Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

ÖREGEDÉSGÁTLÓK

FEJLETT ÖREGEDÉSGÁTLÓ BŐRÁPOLÁS

A bőr öregedését két fő folyamat okozza: a belső azaz kronológiai (természetes) és a külső azaz környezeti (atmoszférikus) folyamatok. Mindkettő hozzájárul a bőrön látható jelekhez, mint például a kisebb és nagyobb ráncok, a feszességvesztés és az elszíneződés. A SkinCeuticals termékfilozófiájának - a megelőzés, a védelem és a korrigálás - célja, hogy védje a bőrt a bőr öregedését okozó külső hatásoktól, miközben szépíti a bőr általános megjelenését a természetes öregedés során.

banner_category_anti_aging_creams.jpg
Szeretnék többet tudni az öregedésgátló termékekről

öregedő bőr + öregedésgátló bőrápolás

A bor öregedése elkerülhetetlen folyamat lehet, de ha megértjük, hogyan és miért következik be, az segíthet abban, hogy hatékonyabban kezelje a bor öregedésének jeleit, és jobban kiválaszthassa a bor általános egészségét és megjelenését javító öregedésgátló megoldásokat.

anti-aging

A bőröregedés elmagyarázva

Mi az intrinzikális vagy kronológiai (természetes) öregedés, és mik a látható jelei?

Az intrinzik öregedés, más néven kronológiai vagy természetes öregedés, nagyrészt genetikai eredetu. A látható jelek leggyakrabban száraz bor, ráncok, feszességvesztés és megnövekedett pórusméret formájában jelentkeznek. Az életkor elorehaladtával a bor faggyúmirigyei kevesebbet termelnek a szükséges zsírokból, ami kiszáradást, ráncokat és sérülékenyebb bort eredményez. Ezzel egyidejuleg a bor természetes módon veszít a kollagénbol és elasztinból, ami ráncokat, petyhüdtséget és megnagyobbodott pórusokat okoz. Ezenkívül mimikánk, a mosolygás, nevetés, homlokráncolás és hunyorgás is hozzájárulnak a száj, a szem és a homlok körüli ráncok kialakulásához.

Mi az extrinsic vagy környezeti (légköri) öregedés, és mik a látható jelei?

Az extrinsic öregedés vagy környezeti és légköri öregedés olyan külso tényezoknek köszönheto, mint az UV sugárzás, a környezetszennyezés, a dohányzás, az alváshiány, a stressz, az alkoholfogyasztás és a rossz táplálkozás, amelyek végso soron a bor ido elotti öregedését okozzák. Bár számos külso tényezo járul hozzá a bor öregedéséhez, a kutatások szerint az UV sugárzás és a környezetszennyezés az elsodleges okok. Mindkét légköri tényezo szabad gyököket hoz létre, amelyek ""felemésztik"" a bor kollagénjét és elasztinját, és csökkentik az egészséges sejtforgalmat, ami a bor érdesebbé, ráncosabbá és megereszkedetté válhat. A tartós vagy állandó napsugárzás szintén befolyásolja a bor természetes melanin-termelését, ami elszínezodéseket okozhat, melyek leggyakrabban az arcon, nyakon, mellkason, karokon és kezeken figyelhetok meg.

Anti-aging termékek a célzott bőrápoláshoz

Függetlenül a bőröregedés okától, soha nem túl korai elkezdeni az anti-aging termékek beépítését a bőrápolási rutinba. A megelőzés és a védelem a legjobb anti-aging bőrápolás két alapvető lépése. A helyi  C-vitamin antioxidáns  és a  fényvédő  minden reggel segít megelozni és megvédeni a bort a közvetlen UV-károsodástól, valamint a bor ido elotti öregedését okozó káros szabad gyököktol. Az öregedésgátló borápolási termékeket is be lehet építeni a rutinba, hogy segítsen javítani az öregedés már meglévo jeleinek megjelenésén, mint például a finom vonalak, ráncok, borelszínezodés, kiszáradás, rugalmasságvesztés stb. Az optimális hatékonyság érdekében a SkinCeuticals borápoló szakembere személyre szabott öregedésgátló kezelést állíthat össze az Ön borének igényei és céljai alapján. Keressen rá az Önhöz közeli szakemberekre,  itt.

Milyen összetevőkre kell figyelnem, amikor öregedésgátló termékeket vásárolok?

Amikor öregedésgátló termékeket vásárol, a legjobb, ha olyan összetevoket és készítményeket keres, amelyek mögött bizonyítékokon alapuló tudományos és klinikai vizsgálatok állnak, amelyek alátámasztják állításaikat, vagyis az állításokat a végleges formulán tesztelték és bizonyították, és a vizsgálatokat emberi alanyokon, nem pedig in vitro (sejtkultúrákon vagy rekonstruált borön) végezték. Ez a bizonyított öregedésgátló elonyök miatt fontos. Sok összetevo mögött eros állítások vagy támogatók állhatnak, de ez nem jelenti azt, hogy ezek az összetevok bizonyítottan hatékonyak, ha élo borön használják oket. Ezzel együtt néhány összetevot többet kutattak, mint másokat, és több éves valós életben végzett kutatás támasztja alá hatékonyságukat. A C-vitamin az egyik leghatékonyabb és legjobban tanulmányozott antioxidáns, amely ma a borápolásban elérheto, a borápolási szakemberek a borre gyakorolt megelozo és öregedésgátló hatásai miatt kedvelik. A C-vitaminnak azonban számos különbözo formája létezik. Az optimális szabadgyök-védelem érdekében keresse a tiszta aszkorbinsavat (l-aszkorbinsav) az összetevok címkéjén. A szabad gyökök semlegesítése és a korai öregedés megelozése mellett az l-aszkorbinsavnak olyan öregedésgátló elonyei vannak, amelyek többek között javítják a ráncok megjelenését és a feszességvesztést. További antioxidánsok, amelyek szintén megelozik a korai öregedést és az öregedésgátló elonyöket, a következok  ferulinsav, E-vitamin (alfa-tokoferol formájában),  floretin, és  resveratrol.

Retinol  az alapveto öregedésgátló összetevo. Ez az A-vitamin egy formája, egy retinsav, melynek több évtizednyi kutatás bizonyétja az öregedés jeleire, például a finom vonalakra és az elszínezodésekre gyakorolt jótékony hatását. A C-vitaminhoz hasonlóan a retinolnak is számos formája létezik. A maximális öregedésgátló eredmények érdekében mindig keresse a ""retinol"" szót a termék összetevoinek listáján. Más származékok, mint a retinil-palmitát, retinil-acetát és retinaldehid nem olyan hatékonyak.

Milyen anti-aging esztétikai eljárások vagy kezelések segíthetnek az öregedés látható jeleinek javításában?

Bár a hatékony borápolás minden öregedésgátló kezelés alapja, az esztétikai eljárások és kezelések fejlodése lehetové teszi a bor megjelenésének eroteljes átalakítását lézer, kémiai hámlasztás, injekciós készítmények, például idegméreggel és lágyszöveti töltoanyagokkal. Javasoljuk, hogy konzultáljon egy SkinCeuticals  bőrápolási szakértővel  aki az Ön igényeinek, céljainak és költségvetésének megfelelően személyre szabott kezelési tervet tud készíteni.

Mikor kezdjem el használni az öregedésgátló termékeket?

A SkinCeuticalsnál hiszünk abban, hogy a megelozés a legjobb öregedésgátló korrekció. A megelozés a kulcs az öregedés látható jeleinek késleltetése szempontjából. Tanulmányok kimutatták, hogy azoknál, akik korán elkezdik a következetes napvédelmi rutint, kevésbé jellemzoek a korai öregedés jelei. Ahhoz, hogy a bor a leheto legjobban nézzen ki, védeni kell a káros környezeti hatások, például az UV-sugarak és a környezetszennyezés ellen. A SkinCeuticals C-vitamin használatával  napiszintű antioxidáns hatásával  és a fényvédő krémekkel kivédheti a környezeti ártalmak, például az UV-sugarak és a környezetszennyezés okozta idő előtti öregedést.

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Bőrtípus

Bőrállapot

Rendezés

C E Ferulic ®

C E Ferulic ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitamin szérum, amely kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a bőr feszességvesztését és ragyogóvá teszi az arcszínt. Antioxidánsok szinergikus kombinációját tartalmazza: 15% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) és 0,5% ferulasav, hogy fejlett védelmet nyújtson a környezeti agresszorokkal szemben.

C E Ferulic ®

Phloretin CF ®

Phloretin CF ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fokozott védelmet nyújt a környezeti agresszorokkal szemben. Antioxidáns szérum, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, kisimítja a finom vonalakat és egységesíti a bőr tónusát.

Phloretin CF ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Silymarin CF

Silymarin CF

A Silymarin CF egy olajmentes, mindennapos C-vitaminos szérum, amelyet kifejezetten pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre fejlesztettek ki; fejlett környezeti hatásokkal szembeni védelmet biztosít, szépíti a bőröregedés látható jeleit, finomítja a bőr textúráját, minimalizálja a pórusokat és segít hatni a pattanások ellen.

Silymarin CF

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer