Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
{Termék_Neve}
SkC_Correct_PTIOX_30ml_CHN.jpg
modell_face_HU.jpg
PTIOX_FORMULA_SUPERIORITY_PDP_BTF_MODULE_NGL_ADVANCED.jpg
SKC_Ptiox_Visual_340x550_HU_v01.jpg
24_0419_SKC_PTIOX_BTF_Module_Mobile.jpg
SkC_Correct_PTIOX_TEX.jpg

Korrigálás

P-TIOX

Szérumok

Ránctalanító szérum innovatív peptid komplexszel az arcráncok csökkentésére.

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Vízhiányos bőr,

100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A P-TIOX egy fejlett peptid alapú ránctalanító szérum, amely klinikailag bizonyítottan akár -20,6%-kal csökkenti a 9 ránctípus megjelenését. Ez a feltöltő szérum egy fejlett, hexapeptidet és dipeptidet tartalmazó peptid komplexszel lett kifejlesztve, amely az injektálható neurotoxinok hatását utánozza, hogy javítsa a legkifejezettebb ráncok megjelenését. Ez az egyedülálló peptid szérum receptúra gazdag hatékony összetevőkben: 5% PHA, 5% niacinamid és Laminaria kivonat, hogy javítsa a bőr textúráját és ragyogását egy héten belül, és maximalizálja a látható öregedésgátló eredményeket.

A SkinCeuticals P-TIOX-et orvosok tesztelték az arcon lévő ráncok elleni neurotoxin injekciók kiegészítéseként, az arc minden területén, beleértve a nehezen elérhető területeket is.Javítja a bőr felszínének minőségét. A neurotoxin injekciókkal kombinálva a P-TIOX láthatóan korrigálja a bőr öregedésének jeleit, azonnali és hosszan tartó eredményeket biztosítva akár 3 hónap elteltével is.
 • Láthatóan csökkenti a 9 vonal- és ránctípust akár -20,6%-kal.
 • Láthatóan javítja a bőr textúráját és ragyogását mindössze egy hét alatt.
 • 24 órás intenzív hidratálást biztosít, és egy órán belül erősíti a bőr védőrétegét.
 • Bőrgyógyászok által tesztelt a ránctalanító injekciók kiegészítéseként.
 • Klinikailag tesztelt minden bőrtónuson.
 • Parabénmentes, illatanyagmentes, szilikonmentes.

Használata

 • 1. lépés: Naponta kétszer vigyen fel 5-6 csepp P-TIOX ránctalanító szérumot a tenyerébe, és vigye fel a homlokára, az arcára és az állára.
 • Rutin ajánlások: 2. lépés: Masszírozza be a P-TIOX ránctalanító szérumot a bőrébe.
 • Reggelente a SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és a SkinCeuticals fényvédő krém előtt alkalmazza.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Bizonyítottan akár 20,6%-kal csökkenti a 9 ránctípust, és 12 hét alatt javítja a bőr textúráját és ragyogását. Egy hét elteltével a bőr textúrája láthatóan simább, a pórusok kisebbnek tűnnek, a bőr pedig ragyogóbbá válik. Hidratálja a bőrt. Erősíti a bőr természetes védőrétegét. Napi használat mellett jól tolerálható. Könnyen beilleszthető a napi bőrápolási rutinba, reggel és este egyaránt.

Megnézem a jegyzőkönyvet1. Jegyzőkönyv: Egy 12 hetes, egyközpontú klinikai vizsgálatot végeztek 75, 25-55 év közötti nőbetegen, akiknek Fitzpatrick bőrtípusa I-VI volt (a résztvevők 50%-a érzékeny bőrű volt), és enyhe vagy közepes fokú ráncaik, finom vonalaik, tág pórusú és érdes textúrájú bőrük volt. A vizsgálatot bőrgyógyász értékelte. A hatékonyságot a vizsgálat kezdetén, az 1., 2., 4., 8. és 12. héten értékelték.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Tudományos bizonyítékok

BEVÁLT SZINERGIA A HATÉKONY EREDMÉNYEKÉRT
Az injektálható neurotoxinok ihlette P-TIOX-et egy fejlett peptid komplexszel alkották meg, amelyet olyan hatékony összetevőkkel erősítettek meg, mint a PHA, a niacinamid és a Laminaria kivonat, hogy erőteljes szinergiát hozzanak létre a csak peptid alapú formulákkal összehasonlítva. Ez az egyedülálló formula segít csökkenteni a finom vonalakat és az arcráncokat, még a nehezen kezelhető területeken is, miközben javítja a bőr textúráját és ragyogását.

NEUROTOXIN INJEKCIÓK + P-TIOX
Bár a neurotoxin injekciók az arcráncok csökkentésének arany standardja, az arc egyes területeit nehéz lehet injekciózni. A neurotoxin injekciók és a P-TIOX kombinációja szinergikusan hat a ráncok több mechanizmuson keresztüli csökkentésében, ezáltal csökkentve a ráncok megjelenését az arc különböző területein, amelyeket önmagukban a neurotoxinokkal nem lehet kezelni. A P-TIOX-et orvosok tesztelték a neurotoxin injekciókkal együtt, és hozzájárul a textúra és a ragyogás javításához, valamint (folyamatos használat mellett) az arcráncok idővel történő csökkentéséhez.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer