Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

Kezelések

Injekciók

Az injekciós készítmények kétféle technológiát használnak: neurotoxinokat vagy neuromodulátorokat és bőrfeltöltő anyagokat. A neurotoxinokat és neuromodulátorokat az izmokba fecskendezik, hogy blokkolják az idegimpulzusokat és csökkentsék a vonalak kialakulását okozó izomtevékenységet. Az arckifejezések által okozott vonalak és ráncok átmeneti kisimítására használt neurotoxinokat és neuromodulátorokat leggyakrabban a szem körül, a szemöldök között és a homlokon alkalmazzák. A bőrfeltöltő anyagokat a ráncok ideiglenes feltöltésére és a térfogat helyreállítására használják. Az alkalmazott bőrfeltöltő anyag helye és típusa az egyéni bőr- és öregedési problémáktól függ. Az injekciós eljárások eredménye nagymértékben függ az alkalmazott technikától, ezért fontos, hogy tapasztalt, megfelelően képzett orvos vagy bőrgyógyász szakembert válasszon.

Kémiai hámlasztás

A kémiai hámlasztás különböző savakat használ a bőr legfelső rétegeinek hámlasztására. Ideális a finom vonalak, ráncok, napkárosodás, tág pórusok, elszíneződések és aknés tünetek javítására. A kémiai hámlasztások nagymértékben testre szabhatók az adott problémák kezelésére. A kémiai hámlasztás alkalmazása lehet felületes, közepes vagy mélyreható. A felületes hámlasztást legalább hat alkalomból álló sorozatban végzik, míg a közepes vagy mély hámlasztás egyszeri kezelésként is ajánlható, és megfelelően képzett egészségügyi szakembernek kell elvégeznie.

Lézer

A lézerek különböző hullámhosszúságú, szabályozott fénysugarakat használnak a felhámban és a bőr többi rétegében, a bőproblémák széles skáláját megcélozva és javítva. A lézeres kezelések javíthatják az öregedés jeleit, a vonalakat és ráncokat, az aknét, az elszíneződéseket, az egyenetlen bőrtónust és textúrát, valamint a nem kívánt szőrzet ellen is hatásosak. A nem ablatív lézerek a bőrfelszín megsértése nélkül hatolnak a bőrbe. Láthatóan csökkentik a napkárosodást, az öregségi foltokat és a szabálytalan pigmentációt, az akné jeleit és a nem kívánt bőrpírt, például a rosaceát. A kezelések után alig vagy egyáltalán nincs szükség rekonvaleszcenciára és csak olyan átmeneti mellékhatásokkal járnak, mint a bőrpír és a kellemetlen érzés. Az ablatív lézerek intenzívebb célzott sugarakat használnak a bőr eltávolítására és megújítására, hogy csökkentsék a mélyebb ráncokat, aknés hegeket és egyéb elszíneződéseket. Az ablatív lézerek a felhám és az irha célzott kezelésén kívül a bőrfelület egy részét vagy egészét eltávolítják. Drámaian javítják a bőr általános tónusát és textúráját, felgyorsítják a napkárosodás jeleinek felszívódását, és segítenek az akné okozta hegek ellen. Ezek a kezelések általában hosszabb gyógyulási időt igényelnek. A lézeres szőrtelenítés is rendkívül gyakori, mivel egy sor kezelés során jelentősen csökkenti a szőrszálak növekedését, és az eredmények hosszú távon tartanak, időnként szükséges fenntartó kezelésekkel. Egyes lézerek nem alkalmasak a sötétebb bőrtónusúak számára, ezért fontos, hogy tapasztalt, megfelelően képzett orvosi vagy bőrgyógyász szakember irányításával történjen a beavatkozás.

Esztétikai arckezelés

Az esztétikai arckezelés célja a bőr egészségének és megjelenésének javítása. Ellentétben a gyógyfürdői arckezelésekkel, amelyek a kényeztetésre és a relaxációra összpontosítanak, ezek az irodai kezelések bizonyított hatóanyagokat és speciális protokollokat alkalmaznak a finom vonalak, ráncok, elszíneződések, akné és más bőrelváltozások célzott, látható javulásának elérése érdekében. Az esztétikai arckezelések ragyogó, egészséges, fiatalos bőrt eredményeznek, amelyet a kezelések közötti időszakban megfelelő otthoni ápolással lehet fenntartani.

Mikrodermabrázió

A kézi hámlasztás egyik formája, a mikrodermabrázió steril alumínium-oxid kristályokkal csiszolja a bőrt, mielőtt azokat elporszívózzák. A kristályok segítenek eltávolítani az elhalt, matt bőrsejtek legfelső rétegét, a szívás pedig segíti a bőrön belüli vérkeringés fokozását. A mikrodermabrázió, amelyet a legjobb rendszeres kezeléssorozatként végezni, növeli a bőr ragyogását, miközben javítja a finom vonalakat, ráncokat, elszíneződéseket, az akné jeleit és a bőrfelszín megjelenését.

Hydrafacial

A HydraFacial szabadalmaztatott technológiával tisztítja, választja le és hidratálja a bőrt, miközben az Ön egyedi bőrigényeire szabott, rendkívül hatékony szérumokat juttat a bőrbe. Ez az egyedülálló eljárás segít javítani számos bőrprobléma megjelenését, beleértve a finom vonalakat és ráncokat, a bőr feszességét, textúráját és a pórusok felszabadítását. Ez a fiatalító kezelés minden bőrtípusra alkalmas, gyengéd, nem invazív és azonnal hat.

Gyakran ismételt kérdések

Mik azok a klinikai eljárások?

A klinikai eljárások olyan nem invazív kezelések, amelyeket egy orvosi rendelőben végez egy képzett bőrgyógyász, plasztikai sebész, ápoló, más egészségügyi szakember vagy bőrápoló szakember. Ezek az eljárások speciális képzést igényelnek, és ellenőrzött orvosi vagy szakmai környezetben kell elvégezni őket. A klinikai eljárásokkal drámaibb eredményeket lehet elérni, mint amilyeneket az otthoni bőrápolás önmagában képes nyújtani. Az öregedés látható jelei, elszíneződések, akné, hegek, feszességvesztés és egyéb problémák kezelésére szolgálnak.

Miért érdemes megfontolni a klinikai eljárásokat?

A klinikai eljárások drámaibb eredményeket biztosítanak, mint az otthoni bőrápolás. Gyakran sokkal rövidebb idő alatt, vagy egyes esetekben azonnal látható javulást érnek el. Megfelelő fenntartó ápolás mellett egyes klinikai eljárások eredményei hónapokig, sőt akár évekig is tarthatnak. Az esztétikai eredmények mellett a klinikai eljárások a bőr általános egészségi állapotát is javíthatják.

Mely klinikai eljárások a megfelelőek számomra?

Ahhoz, hogy megtudja, mely klinikai eljárások a legmegfelelőbbek az Ön számára, először határozza meg, hogy melyek a legfőbb bőrproblémák, amelyeken javítani szeretne. Ezután foglaljon időpontot vagy konzultációt egy bőrgyógyásznál, plasztikai sebésznél vagy más megfelelően képzett bőrgyógyász szakembernél. Céljai, valamint olyan tényezők, mint a költségvetése, életmódja és a gyógyulásra rendelkezésre álló idő megbeszélésével közösen meghatározhatják az Ön és bőre számára legmegfelelőbb klinikai eljárásokat.

Hogyan illeszthetem a SkinCeuticals bőrápolási kúrámat a klinikai kezeléseimhez?

A SkinCeuticals bőrápolási termékek kompatibilisek a klinikai eljárásokkal. A bőrápoló szakembere megfelelő ajánlást és használati utasításokat ad a bőr kezelésre való felkészüléshez és a gyógyulás elősegítéséhez bizonyos eljárások után. A megfelelő SkinCeuticals otthoni kúra is segíthet kiegészíteni, fenntartani és védeni a klinikai eljárásokkal elért látható eredményeket. A bőrápoló szakember az Ön igényeinek és céljainak megfelelően választja ki a megfelelő termékeket.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer