Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR
20_0320_Web_TRNR_50ml_340x550.jpg
20_0320_Web_Alt_Images_TRNR_SideCap_340x550.jpg
20_0320_Web_Texture_Images_TRNR_340x550.jpg

Korrigálás

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Korrekciós krémek

BŐRTÍPUSOKNormál, Zsíros, Kombinált, Száraz,

BŐRÁLLAPOTOKBőröregedés, Pigmentáció, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A kifejezetten a nyak bőrére kifejlesztett, mindennapos retinolos krém, a Tripeptide-R Neck Repair a nyak öregedésének korai, előrehaladott jeleit célozza. A 0,2% tiszta, lassan felszabaduló retinollal, 2,5% tripeptid-koncentrátummal és 5,0% glaucin hatóanyag-kombinációval kidolgozott korrekciós technológia klinikailag bizonyítottan célozza a nyak bőrének látható öregedésének számos jelét. A Tripeptide-R Neck Repair kifejezetten érzékeny nyakbőrre lett kifejlesztve, mindennapos használatra is alkalmas, és jól kiegészíti a professzionális kezeléseket.
 • Klinikailag bizonyítottan hat a nyak bőrének látható öregedése ellen, beleértve a vízszintes nyakráncokat, a feszességvesztést, az elvékonyodást és az egyenetlen bőrtónust
 • Átlagosan 27%-os javulás a nyak bőrének elvékonyodásán
 • Átlagosan 16%-os javulás a vízszintes nyaki ráncok megjelenésén
 • Átlagosan 16% javulás a nyak bőrének feszességén
 • Parabén-, alkohol-, színezék- és illatanyagmentes
 • Ideális kiegészítője a nyakkontúrozó kezeléseknek, mint például az áll alatti kriolipolízis és a bőrfeszesítő kezelések

Használata

 • Vigyen fel 1-2 pumpányit minden második este a dekoltázstól az állkapocsig, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozva a bőrbe. Egy hét elteltével növelje a használatát minden éjszakára, majd naponta kétszerre, a tolerancia függvényében vagy a bőrápolási szakértő tanácsai szerint.
 • A retinol növelheti a fényérzékenységet. A termék használatakor mindig használjon nagyon magas, széles spektrumú fényvédőt.
 • Elővigyázatosságból a retinol krémet nem használhatják terhes, illetve terhességet tervező nők. Bár nem tapasztalták, hogy a helyileg használt retinol negatív hatású lenne a magzat fejlődésére, mindig konzultáljon orvosával.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 16 hetes klinikai vizsgálatban a Tripeptide-R Neck Repair jelentősen javította a nyak öregedésének számos látható jelét:

 • 27%-os átlagos javulás a nyak bőrének elvékonyodásán
 • 16%-os átlagos javulás a vízszintes nyaki ráncok megjelenésén
 • 16%-os átlagos javulás a nyak bőrének feszességén
 • 13%-os átlagos javulás a nyaki bőr megereszkedésének megjelenésén
 • 28%-os átlagos javulás a nyak bőrének simaságán

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: Egy 16 hetes, egyközpontos klinikai vizsgálatot végeztek 50 nővel, 40-60 év között, enyhe vagy közepes megereszkedéssel a nyak bőrén, apróbb és nagyobb ráncokkal, beleértve a vízszintes nyakráncokat, a nyak feszességét, a bőr elvékonyodását, rugalmasságát, érdes bőrt és egyenetlen bőrtónust. A Tripeptide-R Neck Repairt éjszaka használták, a toleranciától függően, egy fényvédővel együtt. 1 hét használat után a használatot napi kétszerre emelték a tolerancia függvényében, egy fényvédővel együtt. A hatékonyság kiértékelését a kiinduláskor és a 4., 8., 12. és 16. héten végezték.

20_0416_TRNR_Before_Image_241x241.jpg
Előtte
20_0416_TRNR_After_Image_241x241.jpg
Utána

Tudományos bizonyítékok

NYAKRA ÉS ARCRA:
KÜLÖNBÖZŐ VÁLASZOK A BŐR ÖREGEDÉSÉRE


A nyak bőre különbözik az arcbőrtől, hiszen vékonyabb és finomabb bőrrétegekkel rendelkezik. Mivel kevesebb lipidet tartalmaz, mint az arc, a nyak védőrétege már akár 30 éves korban elkezdhet gyengülni. Ezek a tulajdonságok a nyak állandó mozgásával együtt akár ötször mélyebb ráncokhoz vezethetnek, mint az arcon. A bőr megereszkedésének és elvékonyodásának kombinációja – a szemkörnyékhez hasonlóan vékony, érzékeny bőr esetén – különösen nehezen kezelhetővé teszi a nyak öregedését.

A Tripeptide-R Neck Repair egy nagy teljesítményű retinolos krém, amely a nyak bőrének látható öregedésének korai és előrehaladott jeleit célozza. Ez a kezelés kifejezetten a nyakra lett kifejlesztve, és a hidratálórendszert egy háromfunkciós korrekciós technológiával kombinálja, amely 0,2% tiszta retinolból, 2,5% tripeptid koncentrátumból és 5,0% glaucin hatóanyag-kombinációból áll, az öregedés látható jelei ellen.

Kim, E, Cho, G, Gae Won, N, Cho, J. Az életkorral összefüggő változások a bőr bio-mechanikai tulajdonságaiban: a nyak bőre az orcák és az alkar bőrével összehasonlítva koreai nőknél. Skin Research and Technology. 2013.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer