Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

ÉRZÉKENY BŐR

A bőr vörösséggel, égéssel és viszketéssel reagál.

Az érzékeny bőr hajlamosabb rosaceára, szeborreás dermatitiszre és atópiára; az érzékenység lehet öröklött vagy szerzett. Az érzékeny bőr gyulladásos reakciókat mutat különböző kiváltó okokra, például allergénekre, tartósítószerekre vagy illatanyagokra. A SkinCeuticals nyugtató összetevőkkel összeállított termékeket kínál, amelyek segítenek megnyugtatni a bőrt.

Könnyedén kipirosodik

Kifejezetten reaktív

Kellemetlen bőrérzet

Szűrés

Termékkategóriák

Bőrállapot

Rendezés

Szűrés

Termékkategóriák

Bőrállapot

Rendezés

C E Ferulic ®

C E Ferulic ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitamin szérum, amely kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a bőr feszességvesztését és ragyogóvá teszi az arcszínt. Antioxidánsok szinergikus kombinációját tartalmazza: 15% tiszta C-vitamin (L-aszkorbinsav), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) és 0,5% ferulasav, hogy fejlett védelmet nyújtson a környezeti agresszorokkal szemben.

C E Ferulic ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer