Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár

AKNÉ ELLENI TERMÉKEK ÉS AKNÉ KEZELÉSEK

ÁPOLÁS AKNÉRA HAJLAMOS BŐRRE

Az aknét a P. acnes baktériumok, a felesleges faggyú és az elhalt hámsejtekkel eltömodött pórusok kombinációja okozza; a hormonok vagy a stressz is hatással lehet a fellángolásokra. A SkinCeuticals akné termékek csökkentik a sejtek felhalmozódását, hogy javítsák a meglévő és a korábbi aknéfoltok megjelenését, segítsenek megelőzni a jövőbeni aknés kitöréseket, és elősegítsék a tiszta bőr kialakulását.

Tudjon meg többet az aknéról>

Fehér pöttyök

Mitesszerek

Túlzott faggyútermelés

Tudjon meg többet az aknéról

MI AZ AZ AKNE?

Az akne olyan borbetegség, amelyet mitesszerek, fehér mitesszerek és gyulladt foltok jellemeznek az arcon, mellkason, háton, vállon és azon túl. A tinédzsereknél és felnotteknél egyaránt gyakori, az akne általában akkor alakul ki, amikor a szortüszo eltömodik faggyúval, elhalt hámsejtekkel és baktériumokkal.

AZ AKNE ELMAGYARÁZVA

Mi okozza az aknét?

Számos tényezo járul hozzá az akne kialakulásához, amiben a baktériumok, a felesleges faggyú és az eltömodött pórusok kombinációja köztudottan kiemelt szerepet játszik. Az akne gyakran az elhalt hámsejtek és a felhalmozódott faggyú dugójával kezdodik a pórusokban. Az elzárt nyílású közegben gyorsan elszaporodhatnak a P. acnes baktériumok. Ez foltokkal járó borpírhoz és helyi gyulladáshoz vezethet, ami az arc és/vagy test kisebb nagyobb területén jelentkezhet. A gyulladás további akne kitöréshez vezethet.

A hormonális ingadozások és a stressz is hatással lehet az akne kitörésekre, és egyes klinikai vizsgálatok szerint bizonyos élelmiszerek, például a tejtermékek és a cukor (és más, magas glikémiás indexu élelmiszerek) szintén befolyásolják az arcbor állapotát. Emellett az aknés bortípusok esetében különösen fontos, hogy olyan célzott aknés kezeléseket és termékeket válasszanak, amelyek ""nem komedogének"", vagyis nem tömítik a pórusokat.

Milyen termékek jók az aknera hajlamos bőrre?

A bor természetes hámlását elosegíto akné elleni termékek használata kulcsfontosságú. A rendszeres hámlasztás olyan összetevokkel, mint a szalicilsav, segíthet eltávolítani a pórusok eltömodéséért felelos elhalt sejteket. A savak által biztosított hámlasztás és  a retinol szintén segíthet javítani az akne utáni  bőrelszíneződéseken fokozhatja a bőr simaságát, és elősegítheti az egyenletesebb, ragyogóbb bőrtónus kialakulását.

A SkinCeuticals akne termékek  Blemish + Age Cleanser,  Blemish + Age Toner  és  Blemish + Age Defense  kezelési szérum. Ez a termékcsalád savalapú hámlasztást biztosít, amely segít eltávolítani az elhalt sejteket, és segít megelőzni az eltömődött pórusok megjelenését, finomítja a bőrfelszínt, valamint fokozhatha a bőr ragyogását.  Retinol 0.3  este (tolerancia alapján) kiegészíti a Blemish + Age által elért eredményeket azáltal, hogy tovább fokozza a sejtforgalmat a tiszta pórusok fenntartása érdekében, miközben javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, és  a bőrelszíneződéseket  , amiket a napsugárzás és az akne okozott.

Minden bőrtípusnak - beleértve a zsíros és pattanásos bőrűeket is - szüksége van extra hidratálásra. A nem komedogén, nem zsíros hidratáló krém, amely  hialuronsavmint  Phyto Correctivetartalmával látja el a bőrt nélkülözhetetlen nedvességgel anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

Fényvédő  az aknera hajlamos bor másik alapveto napi borápoló terméke. Eloször is, mítosz, hogy a napozás segít a pattanások eltüntetésében. Bár a napozás eleinte javíthat az akne állapotán, az UV-sugarak okozta károsodás és szárazság fokozott faggyútermelést okozhat, ami növeli a pattanások kitörésének valószínuségét . Egy megfeleloen összeállított, nem komedogén fényvédo krém segíthet megvédeni a zsíros és pattanásokra hajlamos bort az UV-sugaraktól anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

Mi a legjobb akne elleni összetevő?

Nincs univerzális pattanások elleni összetevő, mivel a különböző bőrtípusoknak eltérő igényeik vannak. Az olyan összetevőkkel történő hámlasztás azonban, mint a szalicilsav, segíthet megelőzni a pórusok eltömődését elhalt hámsejtekkel.

A retinol és a hámlasztó savak különösen hatékonyak azok számára, akiket az öregedés látható jelei aggasztanak.  ´-. Amellett, hogy segítenek megelőzni a pórusok eltömődését, ezek az összetevők segítenek javítani a finom vonalakon és ráncokon, az egyenetlen bőrtónuson és más, korral összefüggő bőrelváltozások megjelenésén is.

Hogyan szabaduljak meg az akne okozta sötét foltoktól?

A sötét foltok formájában jelentkező tartós pigmentváltozások és  elszíneződések gyakoriak a gyógyulás után.  A gyulladás utáni hiperpigmentáció sokáig fennmaradhat. A retinol, valamint a lipo-hyrdoxisav, a glikolsav és a szalicilsav hámlasztja a bor legfelso rétegeit, ahol a pattanások utáni pigmentek találhatók, hogy elosegítse a bor egyenletes tónusát és helyreállítsa a ragyogást.

SkinCeuticals  Blemish + Age Defense  bizonyítottan javítja az aktív akne tüneteit és az akne utáni sötét foltokat. Egy osztott arcú, kettos vak klinikai vizsgálatban ez a termék nagyobb javulást eredményezett a bortónus és a foltosság, valamint a finom vonalak és az érdes borszerkezet tekintetében, mint egy vényköteles retinoid.

Biztonságos a kémiai hámlasztás biztonságos aknéra hajlamos bőr számára?

Ha orvos vagy megfeleloen képzett borápolási szakember végzi, ezek a professzionális kezelések segíthetnek az eltömodött pórusok tisztításában és a pattanások utáni sötét foltok javításában azáltal, hogy elosegítik a bor legfelso rétegeinek hámlását. A szalicilsavat tartalmazó kémiai hámlasztók behatolnak a pórusokba és feloldják a felesleges faggyút. A professzionális szalicilsavas hámlasztás általában felületi, így alig van mellékhatása. A bor általános javulásához több kezeléssorozat ajánlott. Látogasson el egy  SkinCeuticals szakértőhöz  aki kémiai hámlasztást végez a bőr megjelenésének javítása érdekében.

Szűrés

Termékkategóriák

Bőrtípus

Rendezés

Szűrés

Termékkategóriák

Bőrtípus

Rendezés

Phloretin CF ®

Phloretin CF ®

Szabadalmaztatott nappali C-vitaminos arcszérum, amely fokozott védelmet nyújt a környezeti agresszorokkal szemben. Antioxidáns szérum, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, kisimítja a finom vonalakat és egységesíti a bőr tónusát.

Phloretin CF ®

Serum 10

Serum 10

A Serum 10 ideális az érzékeny bőrűek számára, vagy bárkinek, aki most ismerkedik a C-vitamin antioxidáns szérumokkal. A szérum 10% tiszta C-vitamint (l-aszkorbinsavat) és 0,2% ferulsavat tartalmaz. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Serum 10

Silymarin CF

Silymarin CF

A Silymarin CF egy olajmentes, mindennapos C-vitaminos szérum, amelyet kifejezetten pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre fejlesztettek ki; fejlett környezeti hatásokkal szembeni védelmet biztosít, szépíti a bőröregedés látható jeleit, finomítja a bőr textúráját, minimalizálja a pórusokat és segít hatni a pattanások ellen.

Silymarin CF

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer