Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
H.A. Intensifer
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6

Korrigálás

H.A. Intensifer

Hialuronsavas szérum

Többfunkciós korrekciós szérum a bőr hialuronsav szintjének megemeléséért

BŐRTÍPUSOKNormál, Zsíros, Kombinált, Száraz, Érzékeny,

BŐRÁLLAPOTOKBőröregedés, Vízhiányos bőr,

Online vásárlás

Hivatalos online értékesítő partnereink

 

Derma Art Magánbőrgyógyászat és SzépségklinikaDunakanyar Esztétikai és Bőrgyógyászati KözpontPorta Bella Vita Esztétikai KlinikaBujtosi KlinikaMedicontour Orvosi Központ
100% authenticity guaranteed

Mindig győzödjön meg SkinCeuticals termékeinek eredetiségéről.
Tudjon meg többet.

Bőre biztonságos, hatékony készítményeket érdemel. Mindig eredeti SkinCeuticals termékeket vásároljon. Szerződött partnereink listáját megtalálja a Szakértő keresése gombra kattintva.

A termék adatai

A HA. Intensifier egy többféleképpen ható korrekciós szérum, amely bizonyítottan megemeli a bőr hialuronsav szintjét. Ez a különleges készítmény nagy koncentrációban tartalmaz tiszta hialuronsavat, proxylane™-t, valamint édesgyökér és lila rizs növényi kivonatait a bőr hialuronsav-szintjének támogatásáért és a felszíni hidratálásért, elősegítve a feszességet, simaságot és az arc telt megjelenését. Ez a hialuronsavas szérum használható az otthoni bőrápolási rituálé részeként bőrfeltöltés után; mindig konzultáljon orvosával az Ön egyéni otthoni bőrápolási tanácsért.
 • 30%-kal megemeli a bőr hialuronsav szintjét
 • Csökkenti a szarkalábak, a nazolabiális ráncok (a száj körüli zárójel alakú vagy nevetési ráncok) és a marionett vonalak (a száj sarkától az állig húzódó vonalak) megjelenését a simább, feszesebb bőrért.
 • Hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrtextúra látható szépítéséért
 • A különleges szérum-gél textúra sima alapot képez a bőrön
 • Ideális minden bőrtípusra
 • Használható otthoni ápolásként bőrfeltöltés után; mindig konzultáljon orvosával az Ön egyéni bőrápolási termékajánlásaiért.
Tudjon meg többet a H.A. Intensifier mögötti tudományról >

Használata

 • Naponta egyszer vagy kétszer cseppentsen 4-6 cseppet a tenyerére, és vigye fel a homloka, az arca, az álla és a nyaka bőrére. Dolgozza bele a terméket a bőrbe.
 • Reggeli használat esetén a SkinCeuticals C-vitaminos antioxidáns szérum után és egy SkinCeuticals fényvédő előtt vigye fel.
 • Éjszakai, retinollal egyidejű használat esetén a retinol után alkalmazza.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Látható eredmények

Egy 12 hetes klinikai vizsgálatban a H.A. Intensifier jelentősen javította a legfontosabb öregedési mutatók megjelenését:

 • 23%-os javulás a bőr teltségén
 • 9%-os csökkenés a megereszkedésen
 • 11%-os javulás a feszességen
 • 13%-os javulás a rugalmasságon
 • 18%-os bőrtextúra javulás

Megnézem a jegyzőkönyvetProtokoll: 12 hetes, egyközpontú klinikai vizsgálatot végeztek 59 nővel, 42-60 év között, enyhe vagy közepes arcbőr megereszkedéssel és feszességvesztéssel, durva bőrtextúrával, nazolabiális ráncokkal, marionett vonalakkal és kisebb/nagyobb szarkalábakkal. A HA. Intensifiert naponta kétszer használták a SkinCeuticals Gentle Cleanserrel és egy fényvédővel együtt. A hatékonyságot és a tolerálhatóságot a kiinduláskor, illetve a 4., 8. és 12. héten vizsgálták.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Előtte
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Utána

Tudományos bizonyítékok

A hialuronsav természetesen előfordul a bőrben, és fontos szerepet játszik a nedvesség megtartásában. Ennek az alapvető fontosságú molekulának azonban rövid az életciklusa a bőrben, hiszen 30-50%-a 24 óránként lebomlik. Az életkor előrehaladtával a bőr hialuronsav-termelő képessége csökken. A hialuronsav-termelés 20 éves kortól elkezd csökkenni, és ez a folyamat 40 éves kortól felgyorsul. A hialuronsav termelésének csökkenése, illetve a lebomlásának gyorsulása hozzájárul az öregedés jeleinek megjelenéséhez, beleértve a feszesség csökkenését, a kevésbé telt arcbőrt és érdes textúrát.

Míg a hialuronsav egy erős hidratáló, a molekuláinak mérete túl nagy az optimális bőrbe történő felszívódáshoz. A HA. Intensifier különlegesen ötvözi a bőrfelszíni hidratáló hialuronsavat 10% proxylane-nal, valamint az édesgyökér és a lila rizs kivonatának optimális koncentrációjával a bőr hialuronsav-szintjének támogatásáért.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Összetevők

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer