodéseket, faggyút, elhalt hámsejteket és egyéb nem kívánt elemeket a borfelületrol, a megfelelo arctisztító hatékonyan elokészíti a bort a napi ápoló rutinra.

v_facial_cleanser

Arctisztítók elmagyarázva

Melyik a legjobb arctisztító?

Az arctisztító kiválasztásakor a legjobb, ha megbizonyosodik arról, hogy a készítmény megfelel bore speciális szükségleteinek, és hatékony felületaktív anyagok segítségével tisztít, megorizve a bor természetes védorétegét. A borápoló szakemberek szigorú követelményeinek megfeleloen kialakított SkinCeuticals arctisztító termékcsalád számos bortípusra alkalmas, beleértve a száraz, normál, vegyes, zsíros, érzékeny és a kozmetikai kezelések utáni bort is. A magas koncentrációjú összetevoket a problémamegoldó megközelítéssel kombinálva ez a termékcsalád hatékonyan tisztítja a bort, miközben kezeli a borproblémákat, beleértve a pattanásokat, a felesleges zsírt és a szárazságot.

A legjobb, személyre szabott arctisztítási javaslatért látogasson el egy  SkinCeuticals szakértőhöz

Melyik a legjobb arctisztító érzékeny bőrre?

A legjobb arctisztító kiválasztása az érzékeny bor számára, valamint az eljárás utáni vagy veszélyeztetett bor számára kihívást jelenthet, mivel a tisztítószerek gyakran tartalmaznak bizonyos felületaktív anyagokat, amelyek károsíthatják a bor integritását és súlyosbíthatják a páciens állapotát. Ha érzékeny borre vásárol arctisztítót, akkor keressen könnyu, általános borirritáló anyagoktól, például alkoholtól, szappanoktól, szintetikus illatanyagoktól és színezékektol mentes készítményeket. Segítse mélyen hidratáló összetevokkel (allantoin, szorbit, glicerin) a nedvességszint fenntartását és az egészséges borgát kialakulását. Az olyan növényi kivonatok, mint az uborka, a kamilla, az orchis mascula és az aloe barbadensis szintén kulcsfontosságúak az érzékeny bor megnyugtatásában. Ezek a bornyugtató szerek husíto és frissíto tulajdonságuknak köszönhetoen természetes módon nyugtatják a bort.

Kifejezetten érzékeny és beavatkozás utáni bőrre tervezve, SkinCeuticals  Bőrnyugtató arctisztító  növényi kivonatok és hidratálószerek keverékével hatékonyan tisztít, miközben nyugtatja és hidratálja a bőrt.

Melyik a legjobb arctisztító száraz bőrre?

Számos tényezo száríthatja a bort. A lipidek kimerülése, a száraz levego, a szappanok, kozmetikai eljárások. A száraz bor gyakran feszülo és kényelmetlen érzéssel jár. Az arctisztítókban található számos hagyományos felületaktív anyag tovább súlyosbítja a helyzetet. Ezért különösen fontos, hogy alkohol- és szappanmentes arctisztítót keressünk. Válasszon nedvességmegorzo és hidratáló összetevoket, nyúljon az allantoin, glicerin és szorbit tartalmú borápoló termékekért, melyek segítik az egészséges borgát kialakulását.

Ideális száraz bőrre,  Gyengéd tisztító  krémes, nem habzó formula. Eltávolítja a szennyeződéseket és a hosszan tartó sminket, miközben hatékonyan hidratálja és puhítja a bőrt.

Melyik a legjobb arctisztító zsíros bőrre?

A zsíros bor speciális eset. Számos hagyományos zsírellenes összetevo kiszáríthatja a bort. Amikor ez megtörténik, a bor felesleges olajat termel, ami pórusok eltömodéséhez és pattanásokhoz megjelenéséhez vezethet. Ezért jobb elkerülni az alkoholtartalmú arctisztítókat, amelyek súlyosbíthatják a borszárazságot és irritációt. Válasszon inkább olajmentes, géles, glikolsav, szalicilsav vagy szulfonsav tartalmú, gyengéden hámlasztó készítményeket. Az aktív sejtcsere elosegítése segít megelozni az eltömodött pórusok és foltok kialakulását. A legjobb arctisztító zsíros borre tartalmazzon természetes hidratáló szereket is, mint pl. a glicerin, mert a megfeleloen hidratált bor kevesebb faggyút termel.

Zsíros, kombinált és idősödő bőrre fejlesztve,  Blemish + Age Cleanser  hámlasztó és hidratáló összetevőkkel előzi meg a pórusok eltömődését és segít a felesleges faggyú eltávolításában a bőr természetes védőrétegének károsítása nélkül.

Az arctisztító használata

A megfelelo arctisztító minden borápoló kúra alapja. Bortípusától és életmódjától függoen a tisztítószereket naponta egyszer vagy kétszer használhatja. Ha naponta egyszer tisztít, akkor a legjobb este, hogy segítsen eltávolítani a nap folyamán felgyülemlett szennyezodéseket, port és olajat. A leghatékonyabb tisztítás érdekében finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozzon egy diónyi vagy pumpálásnyi terméket nedves arcra és nyakra. Alaposan öblítse le langyos vízzel, és törölközovel törölje szárazra. Borét enyhe, ütögeto mozdulatokkal szárítsa, a túlzott dörzsölés irritációt okozhat.

Az arctisztítókat legjobb a tonikokkal együtt használni. A bőr megtisztítása és szárítása után vigyen fel egy kis mennyiséget  tonik  , mert segít egyensúlyban tartani a bőr pH-értékét. A tonik felvitelének további előnye, hogy a bőr felszínén marad, megkönnyítve a hámlasztó, pórustisztító és nyugtató összetevők behatolását.

Használjak minden nap arctisztítót?

Igen! Az arctisztító a napi ápoló rutin elso lépése. Az arctisztító elokészíti a bort a további termékek befogadására, segít eltávolítani a port, faggyút, sminket és egyéb szennyezodéseket, amelyek a nap folyamán összegyulnek az arcán. A SkinCeuticals tisztítószerek különféle aktív összetevoket, például hidroxisavakat, növényi kivonatokat és egyedi tisztítószereket tartalmaznak, hogy eltávolítsák a szennyezodéseket és a felesleges faggyút, megfelelve a különbözo borproblémák igényeinek. Annak meghatározásához, hogy melyik tisztítószer felel meg az Ön speciális borszükségleteinek, forduljonbőrápoló szakemberhez.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer