Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

a megoldás itt kezdődik

A fényvédők az első védelmi vonal a bőr védelmében a légköri agresszoroktól, azonban a fényvédő szűrők csak a szabad gyökök 55%-ától védik meg a bőrt.

Skinceuticals nappali antioxidánsok C E Ferulic és Phloretin CF, bizonyítottan segítenek semlegesíteni a légköri agresszorok által okozott szabad gyököket.

Kombinálja naponta az antioxidáns szérumot és a fényvédőt a kettős védelem érdekében a légköri bőröregedés látható jelei ellen.

*Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

a légköri bőröregedés részletesen

Mi az UVA/UVB sugárzás?

A napsugarak a légköri öregedés fő okozói, az UVA és az UVB sugarak felelősek legnagyobb részben a bőrkárokért. Az UVA-sugaraknak való kitettség szabad gyökök képződését okozza, amelyek pigmentfoltok megjelenéséhez és a bőr szerkezetének megváltozásához vezetnek. Az UVA-sugarak a Földet érő napsugárzás 95%-át teszik ki.

Az UVB-sugarak intenzitása évszaktól, földrajzi elhelyezkedéstől és napszaktól függően változik. Közvetlenül károsítják a bőrt, mivel leégést okoznak, és a bőrrák kialakulásában is főszerepet játszanak.

A SkinCeuticals mindennapi fényvédők magas, széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújtanak. Különböző formulációkban és textúrákban kaphatók, amelyek minden bőrtípusra és bőrproblémára alkalmasak.

Fedezze fel fényvédőinket
v_section-03

Mi az infravörös sugárzás a (IR-A)?

Az infravörös sugárzás a napsugárzás spektrumának egy része, amely a Földet eléro teljes napenergia 54%-át teszi ki. IR-A, IR-B és IR-C sugárzásra osztható. Az IR-A stimulálja a szabad gyökök keletkezését, és hozzájárul a bor öregedés látható felgyorsulásához.

A SkinCeuticals C E Ferulic segít semlegesíteni az A infravörös sugárzás (IR-A) által kiváltott szabad gyököket, amelyek a bőr öregedésének látható jeleihez vezethetnek.

Fedezze fel a C E Ferulic-ot
v_section-03_art-02

[foton energia]

[hullámhossz nanométerben]

uv-szűrő védelem (200-390nm)

UVC/UVB/UBA
7%

Látható fénytartomány
39%

infravörös sugárzás
54%

Mi az ózon (O3) szennyezés?

Az ózon egy színtelen gáz, amely a Föld felső légkörében és a talajszinten egyaránt megtalálható. A légkörben való elhelyezkedésétől függően az ózon "jó" vagy "rossz" kategóriába sorolható. Az ózonszennyezés csak a talajszintről vagy "rossz ózonból" származik, és akkor keletkezik, amikor az erőművek, autók, cigarettafüst és más források által kibocsátott szennyező anyagok kémiai reakcióba lépnek a napfénnyel.

Az ózonszennyezés oxidálja a lipideket és kimeríti a bőr természetes antioxidáns-tartalékát, ami a károsodások fokozatos láncolatát indítja el. Ez hozzájárul az öregedés látható jeleihez, beleértve az E-vitamin csökkenését, valamint a kiszáradást, a faggyútermelés és a bőr érzékenységének növekedését*.

A SkinCeuticals úttörő tudományos eredményei azt mutatják, hogy a C E Ferulic és a Phloretin CF helyi antioxidánsok napi használata semlegesíti a szabad gyököket a bőr felső rétegében, így segít megelőzni az ózon bőrkárosító hatását.

Fedezze fel a C-vitamin szérumokat

*Forrás: A városi szennyezés bőrminőségre gyakorolt hatásának értékelése: egy többközpontú tanulmány Mexikóban.

MI A LÁTHATÓ FÉNY?

A látható fény a Föld felszínére érkező napsugárzás 39%-át teszi ki. Ez az elektromágneses spektrumnak az a része, amely az emberi szem számára látható. Ez a spektrum különböző fénytartományokra oszlik, amelyek csökkenő hullámhosszúság és növekvő frekvencia sorrendben vannak elrendezve. A látható fény közvetlenül az infravörös és az ultraibolya tartomány közé esik. E környezeti agresszor mindennapi forrásai közé tartozik a napfény, a beltéri világítás, a mobilok, tévék és számítógépek.

A SkinCeuticals számszerűsítette, hogy a látható fény szabad gyököket generál, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez és elszíneződéséhez vezethetnek. Sokkal mélyebbre hatol a bőrbe, mint az UV-sugárzás (UVR) - eljut a dermisz mély rétegeibe - és ugyanolyan típusú pigmentációt hoz létre, mint az UV-sugárzás.

A SkinCeuticals nappali C-vitaminos szérumai bizonyítottan semlegesítik a légköri agresszorok által okozott szabad gyököket és javítják az öregedés látható jeleit.

Fedezze fel a C-vitamin szérumokat

hogyan javíthatom a légköri bőröregedés meglévő jeleit?

A SkinCeuticals nagyhatású antioxidáns és széles spektrumú fényvédő krémek napi alkalmazása következetes és kritikus védelmet nyújt a bőr légköri öregedése ellen. A korrekciós megoldás beépítése a napi bőrápolási rutinba segít a légköri hatások által felgyorsított speciális bőrproblémák kezelésében, beleértve a finom vonalakat, ráncokat, elszíneződéseket, egyenetlen bőrtónust és foltokat.

Ismerje meg az összes terméket
C E FerulicTriple LipidUV Defense

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer