Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
{Termék_Neve}

Korrigálás

Retinol 0.5

Retinolos arckrém

Tiszta retinolt tartalmazó, koncentrált éjszakai krém az öregedés látható jeleinek és a pórusok megjelenésének szépítéséért, a pattanások minimalizáslásával egyidejűleg.

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Akné, Pigmentáció,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Dunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontDerma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A Retinol 0.5 krém 0,5% tiszta retinolt tartalmaz, és a legújabb stabilizációs és adagolási technológiánkkal lett felruházva az egyenletes felszabadulás biztosításáért. Az apróbb és nagyobb ráncok és a bőr elszíneződésének csökkentésére kifejlesztett retinolos éjszakai krém finomítja a pórusok megjelenését, miközben csökkenti a problémás bőrhöz kapcsolódó bőrhibák megjelenését is.
 • Elősegíti a sejtregenerációt
 • Az apróbb és nagyobb ráncok, elszíneződések, pórusok és foltok megjelenésének megszépítéséért
 • Formuláját a retinolos éjszakai arckrémek használatával gyakran összefüggő irritáció csökkentését szem előtt tartva fejlesztették ki
 • A speciális csomagolás megőrzi a retinol hatékonyságát
 • Nem komedogén és illatmentes
 • Ideális a Retinol 0.3 krémmel korábban kondicionált bőrre

Használata

 • Esténként, a szemkörnyék elkerülésével vigyen fel egy borsónyi mennyiséget ebből a retinolos krémből a tiszta bőrre. Hagyja a terméket beszívódni, mielőtt más bőrápolási termékeket alkalmazna. A használat kezdetén korlátozza a készítmény használatát hetente egy vagy két alkalomra, fokozatosan növelve a használat gyakoriságát minden második éjszakára, majd minden estére, a bőre toleranciájának függvényében. Fontos a megfelelő bőrtolerancia felépítése, mielőtt magasabb koncentrációra váltana.
 • A retinol hajlamos a fényérzékenység fokozására. A termék használatakor mindig használjon magas faktorszámú, széles spektrumú fényvédőt.
 • Elővigyázatosságból terhes, illetve terhességet tervező nők retinolos krémeket nem használhatnak. Bár nem tapasztalták, hogy a helyileg használt retinol negatív hatású lenne a magzat fejlődésére, mindig konzultáljon orvosával.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Tudományos bizonyítékok

Bőrgyógyászok a helyileg alkalmazható retinolokat az öregedés látható hatásai, például a ráncok, a megereszkedés és az elszíneződések ellen széles körben használják. Mivel a retinolok gyorsítják a sejtregenerációt, segíthetnek hatni a bőrhibákra és a pórusok megjelenésére is. A retinol molekula nagyon érzékeny és ha nincs megfelelően védve könnyen le is bomolhat.

A Retinol 0.5 optimalizált adagolórendszert és védőcsomagolást használ a tiszta retinol stabilitásának és hatékonyságának biztosításáért. Ez az éjszakai retinolos arckrém a bőr természetes lipidszerkezetével együtt hatva elősegíti az optimális beszívódást.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer