Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
H.A. Intensifer
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6

Korrigálás

H.A. Intensifer

Hialuronsavas szérum

Többfunkciós korrekciós szérum a bőr hialuronsav szintjének megemeléséért

BŐRTÍPUSOK: Normál, Zsíros, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOK: Bőröregedés, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A HA. Intensifier egy többféleképpen ható korrekciós szérum, amely bizonyítottan megemeli a bőr hialuronsav szintjét. Ez a különleges készítmény nagy koncentrációban tartalmaz tiszta hialuronsavat, proxylane™-t, valamint édesgyökér és lila rizs növényi kivonatait a bőr hialuronsav-szintjének támogatásáért és a felszíni hidratálásért, elősegítve a feszességet, simaságot és az arc telt megjelenését. Ez a hialuronsavas szérum használható az otthoni bőrápolási rituálé részeként bőrfeltöltés után; mindig konzultáljon orvosával az Ön egyéni otthoni bőrápolási tanácsért.
 • 30%-kal megemeli a bőr hialuronsav szintjét
 • Csökkenti a szarkalábak, a nazolabiális ráncok (a száj körüli zárójel alakú vagy nevetési ráncok) és a marionett vonalak (a száj sarkától az állig húzódó vonalak) megjelenését a simább, feszesebb bőrért.
 • Hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrtextúra látható szépítéséért
 • A különleges szérum-gél textúra sima alapot képez a bőrön
 • Ideális minden bőrtípusra
 • Használható otthoni ápolásként bőrfeltöltés után; mindig konzultáljon orvosával az Ön egyéni bőrápolási termékajánlásaiért.
Tudjon meg többet a H.A. Intensifier mögötti tudományról >

Használata

 • Naponta egyszer vagy kétszer cseppentsen 4-6 cseppet a tenyerére, és vigye fel a homloka, az arca, az álla és a nyaka bőrére. Dolgozza bele a terméket a bőrbe.
 • Reggeli használat esetén a SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és egy SkinCeuticals fényvédő előtt vigye fel.
 • Éjszakai, retinollal egyidejű használat esetén a retinol után alkalmazza.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 12 hetes klinikai vizsgálatban a H.A. Intensifier jelentősen javította a legfontosabb öregedési mutatók megjelenését:

 • 23%-os javulás a bőr teltségén
 • 9%-os csökkenés a megereszkedésen
 • 11%-os javulás a feszességen
 • 13%-os javulás a rugalmasságon
 • 18%-os bőrtextúra javulás

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: 12 hetes, egyközpontú klinikai vizsgálatot végeztek 59 nővel, 42-60 év között, enyhe vagy közepes arcbőr megereszkedéssel és feszességvesztéssel, durva bőrtextúrával, nazolabiális ráncokkal, marionett vonalakkal és kisebb/nagyobb szarkalábakkal. A HA. Intensifiert naponta kétszer használták a SkinCeuticals Gentle Cleanserrel és egy fényvédővel együtt. A hatékonyságot és a tolerálhatóságot a kiinduláskor, illetve a 4., 8. és 12. héten vizsgálták.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Előtte
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Utána

Tudományos bizonyítékok

A hialuronsav természetesen előfordul a bőrben, és fontos szerepet játszik a nedvesség megtartásában. Ennek az alapvető fontosságú molekulának azonban rövid az életciklusa a bőrben, hiszen 30-50%-a 24 óránként lebomlik. Az életkor előrehaladtával a bőr hialuronsav-termelő képessége csökken. A hialuronsav-termelés 20 éves kortól elkezd csökkenni, és ez a folyamat 40 éves kortól felgyorsul. A hialuronsav termelésének csökkenése, illetve a lebomlásának gyorsulása hozzájárul az öregedés jeleinek megjelenéséhez, beleértve a feszesség csökkenését, a kevésbé telt arcbőrt és érdes textúrát.

Míg a hialuronsav egy erős hidratáló, a molekuláinak mérete túl nagy az optimális bőrbe történő felszívódáshoz. A HA. Intensifier különlegesen ötvözi a bőrfelszíni hidratáló hialuronsavat 10% proxylane-nal, valamint az édesgyökér és a lila rizs kivonatának optimális koncentrációjával a bőr hialuronsav-szintjének támogatásáért.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer