Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR
20_0320_Web_TRNR_50ml_340x550.jpg
20_0320_Web_Alt_Images_TRNR_SideCap_340x550.jpg
20_0320_Web_Texture_Images_TRNR_340x550.jpg

Korrigálás

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Korrekciós krémek

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált, Száraz,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Pigmentáció, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A kifejezetten a nyak bőrére kifejlesztett, mindennapos retinolos krém, a Tripeptide-R Neck Repair a nyak öregedésének korai, előrehaladott jeleit célozza. A 0,2% tiszta, lassan felszabaduló retinollal, 2,5% tripeptid-koncentrátummal és 5,0% glaucin hatóanyag-kombinációval kidolgozott korrekciós technológia klinikailag bizonyítottan célozza a nyak bőrének látható öregedésének számos jelét. A Tripeptide-R Neck Repair kifejezetten érzékeny nyakbőrre lett kifejlesztve, mindennapos használatra is alkalmas, és jól kiegészíti a professzionális kezeléseket.
 • Klinikailag bizonyítottan hat a nyak bőrének látható öregedése ellen, beleértve a vízszintes nyakráncokat, a feszességvesztést, az elvékonyodást és az egyenetlen bőrtónust
 • Átlagosan 27%-os javulás a nyak bőrének elvékonyodásán
 • Átlagosan 16%-os javulás a vízszintes nyaki ráncok megjelenésén
 • Átlagosan 16% javulás a nyak bőrének feszességén
 • Parabén-, alkohol-, színezék- és illatanyagmentes
 • Ideális kiegészítője a nyakkontúrozó kezeléseknek, mint például az áll alatti kriolipolízis és a bőrfeszesítő kezelések

Használata

 • Vigyen fel 1-2 pumpányit minden második este a dekoltázstól az állkapocsig, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozva a bőrbe. Egy hét elteltével növelje a használatát minden éjszakára, majd naponta kétszerre, a tolerancia függvényében vagy a bőrápolási szakértő tanácsai szerint.
 • A retinol növelheti a fényérzékenységet. A termék használatakor mindig használjon nagyon magas, széles spektrumú fényvédőt.
 • Elővigyázatosságból a retinol krémet nem használhatják terhes, illetve terhességet tervező nők. Bár nem tapasztalták, hogy a helyileg használt retinol negatív hatású lenne a magzat fejlődésére, mindig konzultáljon orvosával.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 16 hetes klinikai vizsgálatban a Tripeptide-R Neck Repair jelentősen javította a nyak öregedésének számos látható jelét:

 • 27%-os átlagos javulás a nyak bőrének elvékonyodásán
 • 16%-os átlagos javulás a vízszintes nyaki ráncok megjelenésén
 • 16%-os átlagos javulás a nyak bőrének feszességén
 • 13%-os átlagos javulás a nyaki bőr megereszkedésének megjelenésén
 • 28%-os átlagos javulás a nyak bőrének simaságán

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Egy 16 hetes, egyközpontos klinikai vizsgálatot végeztek 50 nővel, 40-60 év között, enyhe vagy közepes megereszkedéssel a nyak bőrén, apróbb és nagyobb ráncokkal, beleértve a vízszintes nyakráncokat, a nyak feszességét, a bőr elvékonyodását, rugalmasságát, érdes bőrt és egyenetlen bőrtónust. A Tripeptide-R Neck Repairt éjszaka használták, a toleranciától függően, egy fényvédővel együtt. 1 hét használat után a használatot napi kétszerre emelték a tolerancia függvényében, egy fényvédővel együtt. A hatékonyság kiértékelését a kiinduláskor és a 4., 8., 12. és 16. héten végezték.

20_0416_TRNR_Before_Image_241x241.jpg
Előtte
20_0416_TRNR_After_Image_241x241.jpg
Utána

Tudományos bizonyítékok

NYAKRA ÉS ARCRA:
KÜLÖNBÖZŐ VÁLASZOK A BŐR ÖREGEDÉSÉRE


A nyak bőre különbözik az arcbőrtől, hiszen vékonyabb és finomabb bőrrétegekkel rendelkezik. Mivel kevesebb lipidet tartalmaz, mint az arc, a nyak védőrétege már akár 30 éves korban elkezdhet gyengülni. Ezek a tulajdonságok a nyak állandó mozgásával együtt akár ötször mélyebb ráncokhoz vezethetnek, mint az arcon. A bőr megereszkedésének és elvékonyodásának kombinációja – a szemkörnyékhez hasonlóan vékony, érzékeny bőr esetén – különösen nehezen kezelhetővé teszi a nyak öregedését.

A Tripeptide-R Neck Repair egy nagy teljesítményű retinolos krém, amely a nyak bőrének látható öregedésének korai és előrehaladott jeleit célozza. Ez a kezelés kifejezetten a nyakra lett kifejlesztve, és a hidratálórendszert egy háromfunkciós korrekciós technológiával kombinálja, amely 0,2% tiszta retinolból, 2,5% tripeptid koncentrátumból és 5,0% glaucin hatóanyag-kombinációból áll, az öregedés látható jelei ellen.

Kim, E, Cho, G, Gae Won, N, Cho, J. Az életkorral összefüggő változások a bőr bio-mechanikai tulajdonságaiban: a nyak bőre az orcák és az alkar bőrével összehasonlítva koreai nőknél. Skin Research and Technology. 2013.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer